0 oy
181 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (142 puan) tarafından

1 ay sonra oğlum 14,5 aylık olacak ve tatile gideceğiz. Havuz ve denizle tanışacak. Bu kolluklar çok övülmüş. Gerçekten fiyatına değer mi? 30 kiloya kadar kullanılır denilmiş. Yani ortalama kaç yaşa kadar? 

Koluna takıp çıksrması nasıl oluyor? 

image

2 Cevaplar

0 oy
(6,579 puan) tarafından

degiyor deniyor icinde köpük mu ne varmis. patlasa bile batmiyormus cck. ama diger normal kolluklarda bence gayet is goruyir :) valla gereksiz abuk subuk seylere para harcarim bu kolluga o oarayi vermeye asla degmez diye dusundum. 300 tl civarndaydi ozaman:) 33 kilo kizim 7 yas. ama tek kolluk 30 dur z kizimin kolluklari da 30 kiloya kaldiriyor. ikisini takinca ben batmiyorum:) 60 kiloya kadar cekio yani ikisi

-Reklam-
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Evet canım. En iyisi bunlar. 30 kg kadar işte. Kilo ile yaş çocuktan çocuğa değişir sonuçta. İlk koluna takıyorsun inikken kolunda şişiriyorsun. Bu arada havuzu tavsiye etmem. İçine ilaç atıldığı için küçük çocuklarda idrar yolu ve diğer bir çok hastalığa yol açabilir. Deniz en iyisi. Bir de her suya girip çıktığında mayo bezini değiştirin enfeksiyon kapmasın canım.
(142 puan) tarafından
Kolluğun şişmesi uzUn sürüyor mu, oğlum aşırı hareketli. Sakın kalması zor. İçinde sünger varmışbya belki diğer koltuklara göre az hava ile doluyordur.
Umarım denizden hoşlanır da hep denize girer. Benim de önceliğim deniz.
Mayo bez suya girince yine de şişer mi?
Bir de malum ilk tatil olacak başka neler gereklidir krem, havlu vs. dışında? Aklıma gelmeyen bir şey olabilir. Örneğin havlusu dışında müslim örtü gibi bir şey gerekli olur mu?
(2,729 puan) tarafından
Evet fazla şişirme işlemi olmuyor. Eğer kolluk şişirdiğinde aşağı iniyorsa az şişirmişsinizdir. İlk kolluk takıp sonra krem sürün ilk krem sürerseniz eğer kolluk kayabilir. Müslin örtü alabilirsiniz denizden sonra uyursa üzerine diye. Ben kızıma deniz çorabı da almıştım. Kum sıcak olabilir ayağı yanmasın diye. Onun haricinde kum oyuncakları alabilirsin. Bir de kızımda gölgelikli simit aldım suyun üzerinde sadece ayaklarını kullansın diye. Yanında yiyeceği atıştırmalıklardan kesinlikle bulundur plaj çantana koy canım. Mayo bez suya girince fazla şişmiyor ona göre tasarlanmış ama dediğim gibi her denize girmeden sonra çıkar deniz suyu filan kalıyor. Birde deniz çorabı alırsan sadece deniz kenarında oynarken giydirmeni tavsiye ederim diğer türlü suyun içinde giydiğinde ıslanıp ayaklarını buruşturuyor.
(142 puan) tarafından
Deniz çorabı dediğiniz lastikli ayakkabı gibi ola  şeyse onu almıştım. Dediğiniz gibi dikkat ederim ama bebek havuzunda ayakta dururken ayağı kaymasın diye giydiririm diye düşünmüştüm. Gerekmedikçe ayakları hava alsın diye çıkartırım öyleyse. Aklıma bu gelmemişti. İlk defa bebekle tatil olunca çok gerildim aslında. Atıştırmalık taşımaya pek ihtiyaç olmaz sanırım otelde olacağımız için. Kolluk takarken dediğiniz gibi yapayım. Basit gibi gelse de tecrübe olmayınca ne yapacağımı şaşırdım. Çok teşekkürler. (◍•ᴗ•◍)
(2,729 puan) tarafından
Rica ederim canım. Şimdiden iyi tatiller.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 374 göst.
+1 oy
14 cevap 456 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
16 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde tubas (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 711 göst.
28 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Aydanm (6,187 puan) tarafından soruldu

Kategoriler