0 oy
1,430 göst.
Diğer kategorisinde (678 puan) tarafından
Kızlar özel bi soru sorucam böyle şeyleri birilerine sormaktan çekinirim utanırım ama korkuyorum biraz.

Reglim biteli 2 hafta olucak nerdeyse perşembe günü korunmasız ilişki oldu bugünde sabahtan beri kasıklarımda ince ince ağrılar var hani adet görmeden 1 2 gün önce kasıkta ağrılar başlar ya onun gibi.sorum şu bu ağrı hamilelik başlangıcı değildir dimi? 10 aylık bebeğim var ikinciyide istiyoduk ama 2 yaşından sonra düşünüyorduk korkuyorum biraz:( 

ilk bebeğime evlendiğim zaman hamile kaldım hemen, yani şöyle ki düğün günümden 5 6 gün sonra kasık ve bel ağrım olmaya başlamıştı sonrada hamile olduğumu öğrendim zaten.yani ilkinde bu kadar çabuk belirtiler başlayınca sabahtandır düşünüyorum acaba hamilelik başlangıcımıdır diye

27 Cevaplar

+3 oy
(5,471 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin de madem bu dönem istemiyorsun korunmasız ilişki neden?
(678 puan) tarafından
Gözde psikoloğa benimmi ihtiyacım var seninmi bi düşün istersen.her postta garip garip saçma sapan yorumlar yapıyosun eninde sonunda benim postumada geldin.yazdığımı inkar etmiyorum zatende hangi beyine anlatmaya çalışıyorum işte.
(5,471 puan) tarafından
Büşra bence kendini anlatıyorsun. Her yorumda birilerine atarlanıyorsun. Gözde haklı bence bi destek al
(678 puan) tarafından
şurda sabırla insanca her insana aslında ne sorduğumu anlatmışım hala daha atarlanıyosun diyosun hastamısın sen?milletin açtığı her postta atarlı atarlı cevaplar veren sensin..bence sen en acilinden bi destek al sonra bana tavsiyede bulun.kendine yetmeyen aklınla gelmişsin burda şunu yap bunu yap diyosun postumdan defolup gidermisin lütfen?
(1,716 puan) tarafından
:D Büşra çok gerginsin öncelikle bir rahatla. Yorumların ve cevapların çoğunu okudum. Burda herkesin üslubu, olaya yaklaşımı ve düşüncesi farklı doğal olarak çünkü çeşit çeşit insanın bulunduğu bir platform. Ancak herkesin hem fikir olduğu bir nokta var 'istemiyordun neden korunmadın'
Cevap her şey olabilir. Geçen bir kadın yazmıştı mesela "ay o an libidomuz çok yüksekti kondom da yoktu oldu işte sjsj" diye. Bu bir cevaptır kimseyi ilgilendirmez, olabilir. Geçen bizim kondom yırtıldı başımdan aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa hastaneye gittim regl olur olmaz spiral taktırdım artık çift yöntem kullanıyoruz. He banane bunlardan diyebilirsin demeye çalıştığım şu; istemediğim için çok endişelendim ve daha fazla tedbir aldım. Sen neden almadın bunu merak etmişler (ben de dahil). 2 yaştan önce istemiyoruz ibaresini kullanmasaydın kimse sormazdı direkt soruna odaklanırdı herkes. Ha sorunun cevabı da bence evet hamilesin. Neye dayanarak dersen de önceki hamileliğinde de aynısını yaşadım diyorsun. Takvimine bak, ilişki günü gebelik ihtimalin neymiş ordan da anlarsın.
(678 puan) tarafından
Canım benim,postu açarken bile gergin değildim.güzel yaklaşana neden gergin hissettirecek cevaplar vereyim ki?herkes öyle bi sorgulamış ki sanki adam öldürmüşümde onu yazmışım.Ben bile bu kadar önemsememişken insanların böyle üstüme gelmesi normalmi?evet bebeğim iki yaşına gelmeden önce düşünmüyorduk ama kesinlikle olmicak yada olursa aldırıcam diye düşünmedim öyle bişeyde yazmadım.sorulan tek soru neden korunmasız ilişki yaşadın neden yaptın şöyle böyle.yahu ben onumu sormuşum insan gibi ağrım var sebebi bu olabilirmi demişim.bebeğin olup olmayacağını ben bile bu kadar önemsemişken size ne oluyor?
-Reklam-
+1 oy
(7,442 puan) tarafından
Yani bunu biz bilemeyiz ama heyecan aramisin bulmusun gibi olmuş korunmasız olduğuna göre göze almış olmalisin
(678 puan) tarafından
Heyecan aramışsın derken?insanız sonuçta böyle şeyler olabilir gayet normal.ilişki oldu ama bebek istemiyorum yazmamışım oraya.olursada sevinirim tabi ki ama korktum biraz.Ağrımın sebebi o olabilir mi diye merak ettim sadece.
+1 oy
(2,225 puan) tarafından
Korunmasız ilişki olmuş hamile olabilir miyim diye korkuyorsunuz ve gelen yorumlara neden tepki veriyorsunuz herkes olabilecek durumu yazmış, o zaman açık açık belirtin bebek istiyorum diye kimse de yargilayamaz
(678 puan) tarafından
Hanımefendi ben ağrımın sebebinin ne olabileceğini sormuşum düzgün okuduysanız eğer.yorum yapanlar ne yorum yapmış peki?resmen niye korunmasız ilişkiye girdiğimi sorguluyorlar.Ayriyeten yorumlara tepki vermiyorum sadece korunmasız ilişki yaşamış kişilere neden öcü gözüyle bakılıyor onu anlayamıyorum.sonuçta ben ay ilişkim oldu bebekte istemiyorum napıcam şimdi dememişim ki,sadece bebeğim küçük olduğu için korktum biraz.olursada eğer tabiki sevinirim üzülecek değilim.
(229 puan) tarafından
Buradaki kimse doktor değil cnm doktora git
(678 puan) tarafından
sizene hanımefendi? sizde bebeğin hangi pozisyonda olduğunu doktorunuza sorsaydınız madem?neyi kime soracağımı sizemi sormam gerekiyor?
+1 oy
(8,356 puan) tarafından

