0 oy
243 göst.
Aile kategorisinde (722 puan) tarafından
Kızlar oğlum 1 buçuk yasinda tek başıma oğlumla biyere gitmek istesem Bebek oto koltuğu yok. Bunun bı çözümü varmi? Emniyet kemeriyle falan bıseyler yapılabilir mi? 

9 Cevaplar

+1 oy
(5,471 puan) tarafından

Şu linki şuraya bırakayım. Tekrar tekrar izleyin. Çocuk 150 cm olana kadar oto koltuğu şart
(722 puan) tarafından
Bakın sizde genel olarak şöyle bir sorun var. Benim sorduğum soru araç koltuğu yoksa alternatif varmı ?  Örneğin emniyet kemeri şu şekilde bağlanırsa kısa bı mesafe için idare eder yada Arac koltuğuna muadil şöyle daha uygun fiyatlı idarelik şu ürün var gibi....
Sizin verdiğiniz cvp asagida bu güne kadar kucakta mi gezdirdiniz ?  Sizcede burda bı anormallik yok mu ?
(722 puan) tarafından
Okugunu anlamakta sorun yaşıyorsun tatlım.
(5,471 puan) tarafından
Yukarıdaki yorumu oku istersen. Sen de okumakta sorun yaşıyorsun sanırım TATLIM
(722 puan) tarafından
Aynen şekerim sensin tamam.
(1,469 puan) tarafından
Ne kadar açıklayıcı olmuş aslında Doğa_DVM senin yorumlarına denk geliyorum çoğu yerde ve gerçekten çoğuna katılıyorum.
Hanımefendi kısa mesafede olsa kaza ihtimali var mı?
Var.
Bu sebeple kısa veya uzun mesafe demeden oto koltuğu kullanılmalı
-Reklam-
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Emniyet kemeri çok tehlikeli olabilir Allah korusun bir frende kemer boynuna gelip sıkabilir çok tehlikeli yalnız başına bebek koltuğu daha doğru olur.
(722 puan) tarafından
Evet ztn emniyet kemeri aşar cocugun boyunu. Demek istediğim başka altarnatif varmı?
(2,065 puan) tarafından
Yani bence yok
0 oy
(634 puan) tarafından
2 yaşından büyük olsa neyse de şimdi çok küçük ya. O yüzden sıkıntı olur bir de küçük olunca uyuma ihtimalleri de oluyır. Benim kız da 22 aylık olacak annem puset vermişti hâlâ onda oturuyor. Yine hamileyim oto koltuğu yok ben de bilmiyorum iki çocukla nasıl yapıcamı
(5,471 puan) tarafından
Oto koltuğu alacaksın başka çaresi yok.
(5,471 puan) tarafından
(11,648 puan) tarafından
doğa her konuda mı haklı olursun :)
(634 puan) tarafından
Aynen mecbur alınacak artık yoksa iki çocukla nasıl araba kullanayım
(5,471 puan) tarafından
ÇOCUK 150 CM BOYA GELENE KADAR OTO KOLTUĞU ŞART.
(634 puan) tarafından
Tamam bacı niye bağırıyorsun fjndjdj
(5,471 puan) tarafından
Yok kız ne bağırması 150 cm önemli kaydıra kaydıra geçenlerin gözüne çarpsın diye yazdım :D
(5,471 puan) tarafından
Gözdecim ben çok araba kullanıyorum 3 kere de arkadan vurdular bana. Birinde elimde kahve termosu vardı ön camdan fırladı ön camı kırdı. Yani bak elimde sıkı sıkı tuttuğum ufacık termos ya.
(11,648 puan) tarafından
yok çok haklısın
(5,471 puan) tarafından
Ay yok yine azar yemişim. :D
0 oy
(11,205 puan) tarafından
Oto koltuğu şart.
(722 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Bu güne kadar kucakta mı gezdirdiniz arabada?
(722 puan) tarafından
Arabayı yeni almisizdir belki belkide arada bizim değildir bir cok seçenek var yani..bunu sorgula diye değil bunun başka bı çözümü varmı diye soru yönelttim
0 oy
tarafından
Biz sürekli seyahat halinde olduğumuzdan dolayı oto koltuğumuz var hep. Şart olan birşey zaten Allah korusun çok pahalı olmayanlarda var 
(722 puan) tarafından
Canım bizjm arabamız yok oyuzden de ihtiyaç duymadık. Şirket araclarinada takamayiz ztn öyle sürekli de biyerlere gitmiyoruz. Hep kısa mesafe. Bayram için tek çıksam nasıl yaparım diye düşündüm. Ama belliki güvenli bir altarnatif yok
tarafından
Bizim de arabamız yok kiralıyoruz genelde kiraladığımız arabalara takıyoruz
0 oy
(122,942 puan) tarafından
tek cozumu koltuk almak ceza yersin hadi cezayi gec bi kaza vs olsa allah korudun
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Kesinlikle uygun güvenli bir oto koltuğu almalısınız. Cok tehlikeli durumlara sebebiyet verebilirsiniz.Arabanız var bir oto koltuguda alın evlat uzerinden risk satın almanın bir anlamı yok.
(722 puan) tarafından
Aracımız yok olmadığı için de şimdiye kadar almadım. Demek istediğim şey şu sonuçta herkesin bir arabasi yok. Taksiyede biniyoruz vs . Oto koltuğu yerine başka kısa mesafe için güvenli bir altarnatif varmı.
(3,896 puan) tarafından
Takside kucağınıza alir ozellikle soforun arkasina gelecek tarafta oturursunuz ,kısa mesafe gidersiniz her ne kadar güvenli olmasada.Ben kendi aracınız olarak algıladım.
0 oy
(7,569 puan) tarafından
Puseti vardır mutlaka onunla gidebilirsin bence emniyet kemerini etrafından geçirirsin 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 116 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy
5 cevap 95 göst.
28 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Popcornnn (76 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,921 cevap

36,612 kullanıcı

...