+2 oy
1,334 göst.
Diğer kategorisinde (11,184 puan) tarafından
Kızlar kuzenim var evli konu açıldı işte almıyorum falan dedim niye almayacam ülkeye alan düşünsün dedi. Nasıl düşünce anlamadım ülkeye getiren kendini damdan atsa onlar da mi atacak ee niye yaptın desek eee o yapmasaydi o zmn mı olacak? Asla laf anlatamadım ya eliyle kötülüğü engelleyemiyoruz bari kalbimizle buğz edelim ya tarafımız belli olsun diyorum. Zaten parasını veren vermiş ben alıyorum diyor. Asla anlatamadım. Ben almasam onlara ne faydası var diyor. Gerçekten yok mu onlara faydası? Kızlar nasıl anlatayım ne diyeyim bilemedim ;(

30 Cevaplar

0 oy
(3,098 puan) tarafından

Buda işe yaramaz diyenlere

image

-Reklam-
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Ya bu insanlar arz talep meselesini niye gö.tünden anlıyor 

Sen talep etmezsen niye ülkeye sokulsun 

Madem öyle boykot başladığından beri neden günden güne yerli malı üretilmeye 

Demek ki gayette işe yarıyor 
0 oy
(5,337 puan) tarafından
Canim parasi verilip aliniyor ulkeye sen almayarak ulke ekonamisine zarar veriyorsun bu urunler bittikten sonra bastaki almayacakki o zaman boykot oluyor 
0 oy
(51,451 puan) tarafından
almayalim devletin elinde kalsinda almamayi ogrensin herkes.kendi vicdanindan sorumlu ben almamaya calisiyorum bilmeden aldigim mutlaka vardir hepsini bilmiyoruz ama sonucta dikkat ediyorum
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Talep olduğu sürece o mal ülkeye girer zaten elinde kalsa alım yok diyip yenisini getirtmezler ne biçim mantiklari var ya sen o ürünü aldıkça talep olusturuyorsun
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Kuzeninin dusuncesindeyim

Müslüman ülke değil miyiz?

Alınmasın raflarda bulunmasın.

Yani sadece senle benle olacak iş değil 
0 oy
(339 puan) tarafından
Hayatımızın her yerinde İsrail malı kullanılıyor sadece yediğimiz içtiğimiz deterjanlarmi İsrail malı ustemizdeki kıyafetin kumaşı bile isralin malı 

Biz bu ülke içindekilerle beraber zaten satilmisiz  

Hersey göstermelik aylardır savaş var adam sadece kınamakla yetiniyor 

Geçen ay İsrail malı almamak için Türk malı bulaşık tableti aldım berbat birseydi makinenin pervanesini tıkadı  

Biz ne kadar dirensekte hersey ortada bizim ülkemizde israli alttan alttan desteklemekte
(3,098 puan) tarafından
Hangi detarjan pervaneyi tıkamış merak ettim.. ben 7 aydır türk malı kullanıyorum.. porçöz renax hepsi çok güzel yıkıyor su lekesi bile kalmıyor
(339 puan) tarafından
Cevher marka bulaşık tableti yorumlarından görebilirsiniz herkes şikayetçi
(3,098 puan) tarafından
Onu hiç görmedim .  Porçöz ve renax kullanabilirsiniz harika yıkıyorlar. Fairry ye takıntısı olan komşum bile aldı bundan sonra hep renax alırım dio
0 oy
(850 puan) tarafından
Faydasi yok evetalesef ulkeye giriyor ama Allah katinda onemli almayacaz boykot edicez sorumluluk bizden cikicak buda bir imtahan alirsak bizdende hesabi sorulacak o masum bebeklerin malesefki hersey onlarin suan.girdigimiz uygulamalar bile ama yinede bile.bile almayacak cokki.mecbur kalmadikca sonucta imkan var alternatif var yol.degil ins sorumlu tutulmayiz.obur tarafda
0 oy
(3,074 puan) tarafından
İnsanları kullanıyorlar malesef , ekonomik durum belli herkesin vicdansız ev sahipleri ve market.fiyat artışları milelt.gecinemiyor ya 50.@/adet bulaşık tableti 399 TL vicdansizlik bim şok dandik markalar bile 300 den başlıyor milelt napacak boykot etsek.ac.kalacaz nerdeyse tüm ürünler dışardan geliyor sa
0 oy
(29,116 puan) tarafından

İnsanın eli gitmez gerçekten Migrosta indirim varmış bir alana bir bedavaymis 

Safları belli ne kadar kar etsek ne kadar mermi göndersek iyi modundalar Rabbim fırsat vermesin 

Almayalım aldırmayalim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 373 göst.
15 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 334 göst.
12 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,044 göst.
26 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aras2304 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy