Afedersin söylemek zorundayım diye diyorum ama aşikar şekilde yatmak istediği için gönlünüzü almaya çalışıyor. Yoksa akıllanmak değil bu.
Neden ilk saniye "özür dilerim ama biz bir ara böyle böyle konuşmuştuk, bir an aklıma o geldi." Dememiş? Neden şimdi kendi ayıbını açıklamaya çalışıyor?
Senden sonra kocaman o zar mevzusunu sordum. O da öyle sanıyormuş ben şok! Adı kızlık zarı diye orada zarımsı bir şey hayal etmiş hep. Onu yırtıp geçince oluk oluk kan gelecek demiş hatta evlenmeden önce birisi. Bende 3 peçete kadar ancak geldi. Bir burun kanaması.
Yani güzelim erkekler evet böyle saçma ***** şeyler düşünüp birbirleriyle konuşarak bilgi sahibi olduklarını sanabiliyorlar. Benim eşim üniversiteye gitmiş adam kaç sene okumuş yani, afedersin kadınların rahim ağzından işemediklerini bilmiyormuş. Erkekler işte. En bilgiliyim diyeni bile cahil ve daha da kötüsü her şeyin en iyisini kendileri bildikleri sanıyorlar ve BİR KONU HAKKINDA KARAR VERMEYİ SADECE KENDİLERİNE HAK GÖRÜYORLAR. Pardon da siz kimsiniz yani?
Barışma derim ama yine de sen bilirsin. Eğer barışacaksan da bas bas bağır ağlat zırlat süründür öyle aylar geçir ancak barış. Geçmiş olsun şimdiden.