0 oy
293 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar merhaba, ben hamileyim 6 aylık kendi ailemden de eşimin ailesinden de farklı illerde yaşıyoruz . Hamile olduğumu öğrendiğinde herkes aradı tebrik etti hatta abim ablam 7 saatlik yoldan geldi moral motivasyon olsun diye ama eşimin ailesi ablası hariç hiçbiri beni aramadı . Bayram günü de memlekete gidemedik aileleri görüntülü aradık herkes sırayla telefonu alıp bayramimizi kutladı kayınvalidem telfonu eline aldı iyi bayramlar oglummm dedi ve ben yokmuşum gibi davrandı . Hepsine neyse diyorum ama hormonlar yüzünden mi bilmiyorum aşırı kinleniyorum eşimle konusurken torun doğsun gelicez falan diyolar bana bir şey diyen yok bazen tepki vermem gerektigini düşünüyorum ama abrtiyo muyum bilmiyorum:(

6 Cevaplar

0 oy
(3,461 puan) tarafından
Torun sahibi olacaklar sana da bir hayirli olsun demesi gerekiyordur. Abartmiyorsun canım haklısın.
(4 puan) tarafından
Hiç yoktan benimle aynı düşünen insanlar varmis teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(451 puan) tarafından
Tipik kaynana. Sana da hayırlı olsun dese incileri dökülecek sanki! Çocugu tek basına yapmış galiba eşin. Böyle burnu havada insanlara sinir oluyorum bebek doğunca da yüzsüz yüzsüz istediklerini yapmanı bekler. 
(4 puan) tarafından
Başka zaman olsa aramasını zaten beklemezdim ama her şey normal gibi gelecekler daha doğar doğmaz beni iyice strese sokacak hiç yoktan haklı oldugumu düşünürsem tepkimi ona göre veririm diye sordum sagolun
0 oy
tarafından
Kıskanıyor emin ol tecrübe ile sabit sende görme duyma eşininde onla fazla muhatap olmasına izjn verme 
(4 puan) tarafından
Eşim annesinin haklı olduğunu düşünüyor o aramazsa ben aramaliymisim falan o da ayrı bir konu zaten
(130 puan) tarafından
Asla sakın eşin dedi diye arama bunlara elini veren kolunu kaptirir bence de kıskanıyo şimdi ilgi senin üzerinde olcak oğlunun ilgisi de o yüzden sen umrunda degilmissin gibi yapıyo halbuki çok umrunda seni görmezden geleni sende gör bu kadar basit hicbirsey için zorunluluğun yok sende kayınpederine iyi bayramlar baba de geç onu yok say ne yapıyorsa sende öyle davran
0 oy
(722 puan) tarafından
Valla benim kaynana kayınbaba 1 buçuk yaşındaki oğlunu daha görmediler bile. Onlar sana öyle yapıyorsa sende ona göre koyarsın sınırını. Sevdirme verme gösterme anca boylerine böyle yaranilir 
(4 puan) tarafından
Gerçekten haketmiyolar hamileliğimden beri sırf bunlar yüzünden kaç kere ağladim çocuk gibi sen en iyisini yapmışsın helal olsun
(722 puan) tarafından
Ben hamileyken kaynana dedi çocuğa battaniye orcem ne renk olsun ben de saf gibi mutlu olmuştum demesin mi bana para ver ip alcam. Halbuki evde var ztn ipi. Verdim onu ördu  onu bile vermedi mikrop. Ben daha gösterir miyim sana o çocuğu. Boşver bende çok ağladım bildiğin tramva yaşattılar bana lohusayken bile hep ağladım. Ama onlarsiz büyüdü 3 günlük bebeği hiç bir bilgim olmadan tek başıma yikaya yikaya büyüttüm ben. Şimdi ölsünler ölülerine gitmem. Kendi oğlu gider görür ***** onada yapacak biseyim yok.
(4 puan) tarafından
Ay yazıklar olsun gerçekten bunlar da ana sözde.. bosvermek lazım dediğin gibi sadece en başında tavrimizi koymayı beceremiyoruz
(722 puan) tarafından
Bunu yaşayan tek sen değilsin yani kendini kötü hissetme bak diğer yorumlarda da yazmışlar. Ben hiç böyle birşey görmediğim duymadığım için aşırı etkilendim. Ama herkeste var yani boyle dengesiz kaynana. Oyuzden hamileliğinin tadını çıkar. Lohusalık ztn zor bir olay bide kaynanayi takma yani kafana. Çocuk senin çocuğun kimsenin tebrigine yardımına kalmadık. Sağlıkla doğur inşallahh
0 oy
(310 puan) tarafından
Sende onlara gormezden gel haklısın bos ver
0 oy
(1,967 puan) tarafından
Tepki ver. Eşine öyle dediklerinde ben direkt kimseyi istemiyorum bir annem bir ablam yeter. Ben başkasından mı hamile kaldım da bir arayıp tebrik etmediler. Doğduğunda da yanımda olmasınlar der çıkarım. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,296 göst.
0 oy
16 cevap 895 göst.
19 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Arzukamacı (124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 447 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melek anne (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 388 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (951 puan) tarafından soruldu