0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (5,144 puan) tarafından
Dun gece balkonu temizledim havalar sicak diye balkon perdemizi actim bagladım halıyı da bugun yazdim benim oglanin uyku saati 11 en gec 12 de uyur balkonda durmak istiyor uyumak istemiyor deli gibi agliyor sanki dövüyormusum gibi agladi süpurge yapayaim diyorum supurgeyi elimden aliiyor vermezsem agliyor balkonu vileda yapicaktim dün yikadim ama toz.olmus onu elimden aldi vermezsem agliyor etin de et kopariyon sanki sonunda zorla soktum iceri aglaya aglaya dayak yemis gibi aglaya aglaya uyudu 7 de uyaniyor 11 hadi 12 de en gec uyuyor deli gibi uykusuda geldi ona da agliyor bir yandan rezil oldum mahalleye en cok benim oglan agliyor herhalde mahallede yeminle balkondan kendimi atasim geldi 

9 Cevaplar

+1 oy
(380 puan) tarafından
Mahalleliye ye rezil olmak çocuğunun o şekilde aglamasindan daha mı önemli kim ne derse desin o bir çocuk ağlarda günlerde oynarda onun öyle ağlaması beni daha çok uzerdi şahsen mahalleliye rezil olmak değil tabi insanları rahatsız etmemek de gerekli ama içeri al ağlıyorsa millette umrunda olmasın hiç mi cocuklari olmamış 
(5,144 puan) tarafından
Aldım canım icerde de agladı uykusu var diye daha beter agladı  anca sakinledi uyudu
-Reklam-
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Muhtemelen çocuk sneinle birlikte iş yapmak istiyor. Niye izin vermiyorsun ki?
(5,144 puan) tarafından
Izin veriyorum canım o baska seyle ugrasirken supurgeyi aliyorum o onu almak isteyince baska seye yöneliyprum ama yanından da ayirmak istemiyor beni baska seyle mesgul olmamida istemiyor uykusuda vardi iyice hircinlasti simdi uyudu uyku saati gecince deliriyor böyle
(492 puan) tarafından
Evet ilgisiz olunca böyle oluyorlar benimde  23 aylık olacak ilgilenmiyorum o işi halledeyim bunu halledeyim derken o da sağa sola saldırıyor yaptığım işi ya bozuyor ya döküp saçıyor ama ona sende bunu yap deyince ya da ikgilenince uysal oluyor
0 oy
(988 puan) tarafından
canım saçmalama evladın o senin balkondsn atmak falan tövbe tövbe deme öyle.Rezil olcakmbi durumda yok herkes bilir ki çocupu olanlar özellikle bazen keyfi deli gibi ağlayabiliyolar.direk aa dövdü mü diye düşünmezler yani ben düşünmğyprum çocuk sonuçta bu
(5,144 puan) tarafından
Kız kendimi.diyorum evladimı degil yaa ne bilim 2 yas sendromu cok zor geciyor yalvardim bildigin uyu diye cunku uykusu gelince huysuz oluyor biliyorum
0 oy
(107 puan) tarafından
Boşver rezil olduğunu da düşünme rezillik çocuğun ağlaması değildir. Sen ona izin ver bi süre sonra bikacaktir.
(5,144 puan) tarafından
Veriyorum canım normalde uyku huysuzluguda vardi uyudu daha uyanmadi yoruluyorda baya
(107 puan) tarafından
Çocuklar nasıl enerjikler de maşallah yorulmak bilmiyorlar
0 oy
(3,471 puan) tarafından
Çocuk ağladı diye neden rezil oluyorsun ki saçmalama.  Ayrıca süpürge istiyorsa ver bırak dilediğince oynasın o da sen birşeyler yapınca yapmak istiyordur. 
(5,144 puan) tarafından
Veriyorum canım mesela o onla ugrasirken baska seye bakiyorum bu seferde onu birakmami istiyor yanina gelmemi istiyor
(3,471 puan) tarafından
Anladım benimde oğlum birşey yaptığı zaman gel otur diyor oturuyorum yanında sonra kalkıyorum o çok güzel yapmissin aferin diyorum. Sizde böyle yapın belki ağlamaz.
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Rezil olmazsın canım böyle durumlarda benim kız da aynı. He ama yorulup bıkıyorsun. Tahammül sınırın iyice düşüyor. Zor dönemler walla. 
(5,144 puan) tarafından
Yalvardim kiz hadi uyu annecim dinlen oyun oynayalim uyaninca dedim bak disari cikarmam balkona da cikarmam seni dedim yatmak istemiyor ama uykusuda var belli 7 de kalkiyor 11 12 gibi uyuyor saati gecince daha da huysuzlanıyor
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Boş ver millet neder millet ne söyler bu düşünceler den kurtulun artık mutsuz hissetimiş kendini ağlamış konuşmaya başladıkça düzelecek benim oğlum 14 aylık hem çok neşeli hem çok huysuz uyku desen zaten yok gece en fazla yarım saat uyur emer geri yatar yine kalkar bazı geceler sabaha kadar avazı çıktığı kadar ağlar napalım canları sağolsun sabretmek zorundayız 
(5,144 puan) tarafından
Sabrediyorum canım ona yansitmiyorum sesimi yukseltmemeye calisiyorum konusmaya calisiyorum ama icime ata ata baya kötü oldum artık
(2,535 puan) tarafından
Seni anlıyorum şu an benim oğlan da ağlamaya başladı yine sürekli emmek istiyor eşime dedim biraz bak ben markete gidip hava alıp gelicem kızımla eşime bıraktım biraz dolaşıp gelirim
0 oy
(356 puan) tarafından
Bence elinize nenalirsa istiyo yapiyoya onu birlikte yapin elinizden supurge aldi ya mesela hadi supur diyin basinda bekleyin sonra birlikte yapalim diyi onada tutturun biliyorum yavas ilerliceknbiraz belki zor olucak ama en azindan gonlu olur minigin 
(5,144 puan) tarafından
Bir de oyle deneyim bakalım nasil olcak canım
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Ne alakası var o daha bebek ben senin gibi düşünmüyorum çocuğum ağlayacak bende diyeceğim ki mahalleye rezil oldum çok saçma . Valla bizimkilerde aynı bir tek senin ki değil şuan bu yazıyı yazarken bile 8 yaşındaki oğlum telefonunu cekistiriyor 1 yaşındaki bebeğim telefona ağlıyor ve balkondayiz desem . 
(5,144 puan) tarafından
Canım ne bilim mahallemizde oglumla aynı yas 3 tane daha cocuk var onlarin sesi pek cikmiyor bizim masallahımiz var bu sendrom bizde agir geciyor

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 460 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 865 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (1,623 puan) tarafından soruldu
+1 oy
65 cevap 2,338 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Metehan'ın Annesi (9,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 337 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,639 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,208 cevap

36,597 kullanıcı

...