0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (4,669 puan) tarafından

Kızlar burda bir arkadaşım var ve çok dedikoducu herkesin yüzünü gülüp arkasından konuşuyor. Ben.mesela birini sevmiyorsam asla yüzüne gülüp samimi olmam bu herkese samimi ama herkesin hakkında yorumu var geçenlerde benim de hakkımda konuşmuş sağda solda kulağıma geldi

Ben çalışıyorum ve haliyle çalışan anneler anlar ki hiç bı yere çıkamıyorum bı hafta sonu kalıyoruz onda da evde yada eşim çocuğumla dışarı çıkıyorum neyse işte arkamdan diyormuş ki " ayy oda iyi ki bı çalışıyor havasından geçilmiyor hiç kimseye gidip gelmiyor para kazanıyor diye  kendini bı halt sanıyor. Burnu havada geziyor haspam. İyi ki geziyor Instagram da habire durum " simdj atmıyorum eşim de atma kimseye laf söyletme dedi demiş biri de geldi bunu bana söyledi bak arkandan böyle böyle diyorlar diye zaten hemen o mu dedim dedi nerden biliyorsun dedim ondan başka kimse arkamdan konuşmaz 

Neyse siz olsanız böyle bı insana ne dersiniz ? Geçen karşılaştk kalabalık ortamda gırtlağına yapisasim geldi utanmadan hoşgeldin iş nasıl gidiyor diye soruyor :D

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Maalesef canım o bu sitede de cok
(4,669 puan) tarafından
Malesf bide burda gruplasma da var
-Reklam-
+1 oy
(1,629 puan) tarafından
Onu bunu birakta İlk bu lafı sana getiren arkadaşını hayatından çıkar emin ol senden alıp ona da laf tasiyordur 
(4,669 puan) tarafından
Taşımıyor eminim çünkü ikimizde o kişiden nefret ediyoruz :D bildiği için geldi söyledi ki
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Amaaaaan etraf böyle insanlarla dolu. Hatta dünya dolu. 

Kabaca ** ürür kervan yürür. 

Enerji harcamaya değmez. 
(4,669 puan) tarafından
Zaten bende muhatap olmuyorum geçen düğünde gördüm döndüm arkamı selam bile vermedim :D nasıl olsa konuscak en azından elinde malzeme olsun
0 oy
(20,247 puan) tarafından
Bu kadar sinire sonunda gulen sürat koyman absbsbsb

Sana bu kadının söylediklerini kim söyledi. Lafı kim taşıdı orasını anlamadım. Eşin mi bı başkası mı. 

Ben bir daha o konuşan kadınla konuşmazdım. Merhaba merhaba bitti. Ama o lafı taşıyan kişiyle de muhabbetimi keserdim. O da en az o dedikoducu kadın kadar suçlu çünkü 
(4,669 puan) tarafından
Çünkü komik durumda eşiyle mutlu değil milletin hayatına parmak atıyor :D

