0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (4,233 puan) tarafından
Şimdi kızlar bir ara yazmıştı erkek kardeşim kızı getirdi bize neyse kaldılar burda 3 hafta bor gün otururken erkek kardeşim aldığı iki lokma ekmeğin lafını yaptı bana dediki biz aldık ettik paramı bitirdiniz dedi ben çeyreğimi bozdurdum karısına elbise aldım ayakkabısı çiçeği duvağı herseyine kadar aldım makyaj malzemelerine kadar ldim burda kız hamile diye eşim dışardan söylüyordu canı ister diye ona bile demişler ki yemek yapmıyorlar işte dışardan söylüyorlar paramızı onlar yedi sonra işte elbiseyi giymem gönder geri demiş dayım yeni elbise almış benim aldığımı giyimesin diye bilmem biz yilisikmisz yani kendi yaptıklarını anneme farklı anlatmış gelelim anneme. Kaçma planı yapıp bana annem yolladı bunları damatligina kadar koydu dediler onuda ben yapmışım annemin haberi yokmuş annem evlat ayırıyor erkek kardeşime laf ettirmiyor bende anneme dedim ki onlar senin evinden gidene kadar senin evine ayak basmam diyor ki sen uzatiyorsun bilmem ne 

Eşimin arkasından da benim arkamdan da demedikleri kalmamış sizce ben haksız mıyım tepki vermekte 

7 Cevaplar

+1 oy
(672 puan) tarafından
Valla ben olsam bende tepkimi koyardım sen onu memnun etmek ın fedakârlık etmişsin ama nankörlük etmişler değer bilmeyene değer verme derim
(4,233 puan) tarafından
Annemde bana uzatma deyip duruyor bayramimi ziyan ettiler bide üstüne bebeğimi kaybettim yeni zaten riskliydi bu olaylar yaşanırken düşük oldu
-Reklam-
0 oy
(4,233 puan) tarafından
Fikri olan yok mu 
0 oy
(752 puan) tarafından
Sadece şunu diyeceğim arana mesafe koy kardeşin dahi olsa bu 
(4,233 puan) tarafından
Mesafe değil canım direk sildim onları arkamızdan o kadar şey demişler bide üstüne dayım bir şeyler alınca işte ben bunu giymem etmem olmuş yaziklar olsun ne diyim ben onları düşünmüştum üstüne düşük yaptım bu olaylarda riskliydi gebeliğim bebegim de düştü
(752 puan) tarafından
Ne diyorsun canım ya Allah sabır versin bu kadar insan ablasına kötülük yapamaz ya ama Allah büyük gün gelir onlarda Yaptığı hatanın yükünü taşırlar mazlumun ahı kalmaz hele o bebeğin hiç kalmaz çok üzüldüm kime guveneceksin bu devirde artik
(4,233 puan) tarafından
Valla öyle canım malesef üstüne de annem aradı erkek kardeşimi koruyir öyle dememiş böyle dememiş diyor
0 oy
(4,615 puan) tarafından
Agzina etsen boyle olmazdi. Velhasil sen kendi yuvana bak hic onlara bulasma derim.
(4,233 puan) tarafından
Allah a havale ettim ama çok zoruma gitti üstünde bebeğim düştü o zaman riskliydi üstünden çok olay geçmeden kaybettim bebeğimi
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Dertleri neymiş peki. Yalan yanlış şeyler söyleyip insanları kışkırtıyorlar. Ama annenden yüz buldukları için yapıyorlar belli. Bak sana şunu söyleyip gün gelecek annen onlardan öyle bir kazık yiyecek ki neye uğradığını şaşıracak. Annen şimdi onların etrafında pervane oluyordur kesin. Simartip tepesine çıkartmıştır. Sen de annen de dahil hepsiyle mesafeli ol.
(4,233 puan) tarafından
Kimseyle konuşmuyorum canım bu olaylardan bebeğimi de düşürdüm zaten Allah larından bulsunlar inşallah
0 oy
(3,770 puan) tarafından
Icerde ki düşman varken bir de dışarıdan düşman getirmişler. ALLAH yardımcın olsun canım haklısın sonuna kadar
(4,233 puan) tarafından
Saolsin canım benim üstüne düşük yaptım bide annem onları korudu iyice sinir oldum
(3,770 puan) tarafından
Cok çok geçmiş olsun. Bilirim nankörlük ne kötü kendi kaynim ve eltim aylarca bende kaldı atandiktan sonra. Birde 2 cocuk. Evleri hazir olana kadar ben de daha 1 senem olmamıştı 9 aylık gelindim geçen sene yazın. Patladık arka odada sıcaktan yine dedik rahat olsunlar yeter ki. Eşim bir gün yemekte laf etti başka insanlar için biz yurt dışına tasinacaktik insanlar huzurumuzu bozmaya çalışıyor esimle mutluyum gidicem buradan dedi vay efendim eşim onlara laf atmışta o lafları onlar için demiste diye küslük yaptılar 8 aydır abi kardeş konuşmuyor yurt dışına geldik daha 1 telefon açmadı nankör insan nankördür yeni gelin evini bize 2 ay açtı demedi de bu tarz ***** ***** triplere girdi eşi de onu doldurdu sana dediler diye. Ayda bir eşi mesaj atar yalandan o da laf olmasın diye kaynim hiç arayıp sormaz. Boş ver Allah katında silinmez iyilikler üzme canını sana günah
(4,233 puan) tarafından
Öyle canım maalesef
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Haklisin tabimide kardesin nankorluk yapmis ah bu analarin erkek evlat ayrimi yarin kendi basina gelince gorur ama biride bende var
(4,233 puan) tarafından
Aynen canım üstüne bu olaylardan sonra düşük yaptım riskim vardı zaten bu olaylarda bide annemin savunması beni çok rahatsız etti

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,013 göst.
25 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 415 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (2,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 574 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.