Şimdi kızlar bir ara yazmıştı erkek kardeşim kızı getirdi bize neyse kaldılar burda 3 hafta bor gün otururken erkek kardeşim aldığı iki lokma ekmeğin lafını yaptı bana dediki biz aldık ettik paramı bitirdiniz dedi ben çeyreğimi bozdurdum karısına elbise aldım ayakkabısı çiçeği duvağı herseyine kadar aldım makyaj malzemelerine kadar ldim burda kız hamile diye eşim dışardan söylüyordu canı ister diye ona bile demişler ki yemek yapmıyorlar işte dışardan söylüyorlar paramızı onlar yedi sonra işte elbiseyi giymem gönder geri demiş dayım yeni elbise almış benim aldığımı giyimesin diye bilmem biz yilisikmisz yani kendi yaptıklarını anneme farklı anlatmış gelelim anneme. Kaçma planı yapıp bana annem yolladı bunları damatligina kadar koydu dediler onuda ben yapmışım annemin haberi yokmuş annem evlat ayırıyor erkek kardeşime laf ettirmiyor bende anneme dedim ki onlar senin evinden gidene kadar senin evine ayak basmam diyor ki sen uzatiyorsun bilmem ne
Eşimin arkasından da benim arkamdan da demedikleri kalmamış sizce ben haksız mıyım tepki vermekte