O konuşan kadın da ondan nefret ediyor zaten o isim vermedi ben bildiğim icn o söyleyince çaktım zaten kim olduğunu çünkü benim yanımda da onu konuştu ve bazı insanlar hakkında da konuştu
0 oy
(778 puan) tarafından
Sana bunları söyleyen kişinin lafına güvenip inanıyorsan yanlış gördüğünde açık açık söyle arkamdan böyle böyle söylemişsin ben senin görüşmek istemiyorum Allah'a havale ediyorum seni
(4,669 puan) tarafından
İşte laf olsun kendi evinde huzur yok milletin hayatını parmaklıyor. Ki ben öyle biri de değilim tamam çok gidemiyorum herkese ama saat 5 buçukta evde oluyorm o saatten sonra kimin evine gitcem. Herkesle konuşmaya yazmaya gayret ediyorum
(778 puan) tarafından
Doğrudur çalışan insan eşine cocuguna zor zamn ayırıyor kaldı arkadslara
(4,669 puan) tarafından
Yine de ayırmaya çalışıyorum kuzum ama insanlar maalesef
(778 puan) tarafından
Boşver bnde daha önce çalışan biri olarak diyorum seni seven düşünen seni kendi karar sıkıntı yapmaz eski arkdslarimda hala karsilastigimda konuşuyorum şuan çalışmıyorum onlar çalışıyor saygı duyuyorum
(4,669 puan) tarafından
Aynen öyle canım o kafadaym artık
0 oy
tarafından
Peki bunları sana yetiştirenler , bahsettiğin kişi nasıl bu kadar rahat yanlarında konuşabilmiş hiç bu durumu sorguladın mı? Belkide yetiştirenler de arkandan konuştu.  Ben olsam direk sorarım o kadına 
(4,669 puan) tarafından
Konuşmaz eminim çünkü o konuşan kişi sen o ortamda yoksan en yakının yanında olsa bile konuşacak kapasite de . Arkadaşım konuşmaz çünkü oda ondan nefret ediyor ve onun çocuğu doğdu kafasında konak var diye pis hasta dedi çocuğuna herkesin yanında konuştu durdu sonra arkasindan o doğurdu şimdi her ay hastaneye gidiyor çocuğu sorunlu kalpten ve bı kaç sebepten demek ki neymiş dilimizi tutmak gerekiyor herkese mana bulmamak gerekiyormuş ama yine aynı çocuğu büyüdü gitti yine aynı . Patavatsız bı insan ben açık sözlüyum diyor bende dedim açık sözlü değil sen patavatsızsin hayır açık sözlüyum dedi güldüm bende ondan sonra demiş kendini bı halt sanıyor her şeye cevap veriyor zaten özel görüştüğüm kimse değil arkadaş ortamında çağırırlar öyle denk geliriz benim ona gittiğim onun bana geldiği de sayılıdir. Ben biliyorum ki onun arkamdan konuştuğunu şahit bile oldum arkamdan konuşurken zaten o saatten sonra evine adım bile atmadım
0 oy
(5,763 puan) tarafından
Senin yerinde olsam sadece onun görebileceği bir durum paylaşırım böyle okalı bir sözle üstünden arkamdan konuşan kız zililer diye bir şarkı var onu koyar gülücüklerle paylaşırdım 
(4,669 puan) tarafından
Paylaştım kız :D sazan gibi atladı hemen hayırdır bu laflar kime dedi bende arkamdan konuşup yüzüme gülene dedim hayırdır yaran mi var dedim yoo dedi bende devam dedim  gördü yazmadı:D
(5,763 puan) tarafından
Oh iyi yapmışsın valaha benim içimin yağları eridi
0 oy
(3,590 puan) tarafından
Ay bir akrabamin gelini var görsen dersin melek. Ama senin yanında birine sövüp her şeyine laf edip sonra o insan yanımıza geldi mi canım cicim bitanem diye sarılıyor senin yanında sövüp senin yanında sarılıyor öyle bir iki yüzlülük şeytan. Bir de iftirası yalanı cabasi insanlara karşı 
(4,669 puan) tarafından
Aayy buda aynı görsen saf melek dersin
0 oy
(2,927 puan) tarafından
Sa a bu lafi taşıyan hic masum biri degil bence. Dedikodunu yapan ayri, bunu tasiyan ayri fitne. Ikisindende uzak dur bence. Ve sil instagramdan vs gormesin durumunu ya da bunlara kapat
(4,669 puan) tarafından
Lafı taşıyan değil herkesin yanında konuşuyor ki ben bile şahit oldum kendi hakkimda konuşulurken mesele getiren de değil canım
0 oy
(2,044 puan) tarafından

Ben de senin gibiyim canım. Seviyorsam seviyorumdur. Sevmiyorsam da belli ederim. Kaynanamlar senin dediğin gibi mesela. Beni zerre sevmiyorlar ve dedikodumu yapmışlar şehirler arası dedikodu hem de :D eşim asla inanmıyordu sevmediklerine ama şimdi onun da kulağına gelince ikna oldu. Ben ikiyüzlülük yapmam. Kızdım ve konuşmuyorum onlarla hayatımdan çıkardım. Sebebini de eşime söylettim. Kafam rahat 

(4,669 puan) tarafından
Ohh mis :D benimkiler de konuşuyor arkamdan eşimi dolduruyor eşim de gelip bana söylüyor beraber dedikodu yapıyoruz:D maalesef sevmiyorsam sevmiyorumdur iş yerinde de öyle diyorlarmis suratsız dedi kadının biri dedim sana suratsızsam seni sevmiyorumdur ondan sonra demedi bı daha :D
0 oy
(20,641 puan) tarafından
O arkadaş değil sinsirellaymış 
(4,669 puan) tarafından
Hem de ne Sindirella aşko :D zaten arkadaş dediğim ortak arkadas var orda denk geliyoruz bide görümcenin kocasının akrabası orda denk geliyoruz. Çok sinsiii çok
(20,641 puan) tarafından
Hemen alakayı kes sittirsin gitsin :D
(4,669 puan) tarafından
Muhatap olmuyorum onu yediremiyor zaten :D

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 1,156 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,179 göst.
4 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy