Kızlar inanın artık çok yorgunum çok üzgünüm bu ayda grbelik çabam sonuç vermedi doktorum da bizde çok umutluyduk yerleşme gördüm dedik testler pozitif dedik şimdi daha adete 1 hafta varken şiddetli sancı ve kanama süpriz mi değil tabiki ne zaman oldu ki şimdi olacak... İsyan etmek istemiyorum Allah'ın kulusun sakın olan isyana girme bol bol dua et diyorum ama dayanamıyorum artık ferahlayamıyorum beni kimsenin anlamadığınıda düşünmüyorum çocuk olmadıkça insanlar dahada nispet yapıyor dahada üstümüze geliyor biride çıkıp nasıl hissediyorsun Allah sana sabır versin olmayada bilir yinede canını sıkma bol bol dua et demiyorlarda ee işte biz çovuk sahibiyiz yok işte ikinciye başladık oo daha başlamadınızmı bekar hayatımı bu ve bunu deneme mize rağmen çocuk sahibi olmadığımızı bildikleri halde yapıyorlar doluyum çok doluyum saçma sapan cinsiyete takılıp meyvenin tadını çıkarmayanlara durumumuzu bilip yaramızı deşenlere birtek çocuk sahibi onlar gibiymiş gibi davrananlara vs vs giderde gider çocuklarınızı benim yerime öpün kocaman sarılın onlar size hediye yaşamayan anlayamaz bu acı 4 sene olacak belkide seneler olacak bilmiyorum sadece çok zorlandığımı ve artık hayatın bana keyif vermediğinin farkındayım yinede şükrediyorum ve burda bazı arkadaşlara da teşekkür ediyorum bu tarz sorularda ben ve benim gibi arkadaşlara sorarken nasıl nazik olurumda üzmem kırmam diye iki kere düşünüp soruyorlar onlarada selam olsun Allah'ım darda olan olmayan herkese ferahlık versin kimsenin içi yanmasın mutlu huzurlu yuvaları olsun ❤sadece sizle derdimi paylaşmak istedim belki anlayan olur diye uzun oldu hakkınızı helal edin