+2 oy
711 göst.
Diğer kategorisinde (13,138 puan) tarafından

Mesela burda anlatılıyor ya elti görümce kaynana hep kötü olarak anlatılıyor ama bizde elti görümce hatta belki kaynana olan da vardır bizde onlar için böyleysek bu kadar iyi insan bir araya toplanmış olamaz :)

Belki linç yiyeceğim bu posttan ama bence karşılıklı olarak kötüyüz bize iyi olana iyi kötü olana kötü ben öyleyim şahsen sizi bilmem de :silly::angel::devil:

28 Cevaplar

0 oy
(646 puan) tarafından
İyi de burda zaten herkes kendini haklı gördüğü şeyi yazıyor..ama hakllilik da bazen bakış açısına göre değişiyor. Ben mesela kayinvalideme çocuğuma istediği her şeyi yapma, uykusuna yemesine karışma hakkını vermedim diye kotuyumdur. Sorsan bir cocuk bende mi var olur ama bana göre de beni yok sayıp hayır dediğimi arkamdan gizlice yaptığı için o kötü. Yani mutlak iyi ya da kötü olmak zorunda değil. Konumuna göre değişiyor bazı şeyler. Burda bariz haksız olup da haklı olduğunu savunan da var. 
(13,138 puan) tarafından
Evet canım ama asla haksızım demez ki
-Reklam-
0 oy
(2,457 puan) tarafından
Ben kötü değilim kötü olmak zorunda bıraktılar.

Kötü olmak zorunda kaldım çünkü eziyorlar di ama çok rahatsızım kötü olmak benlik değil ama yapacak bı şey yok beni ezmelerine sususaydim zamanı gelince çocuklarımı edeceklerdi 
(13,138 puan) tarafından
Kötülük değilde mesafe koymak bence seninki
0 oy
(142 puan) tarafından
Sorunların tümü dengede olamamaktan kaynaklanıyor zaten kötü diye birşey yok. Sana yada bana kötü davranılması bizim karsıya verdiğimiz enerjiyle alakalı. 
(13,138 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(8,035 puan) tarafından
Kötülük eden Kötülük bulsun gelin olur kaynana olur elti olur fark etmez. Kötü gelinde çok burada da var ama ne oluyor kendileri huzur vermediği için huzur bulamıyor. Gerçek hayatta da çok karşılaşıyorum mesela kim anne kaynana duasi almışsa işleri rast gidiyor ama kim ah almışsa işleri alt üst oluyor çok fazla örnek var çevremde 
(13,138 puan) tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
(5,223 puan) tarafından
Ben olabilirim kaynanayı ne arrarım. Nr sorarım ne dr bı isini yaparım :D
(13,138 puan) tarafından
Gelinin öyle olanı makbul:D
0 oy
(5,798 puan) tarafından

Ben  kendi bildiğimi yaptığım için sert kafa oluyorum kaynanamın gözünde ama hiç umrumda değil :D

Tamam az değilim ama herşey karşılıklı karşımdakinin tavrı neyse bendeki dönüşte o dur kıvırmam asla 

Çokta dobra olduğum için annem çok sivri dilisin dilin başına bela getirecek diyor oda umrumda değil çünkü kıvıramıyorum Malesef ağzıma geleni söylüyorum 

(13,138 puan) tarafından
Bende böyleyim arkasından konusacagima yüzüne söylüyorum
(5,798 puan) tarafından
Aynen öyle  kimseye kıvıramam ne gerek var ya
0 oy
(13,138 puan) tarafından
.........................
0 oy
tarafından
Aynı şeyi ben de sormuştum bayağı bir değişik cevaplar gelmişti hatırlıyorum şimdi ve bence bunu düşünmekte çok haklıyız. Birine göre kızı, diğerine göre gelini. Hangisi haklı nereden bilelim ki? Diğer tarafı dinlemedik. Yazılanlara göre tabi ki yorum yapılıyor ancak öyle cevaplar geliyor ki bazen yani sanki post sahibinin anlattığı kişiler cevaplayanların gözünde şeytanın yeryüzündeki idari işler müdürüymüş damgası yiyor.
(13,138 puan) tarafından
Kaynanam var benim annem de kaynana e benim annem bana göre çok iyi geline göre kötü kaynana bakış açısı ama kimse ben kötüyüm demiyor

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,005 göst.
0 oy
9 cevap 771 göst.
+2 oy
16 cevap 790 göst.
0 oy
4 cevap 476 göst.

412,352 soru

12,413,241 cevap

44,926 kullanıcı