+3 oy
1,102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,340 puan) tarafından
Kızlar inanın artık çok yorgunum çok üzgünüm bu ayda grbelik çabam sonuç vermedi doktorum da bizde çok umutluyduk yerleşme gördüm dedik testler pozitif dedik şimdi daha adete 1 hafta varken şiddetli sancı ve kanama süpriz mi değil tabiki ne zaman  oldu ki şimdi olacak... İsyan etmek istemiyorum Allah'ın kulusun sakın olan isyana girme bol bol dua et diyorum ama dayanamıyorum artık ferahlayamıyorum beni kimsenin anlamadığınıda düşünmüyorum çocuk olmadıkça insanlar dahada nispet yapıyor dahada üstümüze geliyor biride çıkıp nasıl hissediyorsun Allah sana sabır versin olmayada bilir yinede canını sıkma bol bol dua et demiyorlarda ee işte biz çovuk sahibiyiz yok işte ikinciye başladık oo daha başlamadınızmı bekar hayatımı bu ve bunu deneme mize rağmen çocuk sahibi olmadığımızı bildikleri halde yapıyorlar doluyum çok doluyum saçma sapan cinsiyete takılıp  meyvenin tadını çıkarmayanlara durumumuzu bilip yaramızı deşenlere birtek çocuk sahibi onlar gibiymiş gibi davrananlara vs vs giderde gider çocuklarınızı benim yerime öpün kocaman sarılın onlar size hediye yaşamayan anlayamaz bu acı 4 sene olacak belkide seneler olacak bilmiyorum sadece çok zorlandığımı ve artık hayatın bana keyif vermediğinin farkındayım yinede şükrediyorum ve burda bazı arkadaşlara da teşekkür ediyorum bu tarz sorularda ben ve benim gibi arkadaşlara sorarken nasıl nazik olurumda  üzmem kırmam diye iki kere düşünüp soruyorlar onlarada selam olsun Allah'ım darda olan olmayan herkese ferahlık versin kimsenin içi yanmasın mutlu huzurlu yuvaları olsun ❤sadece sizle derdimi paylaşmak istedim belki anlayan olur diye uzun oldu hakkınızı helal edin

24 Cevaplar

0 oy
(639 puan) tarafından
Rabbim hakkinda hayırlısını nasip etsin canım

Kendini üzme. Çocuk sahibi olmak bizim elimizde değil  Rabbim kendi istedigine veriyor  hiç istemediği halde  hamile kalan bir sürü insan var  çok istediği  halde  hamile  kalamayanda bir sürü insan  var bu bir sınav hqli herkes patina  düşeni yaşıyor çocuğu olanlar  senden  ustunbdegil 

Rabbim kalbine ferahlık  versin  

İsallah tez zamanda  dualarını kabul edip  sana hayırlı bir evlat nasip etsin
(2,340 puan) tarafından
Aynen öyle canım bu bizim elimizde değil ve insanlar buna anlayış gösterme tövbe haşa bizim elimizde de biz yapmıyormusuz gibi davranıyorlat
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Rabbım yuregine ferahlık versin, hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah canm 
(2,340 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Benimle özelden konuşmak istermisin 
(2,340 puan) tarafından
Ne için canım ben burda genel paylaşım yapalım herkesin fikri vardır diye açtım postu :) yinede teşekkür ederim
(1,023 puan) tarafından
Seninle aynı şeyleri yaşadım hatta eşimi artık evlendirme planlari dönüyordu benim çocuğum olmuyor diye neler yaşadım yıllarca neler ama rabbim büyük ama rabbim kerim bana karşı kurulan bütün planları bozdu ve beni hiç beklemedigim bir anda evlat sahibi yaptı elhamdülillah bin şükür seni okadar iyi anlıyorum ki o zamanlar derdimi anlatacağım kimse yoktu yani o kadar anlatmıştım ki yakinimdaki herkes sıkılmıştı dinlemiyolardi beni bu yüzden dedim özelden konuşmak istermisin diye istediğin zaman dinlerim seni ne kadar anlatırsan anlat... yaşadım o süreci ve biliyorum ne kadar zor olduğunu
0 oy
(3,235 puan) tarafından

Çok yakın kişiden bilirim 14 sene olmadı hep hayal kırıklığı yaşadı sürekli doktor değiştirdi Rabbim en iyisini en doğru zamanda veriyor emin ol. Şimdi ikizleri var .<3. unuttu gitti o günleri. Rabbim hakkında hayırlısını versin.göönlünden geceni versin inşallah 

(2,340 puan) tarafından
Evet bir zamanı var ama yapılanlar kalp kırıkları unutulmuyor malesef çocuğum niye olmadı diye değilde insanların söyledikleri benden hiçbir zaman gtmeyecek

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,414 göst.
29 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,303 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde TYshha1341 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 645 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 574 göst.