0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (1,088 puan) tarafından

Ya bu kadın nasıl bir insan ben hala çözemedim ya. Dışarıdan geldik eşime bağırmaya başladı neymiş biz dünkü nisana niye çeyrek takmamışiz babası yaşlanmış evlenmiş hemen keseyi ayırmış dört dortuluk eve gelmiş evimiz kira değilmiş te elin oğlu destek çıkar bizim oğlan evlenince düşman kesildi.  Eşimde diyorki benm borcum var ben sana söylesem kalbine iner bir kere destek olayim diyor musu  diyor  Ellerde gelin getirdi bende gelin getirdim ben birşey anlamadım bu devran dönecek ettiğinizi biçeceksiniz fln. Eşim dedi yoruldum niye sürekli böylesin niye sürekli negatif konuşuyorsun ya git Allah icin dedi kapattı kapiyi ama gözleri doldu nolirsunuz dua edin de Allah bu kaynanaya hidayet versin varlığın içinde gözü doymuyor ben anlamıyorum

Yok yok diye dye ne parası bereketleniyor ne de götü boktan çıkıyor 

24 bin sadece aldığı kiralar kaynatam emekli 10 da öyle aliyor ayriyetten ise de gidiyor günlük kazancı bazen 10 bazen daha az bazen daha fazla oluyor kendisi tesisatçı.  Kaynana da günlük temizliğe gidiyor.  Hâlâ tek maaşla ev geçindiren eşimin maaşında gözü ya bana akıl verin yeminle beynim durdu

Dua edin belki birimizin kalp gözü açık olir da duası kabul olur.  Rabbim kaynanaya hidayet versin 

3 Cevaplar

0 oy
(2,667 puan) tarafından
Böylelerinin gözünü toprak doyurur ancak 
(1,088 puan) tarafından
Amannn bacii
-Reklam-
0 oy
(4,668 puan) tarafından
Ahh ahh hep böyle kaynanalar para içinde yüzerler senin kazandığın 5 kuruşa göz dikerler 
(1,088 puan) tarafından
Gerçekten öyle bacı
0 oy
(555 puan) tarafından
Boylede insana ne dicemi şaştım allah aklını başına getirir insallah sizinde huzurunuzu bozmaz bozamaz insallah allah esinizede dayanma gücü sabır versin
(1,088 puan) tarafından
Amin bacı valla oda yoruldu bende

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 464 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,201 göst.
22 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Grlk (83 puan) tarafından soruldu