:D Büşra çok gerginsin öncelikle bir rahatla. Yorumların ve cevapların çoğunu okudum. Burda herkesin üslubu, olaya yaklaşımı ve düşüncesi farklı doğal olarak çünkü çeşit çeşit insanın bulunduğu bir platform. Ancak herkesin hem fikir olduğu bir nokta var 'istemiyordun neden korunmadın'
Cevap her şey olabilir. Geçen bir kadın yazmıştı mesela "ay o an libidomuz çok yüksekti kondom da yoktu oldu işte sjsj" diye. Bu bir cevaptır kimseyi ilgilendirmez, olabilir. Geçen bizim kondom yırtıldı başımdan aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa hastaneye gittim regl olur olmaz spiral taktırdım artık çift yöntem kullanıyoruz. He banane bunlardan diyebilirsin demeye çalıştığım şu; istemediğim için çok endişelendim ve daha fazla tedbir aldım. Sen neden almadın bunu merak etmişler (ben de dahil). 2 yaştan önce istemiyoruz ibaresini kullanmasaydın kimse sormazdı direkt soruna odaklanırdı herkes. Ha sorunun cevabı da bence evet hamilesin. Neye dayanarak dersen de önceki hamileliğinde de aynısını yaşadım diyorsun. Takvimine bak, ilişki günü gebelik ihtimalin neymiş ordan da anlarsın.