Ya bu kadın nasıl bir insan ben hala çözemedim ya. Dışarıdan geldik eşime bağırmaya başladı neymiş biz dünkü nisana niye çeyrek takmamışiz babası yaşlanmış evlenmiş hemen keseyi ayırmış dört dortuluk eve gelmiş evimiz kira değilmiş te elin oğlu destek çıkar bizim oğlan evlenince düşman kesildi. Eşimde diyorki benm borcum var ben sana söylesem kalbine iner bir kere destek olayim diyor musu diyor Ellerde gelin getirdi bende gelin getirdim ben birşey anlamadım bu devran dönecek ettiğinizi biçeceksiniz fln. Eşim dedi yoruldum niye sürekli böylesin niye sürekli negatif konuşuyorsun ya git Allah icin dedi kapattı kapiyi ama gözleri doldu nolirsunuz dua edin de Allah bu kaynanaya hidayet versin varlığın içinde gözü doymuyor ben anlamıyorum
Yok yok diye dye ne parası bereketleniyor ne de götü boktan çıkıyor
24 bin sadece aldığı kiralar kaynatam emekli 10 da öyle aliyor ayriyetten ise de gidiyor günlük kazancı bazen 10 bazen daha az bazen daha fazla oluyor kendisi tesisatçı. Kaynana da günlük temizliğe gidiyor. Hâlâ tek maaşla ev geçindiren eşimin maaşında gözü ya bana akıl verin yeminle beynim durdu
Dua edin belki birimizin kalp gözü açık olir da duası kabul olur. Rabbim kaynanaya hidayet versin