0 oy
306 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,622 puan) tarafından
Eşimin boşluğuna ağrı giriyordu böyle aniden şiddetli şekilde . Dün de iş yerinde aynı sekilde olmuş aniden acile götürmüşler ordaki doktor böbrek yapışması demiş 

Bugün de üroloji ye gitti orda da böbreklerinden biri çalışmıyor üniversite hastaneseni yönlendirmis daha 33 yaşında. 

Ne gibi sıkıntılar oluşur? Kötü bı durum mu tedavi edilebilir mi ?? Lütfen bilgisi olan yazabilir mi ??

Öğrendiğimden beri çok kötüyüm iş yerinde de boş boş gezdim resmen şuursuzca  :((

5 Cevaplar

0 oy
(5,592 puan) tarafından
Öbüründe de sıkıntı yoksa hiçbir şekilde korkma nice tek böbrekle yaşayan binlerce insan var 

Benim oğlumu düşünün daha 4 yaşında bile değil bir böbreği hafif ters bir tanede çift toparlayıcı var ve tam 1 aylık ken öğrendik ve çift tasarlayınız olan böbreği süreli kontrol altında heran çürüme yada idrar kaçağı yapabilir hünüz 4 yaşına 1,5 ay var

Sabır Allahın en sevdiği şeydir 
(2,622 puan) tarafından
Biri demisler üniversitesi Hastanesi'ne git orda ki makinelerden detaylı baksınlar demişler. Rabbim herkese şifa versin
(5,592 puan) tarafından
Amin inşallah zaten belirli birsürü cihazdan geçmesi lazım
(2,622 puan) tarafından
Evet öyle demişler
(2,622 puan) tarafından
Ordaki cihazlardan kesin tanı olur demişler inşaallah kötü bı durum yoktur
(5,592 puan) tarafından
Allahın izniyle inşallah yoktur
-Reklam-
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Hiç Bir sıkıntısı yok canım benm babam senelerdir tek böbrekli ama kırda bayırda işi sürekli yürüyor oruç tutamıyo ama aktif halde zayıf ve sağlıklı bol su icsin  diğer böbreğinde başını yemesin dikkat etsin bu durum çok korkutucu değil 
(2,622 puan) tarafından
Çok sağol canım Su içmeye dikkat etmiyor hiç çocuk gibi ben dersem içiyor
0 oy
(338 puan) tarafından
Benim oğlum.dogdugu günden beri tek böbrekli şuan 11 yaşında küçük kızım her iki böbreğinde ileri derecede kaçak var ameliyat olması gerekiyor 1 yaşına girince bir böbreği idrar torbasının arkasına yerleşmiş ve olması gereken den küçük Müş şuan azalma var eğer yüzde 10 olursa doktor alırız tek böbrekte kalır diyor herzaman halimize şükür edelim beterin beteri var 
(2,622 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun öyle beterin beteri vardır her zaman
0 oy
(310 puan) tarafından
Hiç korkma benim ananem gençken kaybetmiş tek böbreğini 92 yaşında şu an bize taş çıkarır
(2,622 puan) tarafından
masaAllah kız inşaallah kötü bı şey değildir
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Günde 2.5 3 litre su icsin canım diğerini korusun  bnm annem tek böbrek var 
(2,622 puan) tarafından
Diyorum ama hiç içmiyor yavrum cocuk gibi benim dememle içiyor işte de icmiyordur kesin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 326 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gonulgungor (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 313 göst.
0 oy
8 cevap 318 göst.
30 Mart 2022 Aile kategorisinde Esracckylmz (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 324 göst.

406,014 soru