0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Kızlar üçün katta oturuyorum bir seneye yakındır klimam var kışın balkonu kullanma gereksinimi duymuyordum ama iki tane küçük çocuğum var balkonda oynamalarını istiyorum klimanın su borusu direk balkonu akıyor Altına kova koyuyorum oda doluyor taşıyor balkon takımı istemiyor ya da çocuklar gidip o kovayı dedi diyor bunu uzatma şansımız var mı diyorum teknik servis geldiği zaman sorduk böyle olması gerekiyor dediler hani en azından balkonun gidene kadar gelse çok iyi olurdu ama direk yukardan aşağı dikine gelmesi lazımmış bu burnum öyle dediler ben de onların yalancısıyım bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

2 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
gidere gitmesi daha mantıklı olan zaten
(335 puan) tarafından
Evet bunu ben söyledim ama benim balkonum 7 metre & balkonuma açılan iki tane sürgülü kapılı pencerem var bunlardan dolayı olmaz bizden ne alaka anlamadım yerden gidecek bir boru tabi bu hani biliyor musunuz yapılabilir mi ya da direk aşağı sokağa doğru olabilir mi
(12,583 puan) tarafından
bizde kanal yaptılar, klima dış üniteleri balkonda değil pencere altında, herkesin tahliye borusu da o kanala bağlı. direkt bırakılması sorun olmuştu alt katların przlerinden su gelmiş ama siz yere kadar uzatırsanız sorun olmaz
-Reklam-
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Var canım büzim aşağı akıyor borunun biraz büyüğünğ al taktır canım duvara monte etti eşim şimdi aşapı akıyor
(335 puan) tarafından
Nasıl yaptı rica etsem fotosunu atabilir misin özelden

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
+1 oy
24 cevap 1,013 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde MinnieMouse (2,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,054 puan) tarafından soruldu
+2 oy