Kızlar burda bir arkadaşım var ve çok dedikoducu herkesin yüzünü gülüp arkasından konuşuyor. Ben.mesela birini sevmiyorsam asla yüzüne gülüp samimi olmam bu herkese samimi ama herkesin hakkında yorumu var geçenlerde benim de hakkımda konuşmuş sağda solda kulağıma geldi
Ben çalışıyorum ve haliyle çalışan anneler anlar ki hiç bı yere çıkamıyorum bı hafta sonu kalıyoruz onda da evde yada eşim çocuğumla dışarı çıkıyorum neyse işte arkamdan diyormuş ki " ayy oda iyi ki bı çalışıyor havasından geçilmiyor hiç kimseye gidip gelmiyor para kazanıyor diye kendini bı halt sanıyor. Burnu havada geziyor haspam. İyi ki geziyor Instagram da habire durum " simdj atmıyorum eşim de atma kimseye laf söyletme dedi demiş biri de geldi bunu bana söyledi bak arkandan böyle böyle diyorlar diye zaten hemen o mu dedim dedi nerden biliyorsun dedim ondan başka kimse arkamdan konuşmaz
Neyse siz olsanız böyle bı insana ne dersiniz ? Geçen karşılaştk kalabalık ortamda gırtlağına yapisasim geldi utanmadan hoşgeldin iş nasıl gidiyor diye soruyor