0 oy
103 göst.
önce Aile kategorisinde (1,980 puan) tarafından
Selam kızlar , insanlık için küçük ama içimde kocaman olan bir yaradan size bahsetmek istiyorum. Babamla üç dört yıldır ciddi anlamda görüşmüyorum. Annemin ölümü tekrar evlenişi karısının pislikleri babamın kendine ait kötü davranışları. Beni eşimi çocuklarımı rezil edişi. Çocukluğumun bitmek tükenmek bilmeyen kapanmayan yaraları. Evlendikten sonra yine görüşmeye devam etmiştim ama baktım olmuyor ben de ipleri kopardım. Bir türlü düzelmiyorlar normal insanlar gibi davranmıyorlar her toplumda bizi rezil rüsva ediyorlar diye konuşmuyordum. Yalnız şu son bir yıldır sürekli birilerinden haber gönderiyorlar sürekli araya insan sokmaya çalışıyorlar. Ramazan Bayramı'nda ağlamış bir sürü kişiyi aramış gelsin ya da ben geleyim diye. Çevremdeki herkes o kadar baskı yaptı ki ölümlü dünya ölümlü dünya diye Bayramda evine gittim iyilerdi düzgünlerdi hatalarından ders almış gibilerdi normalde hiç çocuk sevmeyen o temizlik düşkünü titiz insanlar çocuklarıma tek kelime dahi etmedi aksine iyi davrandılar. Şimdi bana karşı iyi olmaya çalışıyorlar arayıp soruyorlar. Maddi anlamda yardım etmek istiyorlar. Babamın hataları gerçekten çok büyük hala ilk günkü gibi ağlarım bir çocuk gibi hem de hıçkıra hıçkıra. Yüzüne karşı kızdığım küstüğüm üzüldüğüm şeyleri söyledim yaptıklarını yüzüne vurdum biraz rahatladım. 

Sormak istediğim şu , tabii ki samimi canciğer olamayız hiçbir zaman olamadık ama görüşsem mi bu durumda evlerine gitsem kendilerini evime kabul etsem mi bilmiyorum. Sizin başınıza böyle şeyler geldi mi baba çok farklı komşuya arkadaşa benzemiyor. Bir yanım samimi olma ama affet diyor Bir yanım bir çocuk gibi her gün ağlıyor. Rahmetli anneme çektirdikleri bile benim için yetiyor. Bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?

3 Cevaplar

+1 oy
önce (343 puan) tarafından
Canim benimm içim sızladı, bilemiom ne diyim affetmek Allaha mahsus sen yine afet
önce (1,980 puan) tarafından
Yaşadıklarımı şu yaşıma kadar  bilen herkes bile affet diyor. Çok muallak bir şey
önce (343 puan) tarafından
Afet sen afet onlar untansin
-Reklam-
0 oy
önce (1,797 puan) tarafından
Affet affetmeyerek kendi üzerine yük etme mesafen hep olsun mantıklı ve hatalarından ders almış vaziyette oduklari sürece git gel de yap bence  ama hiçbir zaman samimi vıç vıç olma mesafe iyidir birşey olur hayat bu genede babadır dünyaya gelme sebebimiz bir evlat kolay büyütülmüyor sağ olup basinda baba adiyla durduğu için bile şükür etmek lazım ben öyle yapıyorum mesafem çok çok büyük ama gider gelirim benim evime daha adımını atmış değildir gittimde konuşmayız en fazla hoş geldin iyi günler deriz birbirimize ama affettim bende 
0 oy
önce (464 puan) tarafından
Samimi olma ama bi sans daha ver belki cok pisman olmustur hatasini anlamistir gercekten

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 331 göst.
21 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Ayse54 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 558 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 390 göst.
17 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Hayal1907 (327 puan) tarafından soruldu

384,929 soru

11,513,142 cevap

35,174 kullanıcı

...