0 oy
452 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (784 puan) tarafından

Kaynanam bir süre benimle yaşayacak 2 hafta önce geldi. Biraz önce wcye giderken yere çıplak ayakla bastığını gördüm. Çok sinirlendim. Ama neyse su tutacağını düşünüp kendimi sakinleştirdim. Ve çıktığında ayakları kupkuruydu. Ve bana daha önce wcden ayaklarımı yıkamadan çıkmıyorum demişti. Namaz kılan bir insan bir de diyor yer kuruydu, fark etmedim bastığını, terliği ıslatmak istemedim bilmem ne yaaa butun eve o ayaklarla bastı. Sinirden ağlamak istiyorum. En hassas oldugum şey necaset. Hayır namaz kılan bir insan madem basıyorsun bir zahmet yıka çıkarken. Ayy bi de çıktı geldi mutfakta eline su  tuttu. Hee su tutunca eller temizleniyor bi de mutfak yaa içinde bulaşık da vardı. 😡😭😭 

16 Cevaplar

+2 oy
önce (2,631 puan) tarafından

Allah'ım bol sabır versin canım sana

önce (784 puan) tarafından

Amiinn 😒 çok içerlendi kalbi kırıldı ama napim 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,477 puan) tarafından

Ay uyar canım olur mu öyle şey 

Kendini kötü hissetti. Yemek yedik buz kesti ortam. Üzülmesini de istemem ama üzüldü şimdi nasıl geçirecek 2 ay kendini gurbette hissedecek biliyroum 

önce (3,477 puan) tarafından

İnsanlık hali dalgınlığına gelmiştir anne filan diye yumusatarak söyleseydin. 

+1 oy
önce (6,445 puan) tarafından

Benim canim kaynanam diyim 🙄 kendini cok temiz saniyor da bende bazen cildiriyorum ama yapacak bisi geciciymis seninki sabret uyar 

Evet bı de kendini temiz sanıyor. Üzüldü ama yemek yedik boğazımda düğüm düğüm yediğine eminim 😔 hayatı hep boynu bükük yaşadığı için kendini ezilmiş hissetmiştir şimdi

Ozmm seslenmeyecen cicegim zaten ömürlük yanında degilmis gidene kadar bida ses etme bence 

😔😔 bi de mahcup ettiğim için üzgünüm ayy böyle de nasıl birlikte yaşayacaz bilmiyroum. Elinin bir şeye değmesini istemiyroum. 😩

Yani oda alışır zamanla senin düzenine ama zaman gececek iste hayırlısı olsun fazla üstünuze varmayin birbirinizin diyim 🫶

+1

Sağol canım 🌸

+1 oy
önce (1,916 puan) tarafından

soyle. ellerini tuvaketten vikinca mutfaktami yikadin tuvaletin yanindaki lavaboyu kullan de. kaynana gidene kadar kafayi yersin guzellikle soyle terlikleri burda giy burda cikar de vc de

Valla el yıkamadan bahsetmedim bile ayaklarını öyle görünce. Sinirlendim niye böyle yaptın çocuk gibi dedim güldü özür diledi ama mahcup oldu biliyorum. Yemek yedik yüzüne bakamadım sinirden ortam buz kesmiş halde yemek yedik. 

+1 oy
önce (2,107 puan) tarafından

Doğru mu anladım sizin tuvalet banyo ayrı mı

Evet canım alaturka tuvalet de var klozet de. Alaturka kullanıyoruz 

Tahmin ettim alaturka olduğunu ama emin olmak için sormak istedim haksız değilsiniz bu resmen pislik tepkş göstermekte haklısınız ama önce biraz sakin uyarsaydınız kendi evinde düzeni bu şekilde olmadıgı için uyum sağlayacak elbette

Tepki gösterdim ve üzüldü 😔 öyle de mahcup bir insan ki yediği lokmayı dahi benimseyemiyor. Oğlunun evi ama utana sıkıla yemek yıyor. Çok üzüldüm. Gidip konuşsam ağlamaklı görsem ondan önce ağlarım

+1

Bence gönlünü almalısınız mahçup bi insan olduğu için belli ki bilerek yapmamış dalgınlıgına gelmiş

Hassas olmadığı konular hijyen. O yüzden dikkat etmıyor ama daha önce yıkıyorum demeseydı uyaracaktım böyle olmazdı. 

+1 oy
önce (4,865 puan) tarafından

Canım yanlış anlama da biraz daha sabırlı olabilirsin. Evet hiç hoş değil anlıyorum ama karşındaki de büyüğün yani nazik bir dille uyar bazen unutuyordur farkında olmuyordur belki de. Olabilir yani bu kadar sinire gerek yok

Canım bır hafta önce kızıyla 5 gunluk ev temizliği yaptık karnım burnumda halıları yeni serdim. O yüzden bu kadar delirdim. Temizlik öncesi olsaydı gülerek espriye vururdum ayaklarını yıka öyle çık diye bi şekilde münasip bir dille söylerdim

önce (4,865 puan) tarafından

Sen de haklısın canım bu yaşlılar bazen değişik davranıyor ama bence unutuyor filan öyle bir problemi var mı kimse bunu bilerek yapmaz diye düşünüyorum çünkü baya mide bulandırıcı 

Bilmiyorum ki titiz değil bu konularda hassas değil

+1 oy
önce (204 puan) tarafından

Okurken sinirlendim bizim de en dikkat ettiğimiz konulardan ama misafirler pek dikkat etmiyor hem eve girerken yere basıp giriyorlar hem alaturka tuvalette bunu yapıyorlar ve evde namaz kılınıyor 🤦‍♀️ misafirlere belli etmiyoruz ama gittikten sonra koltuk örtüsünden halılara kadat makineye atıp evi siliyoruz yapcak bişi yok bu yüzden zaten eve makineye giren halılardan aldık hep 

Sen çözüm bulmuşsun. O yüzden evime kimse gelsin istemiyroum. Herkes o kadar dikkatsız ki

önce (204 puan) tarafından

Evet evlerinde de bu şekilde alıştıkları ve bizim temizlik anlayışımızı ters olduğu için evlerine gidince de eve gelince çorabımızı çıkarıyoruz eve girmeden,  hatta annem ayakkabıları bu yüzden makineye atıyo 

+1 oy
önce (1,868 puan) tarafından

Alaturka tuvalete çıplak ayakla gireni ilk defa duyuyorum. Benim kaynanam da çok titiz temiz geçinir ama geçenlerde sıvı sabunları ve katı sabunları bitmiş. Gelip gittikçe gördüm tuvaletin lavabosunda sabun falan yoktu kaç defadır geldiğimde yoktu. Sonra eşime dedim ya evde sabun yok. Annengil elini neyle yıkıyor? Yoksa anan tuvaletten çıkınca elini yikamiyor mu? Dedim. Bir kova sabun aldırdım eşime. O da annesine demiş sen elini neyle yikiyorsun diye o da gülmüş. Aşırı canım sıkıldı ama çünkü benim çocuklarıma o bakıyor 

Terlik uzak duruyordu ayağıyla önce zemine bastı sonra terliğe geçirdi. Evet sabunun olmaması da iğrenç. Ben hep çantamda sıvı sabun bulunduruyorum umumî wclerde bazen olmuyor mecbur kalınca gitmeye

+1 oy
önce (25,652 puan) tarafından

Böyle kaynakları Candy Crush şekerlileri gibi birbirine vurup patlatmak istiyorum 

+1 oy
önce (2,801 puan) tarafından

valla postu okuyunca sinirlendim 100% sana hak verdim, yorumları okuyunca da kaynana ya üzüldüm:(( 'e diyeceğimi bilemedim ya ama kesinlikle haklısın sinirlenmekte

+1 oy
önce (12,506 puan) tarafından

Nasıl ya? Bi ben mi anlamadım olayı, alaturka wcye çıplak ayakla girip tuvaletini yapıp öylece çıktı mı?

Hayır ayağını yere basıp sonra terliğe geçirdi

+1 oy
önce (2,505 puan) tarafından

Allah sabır versin ne diyim

Sağol canım ama ınsallah allah sabır verecek bu durumu daha da yaşatmasın 😑

+1 oy
önce (5,478 puan) tarafından

Yaşlılar alınıyor hemen sen giderken terlik verseydin keşke hemen çaktırmadan artık takip edeceksin

Artık dikkat eder de dalgınlıgına gelir mi gelir zaten benım için artık evim pis halılarım pis 

+1 oy
önce (901 puan) tarafından

Ayy üzülmesine çok üzüldüm 

Ben de 🥺 boğazı düğümlendi konuşmak istediğimde. Tansiyonu da yükselmiş zaten keşke sussaydım 

önce (901 puan) tarafından

Ay çok üzüldüm temizlik bir şekilde olur ama böyle şeyler insanı kırıyor hele ki yaşlilarda

+1 oy
önce (1,557 puan) tarafından

Ya keşke daha sakin bir dille güzelce uyarsaydınız kalbini kırmasaydınız :( sinirlenmişsiniz anlıyorum sizi ama hoş olmamış 

Evet çok üzüldü tansıyonu da yükseldi. Ama çok sert ve kırcı konuşmadım o çok içerlendi😞

+1 oy
önce (622 puan) tarafından

Benim kayınvalidem yeşillik yıkadığımız suyla wc yıkıyor diyeceklerim bu kadar.. 

Yaşlılar hep mi böyle? Ben daha temiz bir yaşlı görmedim

önce (622 puan) tarafından

Bence hepsi değil babannem tertemizdir ama benim kayınvalidem içler acısı bide beni beğenmez 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
6 cevap 696 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,534 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 715 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 648 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu