0 oy
317 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (75 puan) tarafından

2017 2019 2023 yıllarında doğum yaptım. Üç tane dünya tatlısı evladım var. Boyum 1.70 kilom ise şuan 94 :( Daha önce çok kilo verme girişimine girdim ama en fazla üç dört verdim daha da veremedigim gibi fazlasını aldım. Diyetisyen eşliğinde bile oldu bu. Kan degerlerimde de sorun yok normal her insan gibi bazı vitamin eksiklikleri oluyor. Şuan bebeğim 7 aylık. Ev 5 kat hareketlilik deseniz günlük ev işi o kdr. Aşağı inip yürüyüş yapmak eziyet oluyor çünkü asansör yok bebektir cantadir arabadır. Herkes kilomla ilgili laf yapıyor kendi öz annem bile. Çok yoruldum çok üzülüyorum emziriyorum diye öyle sağdan soldan reklamları yapılan ürünleri alamıyorum yoksa gözümü karartıp onları bile kullanırdım. Gerçekten çok yoruldum. İlk defa burda sizlerle dertlesiyorum bu konu hakkında :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağzı olan konuşur açık giysen çıplaksın kapalı giysen Arabistan'a git, kilolu olsan obezsin kilo ver zayıf olsan bune böyle kadın dediğin etli butlu olur, makyaj yapsan ne var da yapıyorsun özgüvenin mı yok yapmasan yüzün çok solmuş allık sür, evden çıkmasan ev kuşu musun napıyosun evde dışarı çıksan hergun hergun nereye gidiyorsun derler de derler hiç takma doğum hamilelik emzirme kolay bişey değil. Sağlığın yerindeyse verirsin yavaş yavaş kimseyi kafana takma 
(75 puan) tarafından
Tamda öyle ve bunu hep hemcinslerim yapıyor. Çocuğum bile bu laflardan dolayi anne sen şişman mısın diğer anneler gibi değil misin dedi canım yandı
(218 puan) tarafından
Aynı durumu ben yasasaydim evet çocuğum herkes aynı kiloda olmak zorunda değil. Ben böyle olmayı seviyorum ve çok mutluyum. Benim mutlu olmamı sende istersin değil mi derdim. Çocuklarınıza karşı bile kendi zayifliklarinizi gostermeyin lütfen özgüvenli olup kendi tercihleriniz olduğunu dile getirin. Yoksa.yarin bir gün büyüdüğünde sadece size değil herkese karşı eleştirel bakarlar. Evet duygusal bir varlığınız uzuluyoruz kiriliyoruz ama biz kadınız güçlüyüz ve kimsenin lafıyla kendimizi sağdan soldan yontamayiz
-Reklam-
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Bende 90 kilo ile başladım geçen ay. Sırf kızıma yetişemediğim için. O oynamak istiyor zıplamak istiyor ben hantal aşırı üşengeç. Küçükken kilo verirsen çok iyi olur ama doktor kontrolünde yapabilirsen daha iyi olur. 
(75 puan) tarafından
Verebildiniz mi peki hiç.?
(2,940 puan) tarafından
10 kilo verebildim
(710 puan) tarafından
1 ayda mi gitti 10 kilo
(2,940 puan) tarafından
Evet 28. Günüm bugün. Ama bundan sonraki ay daha az ve yavaş gider. Fazla çoktu ve ekmek, Fast food çok tüketiyordum.
(710 puan) tarafından
Neler yaptınız ne yediniz mesela anlata bilir misiniz biraz  Spor felan yapıyor musunuz
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Günlük neler yiyorsun kuzum detaylıca anlat ben sana nerde yanlış yapıyorsun söyleyeyim :))
(75 puan) tarafından
Kahvaltıda peynir zeytin yumurta bazen helva diyeyim. Haftada bir eşim simit alır pazar günleri yani. Öğle yemeği akşamdan kalan olursa o yoksa yemem. Akşamlari genel olarak tavuk et türü oluyor maalesef ki sebze yemediği için eşim bende kendime özel alıp yapamıyorum. Çünkü çocuklarla yemek ve ev işi yapmak lüks oluyor
(5,455 puan) tarafından
Ekmek? Haricen abur cubur? Şekerli içecek?
0 oy
(218 puan) tarafından
Hiç kimse için canını sıktığına değmez. Benim de 21 aylık bir oğlum var ve şu an 37 haftalık ikinciye hamileyim. Boyum 170 ve 90 kiloyum. Kayınvalidem her aradığında oooo şişmişsin çok kilo almışsın deyip duruyor. Canım anam beni nasıl da düşünüyor gelinim çirkin olur da oğlum başkasını alır diye ödü kopuyor iyimi varsın beni senden başka düşünen yok diyorum susup kalıyor. 32. Haftama kadar çalıştım evde bir de ilgi bekleyen yavrum var. Yeterince yoruluyorum spora falan zaman ayıracak hiç vaktim yok. Sağlığım sihhatim yerinde olduğu sürece benim kilom kimseyi.ilgilendirmez. Herkesin bünyesi aynı değil bende kolay kilo verebilen biri degilim. İlk oğlumda 86 kiloyla doğum yaptım emzirince verirsin dediler 15 ay boyunca 83 kiloda kaldım ve tekrar hamile kaldım. Benim bedenim benim psikolojim benim kilom. Eşim bile laf edemez etse dahi gram umrumda olmaz. Milletin işi gücü kalmamış kiloma laf edecek çokta tın :) boşver sagligin yerindeyse tombik tombik dolan ortada kendine güven herkese inat 
(75 puan) tarafından
Zaten bende en çok sağlığım ve eşimden dolayı çok takmiyordum ama canıma tak etti gerçekten
0 oy
(18,435 puan) tarafından
Emzirmesen bile kullanma dengeli sağlıklı beslensen gider neden gitmesin 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
biliyo musun bende 76 kilodan 62 kiloya kadar düştüm diyet yaparak bu seferde çok zayiflamissin noldu sana dediler zayıflığın altında hastalık aramaya başladılar demem o ki ne yaparsan yap ağzı olan konuşacak 
0 oy
tarafından
İstediğini ye ama spor yap Leslie evde bebeğini uyutunca yapabilirsinn
(4,900 puan) tarafından
Sanırım sende dıyet yapıyorsun, verebildin mi cnm?
tarafından
Vermekte veriyorum ama bırakıp alıyorum 10 kilo veriyorum bir ay diyet yapıp bırakınca hop yine alıyorum
0 oy
(1,257 puan) tarafından
hepsine kulagını tıka suan bebegını emziriuorsun cocuğun braz büyüsün sonra sakin kafayla diyet yaparskn hersey kafada bitiyor onemli olan snin ne kdr istedgn istersen yaparsın mlletin lafyla deik

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 611 göst.
7 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Jiyan35 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 274 göst.
17 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 385 göst.
3 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hiros4434 (490 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 182 göst.