+1 oy
833 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar sizle konuştum bana bir özgüven geldi burada çok bilinçli insan beni bilgilendirdi kan gelmeyenler mi dersin kocası sormayanlar mı dersin herkesi gördüm ve o kadar pişmanım ki hastaneye gittiğime de kime neyi ispatlıyorum hastane der demez keşke kapı orda güvenmiyorsan ne diye evlendin deseydim kendi kendini yeseydi geldi bugün yanıma bir kere arkadaşlarıyla muhabbet etmiş evlenmeden önce işte kızlar da artık esnek zar niyetine adamları kandırıp kendine koca yapıyo diye aralarında muhabbet dönmüş kan gelmeyince böyle bir şeyin içindeyim sandım dedi seni çok seviyorum ayrılmak da istemiyorum anneni ara söyle çözdüğümüzü lütfen falan dedi yakınlaştı baya bi ben de bu bizi çok sarsar devam ettiremeyiz dedim hayır biliyorum kendimi affettireceğimi dedi gerçekten kimse ama kimse kendini benim gibi ispatlamaya kalkışmasın bende de suç var ama kendim de bilgisizim ve çoğu şeyi buradan öğrendim güç verdiniz bana hepiniz sağolun 

13 Cevaplar

0 oy
(5,456 puan) tarafından
Ne yapmayı düşünüyorsun peki? Barışacak gibisin sanki?
(6 puan) tarafından
Hayır barışmadan çıkıp gidicem hayatından anneme de söyledim ağladı falan ama yapabileceğim bir şey yok benim de yetti bu kadarı artık kim ne derse der kız değil mi derler dul mu derler herkesin ağzı var konuşur kendime odaklanıcam daha gencim ileride de bana inanıp güvenen birisini illaki bulurum
(5,456 puan) tarafından
Ayyynen öyle canım kardeşim. Hangi devirde yaşıyoruz bırak kimse birşey demez. Bak demeye kalkan s.alaklar böyle dımdızlak ortada kalıyor gördün mü. Sen bana güven yat kalk rabbine dua et en başından böyle bir heriften kurtardı seni. Yolun açık olsun inşallah rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
(840 puan) tarafından
sakın altınlarını verme bak sirf altinlar icin barisiyor gibi yapar inandirir gel altinlari ver kasaya koyalim vs veya araba ev alalim bahnesiyle alir sonrada seni  kapiya koyar erkekler seytan onlar bizim gibi ani karar vermez önce plan yapar her yönlü sonra uygular
-Reklam-
0 oy
tarafından
biraz sürünsun hemen koyverme cunku seni cok kotu birseyle itham etmis hemen affedilecek birsey degil
0 oy
(3,439 puan) tarafından
Valla kusura bakma canım da onun canı bişeyler istiyor diye yanaşmıyorsa bişey bilmiyorum. İşi bitince ertesi gün muhabbet başa sarar 
(13,336 puan) tarafından
benim de aklıma bu geldi aslında
0 oy
(722 puan) tarafından

Ben olsam barismam. Boşanmak kolay bişey değil fakat senin kocana da mustehak. Yarın birgün bunu yine laf etmeyeceğinin garantisi de yok. 

Bizde bir laf var a.m buldun kılsizi ortasida dılsizi... O mağaradan çıkmış kocan kendine evlenecek kadın bulmusta bide begenmiyor. 