Cidden kime ne yani?

Şimdi açık açık kadın masil olduğunu mu yazsın belki aniden gelişen bir olay oldu belki uyurken oldu vs açık açık yazsinmi deişik
Seni zannediyolarki bebgim küçük birdaha hamile kalmak isdemiyorum bakacak gücüm yok olursa da aldiririm dien tiplerden zannettiler galiba .
(678 puan) tarafından
Asla,rabbim layık görüp bi melek daha nasip etmişse başım gözüm üstüne.bir saattir her soruya aynı cevabı veriyorum kimsede okumuyor heralde ne kadar meraklılar insanların nasıl ilişkiye girdiğine ya. çocuk istemiyorum aldırırım falanda dememişim yani ne bu sitem anlayamadım gerçekten.
(11,210 puan) tarafından
Diyen kendisi 2 yaştan önce istemiyorduk diye ay siz yazdığını okumuyor musunuz ya haliyle bizde istemiyorsan neden korunmadın deriz yani uykuda muykuda istemeyen uyku dinlemez korunur. Olursa başın üstüme diyorsun madem deme o zaman 2 yaştan önce istemiyordum diye.  Olunca da ah vah etmesinler burda sonra. Kimsenin ilişkisini de merak etmiyorum ayrıca.
(11,210 puan) tarafından
Sadece bana değil herkese ters konuşmuşsun ayrıca biz senin triplerini çekecek halimiz de yok eleştiri iştemiyorsan soru da sormayın
(678 puan) tarafından
Senin gibiler ne iyi niyetten anlar ne güzel konuşmadan anlar hiç bişeyden anlamazlar.Allah kocanada çevrendekilerede sabır versin zira katlanılacak insan değilsin.
(850 puan) tarafından
Ne sacmalamislar ya ne boş insan var benim oğlum da 16 aylık ben de ikinciyi şuan düşünmüyorum belki birkaç sene şuan istemiyorum düşünmüyorum diye hamile kalsam aldircagim anlamına mı geliyor ne boş konuşanlar var ya yemin ederim  yani millet o kadar saçmalıyor ki Tv'de orda burda yiyi.şenlere biz bir laf etsek bizi linclerler ikinci çocuğu düşünmüyorum desek aldırmak vs diye yargı dağıtırlar ben de aldırmayı düşünen destekleyen biri değilim ama siz önce ortalıkta yiyisen o.rospulara laf edin
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Göz ucuyla yorumlara bakım dedimhep otomatik mesaj gibi aynı ne lan bu size ne milletin korunmasından sen diyorsun Ankara bunlar diyor go.tun benden kara.ayyy ne cinsler varyaaaa Allah etrafında duranlars binbir sabır versin gerçekten cekilmiyorlar ve bı bitmiyorlar
(2,546 puan) tarafından
Aynen pamuk pusuda bekliyorlar ya yok böyle bişey:))
(678 puan) tarafından
Hepsi o kadar cahiller ki..Birde bana destek alman lazım yazmış çok bilmiş o iki kişi.Her postun yorumlarında denk geliyorum o iki kişiye anca herkese ders verme akıl verme derdindeler fakat daha akılları kendilerine yetmiyor.Allah bildiği gibi yapsın bişey diyemiyorum destek alması gereken kendileri.
(2,546 puan) tarafından
Ne konuda destek alacakmissin pardon .valla bence onlara gerekli bu postta ne için destek alınır gerçekten şaka gibi
(678 puan) tarafından
Her posta aynı cevabı verdiğim için psikolojik destek alacakmışım.Daha yazdıklarımı okuyup anlayamıyolar papağan gibi neden korunmadın diyip duruyolar destek alacak olanda benmişim yani
(2,546 puan) tarafından
Hata sende cevap vermeye tenezzül bile etmeyecektin canim salla gitsin
0 oy
(1,605 puan) tarafından
Yumurtlama döneminde de benzer ağrılar oluyor belki öyle bir durumdur emin olmak için 1 hafta sonra kan verirsin hayırlısı olur umarim
