+2 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde (13,168 puan) tarafından

Mesela burda anlatılıyor ya elti görümce kaynana hep kötü olarak anlatılıyor ama bizde elti görümce hatta belki kaynana olan da vardır bizde onlar için böyleysek bu kadar iyi insan bir araya toplanmış olamaz :)

Belki linç yiyeceğim bu posttan ama bence karşılıklı olarak kötüyüz bize iyi olana iyi kötü olana kötü ben öyleyim şahsen sizi bilmem de :silly::angel::devil:

28 Cevaplar

+1 oy
(140 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bende diyorum atıyorum birinin kaynanası kötüyse eee onunda kızı var aynı zamanda anne 

Geline göre kötü kıza göre iyi  

Kim o zaman bu kötüler yada iyiler :) kafamda deli sorular 
(13,168 puan) tarafından
Tam olarak bende böyle düşünüyorum kafamda deli sorular :D
(20,358 puan) tarafından
Ama hakikaten kızlarına iyi gelinlerine kötü oluyo çoğu.
(13,168 puan) tarafından
Kız kaynanam da öyle ama bana da  hepten cadı değil herhalde
(300 puan) tarafından
Kendi kızıyla başka aileden gelmiş el kızına aynı davranmamasi çok normal değil mi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben kötü değil de kimsenin dediğine uymam kendi bildiğimi yaparım genelde bu yüzden şikayet ederler kötülüğüm yok kız hahaha 
(13,168 puan) tarafından
Benimde öyle onlar ne yaparsan yapsın ben kenardan izler niye böyle yapıyorsunuz diye konuşurum ama asla karşılık vermem o cahilse bende mi cahil olayım
+1 oy
(18,814 puan) tarafından
Kötü değiliz birbirimizi sevmiyor olmamız kötü olarak algılanıyor. Mesela benim kayınvalidem bu platformda olsaydı beni kötülerdi size bizim gelin bizi saymaz aramaz hatır gönül bilmez diye mesela görümcemin nişanını gelip bizde yapmak istediler izin vermedim o ara dünyanın en kötüsü bendim halbuki sadece mesafeliyim sorun kendi bakış açımızla bakmamız 
(13,168 puan) tarafından
Yok sizin için değil bazı postlar var sadece elti görümce kaynana
(18,814 puan) tarafından
Benim için demedim zaten ama burdaki herkes postları kendi haklı imiş gibi kendi bakış açısı ile açıyor onu demek istedim
(13,168 puan) tarafından
Evet herkes iyiyse kim bu kötüler diye düşünüyorum:)
(18,814 puan) tarafından
İşte sen haksızsın deyince linçliyor oluyoruz. Veya apar topar kapanıyor o postlar
+1 oy
(7,350 puan) tarafından
Burda bazıları var sırf adı kaynana görümce olduğu için kin duyuyor aynısını anası bacısı yapsa valla gık demezler ama dur onların ailesi yapmaz asla bana göre çok saçma gelip burda saydırmak derdin mi var köy mesafeni söyle derdini tamam 6 sene bitiyor eltilerimi 1 kere gördüm 2 görümcemi 1 kere gördüm 2 sini senede görüyorum onun harici muhabbetim yok sadece 2 dinin numarası var o kadar anlaşabileceğim ortak noktam olan insanlar değiller huzursuz olmaktansa mesafeli olmayı tercih ettim en baştan 
(13,168 puan) tarafından
Bende öyleyim mesafeli
0 oy
(2,644 puan) tarafından
Karşılıklı kötü degiliz ama bazı insanlar gerçekten dindi ve haset siz iyilikle de yaklassaniz mutlaka bir zarar görüyor sunuz
(13,168 puan) tarafından
Evet buna katılıyorum
0 oy
(5,747 puan) tarafından
Valla 4 eltiyiz daha birkez agiz dalasimiz olmadı çok şükür.Gorumcelerimde uzakta zaten onlarlada sorunum yok. Bence kişi nasılsa karsisindakide ona göre davranıyorlar.
(13,168 puan) tarafından
Aynen öyle bencede
(5,747 puan) tarafından
Birde biz aile binasındayiz 4 elti;)))
(13,168 puan) tarafından
5 eltim 5gorumcem var kapışırız:D
0 oy
(748 puan) tarafından
Bende hiç biri yok sapsız üzüm misali:))
(13,168 puan) tarafından
Kız senin kocan gökten mi indi nasıl oluyor öyle
(748 puan) tarafından
Aslında şöyle oluyor ben Ankaraliyim eşim İstanbul benim eşim benim memleketime geldi ailesi kabul etmedi bizde herkesi sildik hayatımızdan onun ailesi kabul etmeyince uzağı oda benim ailem eşim deyince artık ipler koptu aramızda ailesi hiç alakam gelip gidemezler asla
0 oy
(5,635 puan) tarafından
Her insanın içinde bir yin yang vardır. Bazı insanlar saftır ne dediğini ne yaptığını bilmez, bazı insanlar safi kötü fesattır, bazı insanlar içindeki kötülükleri susturur bunu terbiye ve edep ile yapar. Yani en önemli olan edep terbiye ve ahlaktır. 
(13,168 puan) tarafından
Katılıyorum canım
0 oy
tarafından
Valla şekerim beni burda da bilen bilir dışarda da en iyi de eşim bilir ben geçimsiz bi insan değilim öyle olsaydım eşimle gecinemezdim başta çok ters bi insandı ama eşimin ailesiyle çok sorunlar yaşadık iyi niyetliler büyükler koca in hatri cocugumun Hayri su bu derken çok fazla müdahale edildi bende sonunda patladım ama hiç yüz göz olmadık en fazla gelip eşimle kavga ettik eşimin ailesi kötü diyemem iyiler hep şükrediyorum eşim de ailesi de iyi şanslıyım diye ama fazla iyi niyetliler benim niyetim iyi diye gidip gelinimin evine düzenine çocuğuna karışmam herkesin bi sınırı vardır böyle olunca bende tırnaklarımı çıkardım haliyle evet haklısın kaynanamda bana çok iyi gelinim var demiyodur bencede çünkü onlar herşeye karıştıkça ben de onları kisitladim şuan 1 tane torunları var 1 kere ona bırakıp bi yere gitmiş insan değilim bi kaşık yemek yediremedi bunları yaptirmadigim için kaynanamda bana kötü gelin diyodur ama önce insan kendini düzeltecek görümcem yok eltime dd iyiligimden başka biseyim dkkunmadi ararsa gelirse konuştum dört dörtlük agirladim gelmezse aramazsa khic kendim ragatsiz etmedim çok şeyler de yaptım ona Allah biliyo maddi manevi destek oldum hatta burda bile herkes çok şaşırmıştı helal olsun demişlerdi bana noldu boşanma sürecine girdiler ilk benim numara mi sildi kötü diyosa arkamdan da Allah bilsin ne diyim 
(13,168 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,566 puan) tarafından
Benim için kesin diyorlardır. Kafasına göre yaşıyor, bize çok gelmiyor. Arıyorum açmıyor, gelince evimi temizlemiyor falan klasik şeyler. 

