0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Herkese iyi günler hanımlar ben 6 yıldır birlikte oturuyorum 3 görümcem var eşim tek erkek gorumcemin ikisi bekar bekar olanlar başka şehirde yaşıyor Allah nasip ederse ilerde ev almayı düşünüyoruz başka türlü ayrilmamiza imkan yok sorunum şu evli görümcem bize yarım saat uzaklıkta oturuyor kocası hacca gitti 1 buçuk aydır bizde duruyor iki çocuğu bide benim kızım kafam götürmüyor artık ciddi anlamda kendi evi apartman korkmuyorum diyor ama evindede kalmıyor daha eşinin gelmesine 1 ay var kaynanası öleli 2 hafta oldu hemen koştu buraya b.k var gbi ev oyuncaklar talan oluyor durumları çok iyi eşi memur kart para birakip gitmiş sürekli benim eşyalarından kullanıyor çoraplarımi alıp alıp giyiyor yıkayıp yerinede koymuyor evine götürüyor kızının bezini ıslak mendilini hep benden kullanıyor izinsiz ayıp yani gerçekten kızımın yeleginden alıyor corabindan alıyor halbuki iki valiz çantayla geldi bu durumda ne yapmam gerekiyor 

7 Cevaplar

0 oy
(129,472 puan) tarafından

baci hac 2bucuk aymi suruyo :angel:

-Reklam-
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Ayy bısı de dıyenezsın ki annemın evı der çekilir. O dda ıyı sıkılmıyor yanı bı hafta kal on gun kal bı bucuk ay ınsan bunalır. Eşin sorun yapmazsa senn de annene gıt dde az kafa dınke. 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Birde olsan orası senin evin kötü olma ama nebilim yüz bulmuş başta nasıl hal olur bilemedim
0 oy
(55 puan) tarafından
Kendinin 2 cocukla bide sizinde olduğunuz bi eve gelip kalması zaten baştan yanlış ama bunu kendi anlaması lazımdı tabi kalabalık olur insanlar sıkılır diye . İzinsiz biseyleri almaya gelince de zaten odanız ayrı eşyalarınız sizin odanızda deil mi odaya sizden habersiz gidip alıyorsa kapısını kilitleyin odanin.
0 oy
(2,814 puan) tarafından
Kendi eşyalarını kullanmasına izin verme açıkça söyle ortada eşyanın bırakma odana da girmesine izin verme ama gelip annesinde kalmasına da karışamazsın mantıken canım 
0 oy
(2,595 puan) tarafından
Sende onun cantasindan al kullan anlasin nasil oluyormus. Kolayima geldi burdan aldim de. Dagittiklarini toplama, agirdan sat hic elleme.
0 oy
(7,154 puan) tarafından
Sende ailene git diyecem ama bu seferde odanı indirir kaldırır heralde baya arsızmış senin görümce sert bi şekilde uyarmak gerekir sen ses etmedikçe memnunsun sanıyor heralde ondan rahat davranıyor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 191 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 283 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde SERPIL_CULHA (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 409 göst.
29 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu

408,436 soru

12,271,712 cevap

37,613 kullanıcı

Kategoriler

...