0 oy
(1,692 puan) tarafından
İstemiyormuydun neden korkuyorsun peki? Neden korunmasız olduki eğer istemiyordunsa daha bebisind ekucuk
(678 puan) tarafından
canım bebeğim küçük olduğu için korktum sadece olursada maddi manevi bakacak gücüm var çok şükür.Ben sadece ağrımın sebebinin hamilelik olup olmayacağını sordum.
(1,692 puan) tarafından
Reglin 2 haftadır bitmis diyosun yumurtlama zamaninda oluyo o agrilar ondandır korkma
0 oy
tarafından
Çocuk istemediğin bir dönemde korunmasız ilişki yaşamanin yanlış olduğunu biliyorsun. Tekrar belirtmeyecegim. Hamilelik olabilir. Çünkü tam da bu zamanlarda belirtiler oluyor.  İnşallah yoktur şimdi 
(678 puan) tarafından
canım ağrımın sebebinin hamilelik başlangıcı olup olmayacağını sordum sadece neden herkes korunmasız ilişkiye odaklanmış anlayamıyorum yani.tabikide yanlış olduğunu biliyorum.olursada sevinirim üzülecek değilim sadece bebeğim küçük olduğu için korktum biraz.teşekkür ederim
0 oy
(7,575 puan) tarafından
Evet ağrılarının sebebi bu olabilir zaten ilk hamilellikte de yaşamışsın bunu ve zaten korunmasız bir ilişki olduğuna göre hamile olabilirsin. 
0 oy
(1,496 puan) tarafından
İlişki sonrası da ağrılar olur belki ondan olabilir. 
(678 puan) tarafından
Teşekkür ederim bi siz korunmasız ilişki yaşadığımı sorgulamayıp asıl soruyu cevap vermişsiniz
(1,496 puan) tarafından
Buradakiler böyle şeye çok meraklıdır :ad aman konu cinsellik olmasın illa bir şey öğrenecekler ndjxjx
(678 puan) tarafından
Vallahi niye böyle insanlar anlayamıyorum gerçekten.İnsanlık hali yani olabilir normal bişey olayın nasıl geliştiğini nasıl bittiğinimi anlatmam gerekiyordu ne kadar saçma ya.kaldı ki ben ilişkiye girdim bebekte istemiyorum napıcam falanda dememişim herşey Allahtan herşeyin hayırlısı.ağrımı soruyorum herkes gelip niye korunmasız ilişkiye girdin diye sormuş ne ilgilendiriyorki milleti
(1,496 puan) tarafından
6 aylık bebeğim var 2 aylık gebeyim. İsteyerek bilerek korunmadım ve mutluyum. Buradakiler hesap sormayı sever hadsiz dolu. Umarım ağrın geçer gönlüne göre olur.
(678 puan) tarafından
Amin sağol canım Allah evlatlarını sana bağışlasın sağlıcakla büyüt
0 oy
(39 puan) tarafından
Bnmde kasık ağrım vardı ve beyaz akıntı hamileydim 
0 oy
(10,897 puan) tarafından
Korunmasız ilişki olduysa olursun tamı öyle şey mi olur 
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Herkesin kendi bileceği iş ama nasıl cesaret ediyorsunuz ben anlamıyorum 10 aylık bebeğiniz var bir de Allah kolaylık versin 
(1,496 puan) tarafından
6 aylık bebeğim var 2 aylık hamileyim. Bir çocuk bakan iki çocuğu da bakar.
(2,147 puan) tarafından
Genelleme yapmasak mı acaba :)
0 oy
(6,665 puan) tarafından
Dediğin zaman yumurtlama dönemi gebelik olabilir ilkinide öyle anlamışsın yazdığına göre iyi cesaret valla 
0 oy
(107 puan) tarafından
İhtimal dahilinde
0 oy
(360 puan) tarafından
Yani regil aonrasi 12. Ve 14. Aslinda  yumurtaların  çatlama olduğu zamanlar. Spermlerde  2 3 gün canlı olarak dururlar orda hamilelik olabilir ama 1 kerelikten  olur mi bilmem. Belkide sitres yaptığın için psikolojik tir
(678 puan) tarafından
oladabilir canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından

"madem çocuk istemiyordun. Neden korunmasiz ilişkiye girdin?" diyenlere kızmışsin, şaşırmışsin. Ama bu posta verilecek tek cevap da o .

Ya da sen şu cevabı mi bekliyorsun "HAMİLESİN"
(678 puan) tarafından
Hanımefendi benim şaşırdığım şey ağrımı sorduğum halde herkesin sanki adam öldürmüşüm gibi gelip NEDEN KORUNMASIZ İLİŞKİYE GİRDİN diye sorması.Yahu sizi ne ilgilendiriyor ki bu?ben insan gibi ağrım var sebepte bu olabilirmi yazmışım sadece.o kadar saçmalamışsınız ki
tarafından
Yani yoruma açık bir post paylaşıyorsunuz. İnsanlar da istediği gibi cevap yazıyor. Sonuçta bebek istemediğinizi yazmışsınız bir de korunmasız ilişki insanın ilk aklına o geliyor. Onun haricinde verilecek cevap da tabiki hamile olabilirsiniz. Sonuçta korunmasız olduysa ihtimal vardır. Hele ki belirtileri varsa... Test alıp bakın en azından şüpheniz gider.
(678 puan) tarafından
şuanlık istemediğimi yazmışım.Korunmasız ilişki yaşadım hamile kalırsam aldırırım yazmamışım ama değilmi?sanki öyle demişim gibi cevaplar verilmiş.ve sizde sanki öyle demişim gibi cevap vermişsiniz doğru bişeymi bu yani?
0 oy
(674 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Maşallah baya sabırlısın gelen yorumların aynı olmasına rağmen herkese aynı cevapları yazmaktan hiç bozmadan terslemeden vermişsin iyi dayanmışsın ama boşuna o kadar yoruyorsun kendini ama herkes anlamak istediği gibi anlıyor hesaplarına geldiği gibi :angel:

(678 puan) tarafından
kız hala dahada aynı yorumlar geliyor benmi anlatamıyorum yoksa anlamakmı istemiyolar gerçekten anlamıyorum ya.sabırdan ziyade kimsenin kalbini kırmadan ters düşmeden cevap vermeye çalışıyorum ama yok.herkesin aklı fikri cinselliğe çalışıyor demekki burda sorduğum soruya bakın gelen cevaplara bakın
(674 puan) tarafından
Buradaki insanlar günlük hayatlarında tüm kötü olumsuzlukları kafaların da biriktirip sonra buraya girip tüm hırsını buradaki insanlardan çıkarırlar. İşlerine gelenleri anlarlar işlerine gelmeyenleri anlamazlar. Senin leyhine demiyorum ama buradaki insanlarıda anlayamıyorum özel hayatlarını burada paylaşıp hiç tanımadığı insanların ağzına sakız ediyorlar kendilerini.
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Hem korunmuyon hemde korkuyonuz vallaha anlamiyorum sizi 
0 oy
(234 puan) tarafından
Bence bu konuyu şu an düşünme adet tarihin gelince olmazsan test yaparsın o zaman öğrenirsin o ağrılar zaman zaman olabilir belki hamilesindir belki de yumurtlama dönemindesindir bunu kimse bilemez 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 231 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,622 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 343 göst.
23 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 262 göst.
27 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 358 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,306 puan) tarafından soruldu

406,013 soru

12,170,899 cevap

36,636 kullanıcı

...