Herkesin işine yaradığı kadarsındır. Hepimiz için geçerli. Desinler amaan. Yapsınlar dedikodu rahatlatır:) 
(13,168 puan) tarafından
Gelinleri köle sanmaları çok sinir bozucu gerçekten
(3,566 puan) tarafından
Ya öyle bakılıyor maalesef. Elbette yaşlıların iş yapmasından kolaydır gençlerin iş yapması. Yapılır da hiç problem değil. Elimize yapışmaz. Ama her daim herkes birbirine saygı duyabilmeli. Duyulsun ki el kızı da içinden gelerek yapsın. Bi tatlı dil güler yüz başka neye gerek ilişkilerde. Abartılıyor aslında. Çünkü birbirimizden başka uğraşacak bişeyimiz yok. Oysa hayat çok kısa ne gerek var, kime faydası var bu kadar olumsuz enerjinin.... Hiç...
0 oy
(778 puan) tarafından
Hersey karşılıklı iyilikte kötülükte bence..
(13,168 puan) tarafından
Katılıyorum
0 oy
tarafından
5 yıl olacak evliyim çok şükür öyle bir sorunum olmadı ☺
(13,168 puan) tarafından
Bizde yabancı gelinler çok sevilir :)
tarafından
Kaynana kayinpeder yok bende zaten gerisi de hepsi uzak herkes kendi halinde ayda yılda bir araya geliriz o da kimse kimseye karışmaz:-)  çok severler Allah var ☺
(13,168 puan) tarafından
Çok şükür ne mutlu sana abla
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Herkes iyilik abidesi :))) ben boş mezar bulursam girecem ileride damatlar beni gommesin neyseki oğlum yok :)) ama bazılarında gerçekten çok fena Rabbim beni öyle biri etmesin
(13,168 puan) tarafından
Amin aminnnn cancağızım
0 oy
tarafından
Ben kötüyüm biliyorum kendimi inkâr etmiyorum Allâh iyilerden eylesin
(13,168 puan) tarafından
Estağfurullah öyle de deme
tarafından
Öyle ama biliyorum yani potansiyelim çok yüksek
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Ben kötü değilim çok safa çok sus pus olduğum için kullanildim arkamdan yüzümden konuştular sonuçta ben ses etmedim o yüzü onlara verdim şimdi konuştum mu kötü oluyorum 
(13,168 puan) tarafından
Bosver gitsin
0 oy
(300 puan) tarafından
Kötü olan gamsız oluyor. Biz de buralarda derdimizi anlatıyoruz. 
(13,168 puan) tarafından
Şöyle ki sürekli kaynana elti görümce postu paylaşan kişilerin kendilerinin sorunlu olduğunu düşünüyorum net
(300 puan) tarafından
Ben de paylaşıyorum kardeşim. Sorun yaşayan kendi bilir. Senin iyiyse şanslısın. Hayatımızın içine ediyorlar. Kimseyi sorunlu olarak etiketleme hakkın yok. Çektiğimizi biz biliyoruz.
(13,168 puan) tarafından
Iyi de değiller canım ama aile mi aile yapcak bisey yok diyip sineye çekiyorum mesafe koyuyorum yoksa dağ olur anlatsam ama gerek duymuyorum bende ilerde kaynana olacağım ne malum iyi bir kaynana olabilecegim elti gorumceye gelince de iyisi de var kötüsü de ben mesafe koyuyorum yüz göz olmayınca daha az duyuyorum yaptıklarını dediklerini
0 oy
(13,882 puan) tarafından
kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. kimi farkında kimi de toz kondurmuyor kendine:) 
(13,168 puan) tarafından
Evet aynen öyle
0 oy
(705 puan) tarafından
Aynısı düşündüm demin. 
(13,168 puan) tarafından
Ben sürekli düşünüyorum da linç yerim diye paylasmiyordum
0 oy
(1,388 puan) tarafından
Ben çok iyiyim herkes kötü diyenlerrrrr
(13,168 puan) tarafından
Ben kötüyüm der misin kimseye de kötü deme o sebepten dolayı.
(1,388 puan) tarafından
İnsan zaten kendinden kusur aramaya kalksa başkasına sıra gelmez. O yüzden kendimize bakmadığımiz için o onu demiş bu öyleymiş deyip duruyoruz
(13,168 puan) tarafından
Ben önce kendimde arıyorum kusuru ne yaptım ne dedim kendimi bir gözden geçiriyorum ondan sonra karşı tarafı haklıysam sessizce bir müddet uzaklaşır hatasını anlamasını beklerim laf söz dalaşına gerek duymuyorum artık böylesi daha iyi
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Kimseye kötülük yapmam, direk silerim hayatımdan çıkarırım o kişiyi. O günaha sokmaya çalışıyor beni derim ve muhatabı keserim. Kötülük yapacak olsak, ülkede artık hapishaneler almazdı hiç birimizi. :))
(13,168 puan) tarafından
Yine almiyor zaten anam :D

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,005 göst.
0 oy
9 cevap 771 göst.
+2 oy
16 cevap 795 göst.
0 oy
4 cevap 476 göst.

412,440 soru