(6 puan) tarafından
Benim kardeşim hukuk okuyor 3.sınıf ilallah edip annemden sonra onla da paylaştım çünkü çok yakınım ben onunla hastaneye neden gittin diye bile kızdı senin bedenin bu kime neyi ispatlıyorsun ki geçmiş onu ne ilgilendirir neden öyle bi muayene olmaya ikna oldun bu kişilik haklarına da aykırı dedi kardeşim İstanbul’da okuyor keşke ilk baştan söyleseydim ona da kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten bir kere evleneceğin kişiye güvenmiyorsan neden evlendin ki bir de 4 senemi verdim görücü usulü olup şipşak olmadı her şey neyse hayırlısı
(722 puan) tarafından
Bak ne güzel akıl alabilcegin bir kardeşin var. Aç davani hatta tazminat davası bile açarsın. Ay kız ne üzülüyorsun boşver o kendi derdine yansın. Sakin bu süreçte adamla olma. Gerekirse başka odada kitle kapını yat. Sana parmağını bile degdiremesin.
(6,180 puan) tarafından
kardesin cok iyi konusmus aslinda belki sende baskasi icin dusunurdun kendi basinda olunca belki idrak edemedin o panikle olayin akisi icerisindeyken. dis gozle bakan digruyu goruyor hadi buradakiler seni tanimiyor soyle boyle yapardim demesi kolay ama bak en basitinden kardesin demis en yakinin kotulugunu asla istemez
0 oy
tarafından
Affedecekseniz de hemen affetmeyin soylediklerine yaptiklarına köpek gibi pisman edin milletin lafından etkilenmek yerine oturup internetten bir arastirma yapsa yada doktora da mı inanmadı huzurunuzu bozmazdı zaten annemi ikna etmek zor fln diin simdiden sizi basiestirmesin gizlice de annenizle konusun eger affedecek olsaniz bile devam edecek olsaniz bile annem kabullenmedi vs gibi konusun esinize dengesini bulsun yoksa gercekten sıkıntı yasatır size evlebir evlenmez bosanma kararı alabilecek bir kapasitesi varsa her sacma hareket beklenir kendinizi ezdirmeyin o konuda da ilerde her tartismada yuzunuze vurma ihtimali de var hayırlısı olsun
0 oy
(13,336 puan) tarafından
kararın ne olursa oşsun, plueda affedeceksen bile dik dur, konunun sonsuza kadar kapandığından emin ol. çok ağır bir suçlama çünkü. bir de ne olursa olsun kendine güven. 
0 oy
(18,330 puan) tarafından
İyi düşün iyi karar ver yarın bir gün çocukların olduktan sonra Sana bu kadar aşık olmadığı zamanda bunu dile getirip sana kötü ithamlarda bulunabilir şu an seviyoruz dediğin için bunu diyorum o sevgi hep öyle kalmıyor maalesef varken bile güvene yetmiyorsa elin kolun bağlandıktan sonra hiç yetmeyecektir
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Bu konuyu sana 10 sene sonra herhangi bir kavganızda tekrar söyleyeceğine adım kadar eminim 
(18,330 puan) tarafından
On sene çok on sene sürmez bile
(6,180 puan) tarafından
kesinlikle. kaldiki benim icin gecmis onemli degil deyim bekaretini kaybetmis bir kizla bile bile evlenen erkek bile bence basina kakar en ufak bir tartismada. ikinci evlilik ayri bir konu ondan taniki bahsetmiyorum evlilik disi bekaretini kaynetmis biri de  evlenecegi kisiye durust oldugunda adam kabul etse sindirse bile tartismada basina kakar ki bu adam ortada fol yok gos yokken mevzu cikardi hepden basa kakar.
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Yok canım şimdi seviyordur yok sayar ama ileride bunun her kavgada lafını yapacağına adım kadar eminim. Koz geçmiş eline bunu hep kullanacak sende hem ispatlamaya çalışacaksin derken en sonunda seni hasta edecek 
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Bi kere sarsildi ya bi kere bozuldu ya düzen tutmaz zaten canım.koptugu yerde birakacaksin 

Baskalarinin akliyla hareket edebilen birisi belli böyle insanla geciremezsin ömrünü suan iyi olur iki gün sonra bi tartışın bi kavga edin olmadik laflar söyler zoruna gider bence tadıyla ayrilmak uzatmadan etmeden 1 ay bile bekleme valla
0 oy
tarafından
Afedersin söylemek zorundayım diye diyorum ama aşikar şekilde yatmak istediği için gönlünüzü almaya çalışıyor. Yoksa akıllanmak değil bu. 

Neden ilk saniye "özür dilerim ama biz bir ara böyle böyle konuşmuştuk, bir an aklıma o geldi." Dememiş? Neden şimdi kendi ayıbını açıklamaya çalışıyor?

Senden sonra kocaman o zar mevzusunu sordum. O da öyle sanıyormuş ben şok! Adı kızlık zarı diye orada zarımsı bir şey hayal etmiş hep. Onu yırtıp geçince oluk oluk kan gelecek demiş hatta evlenmeden önce birisi. Bende 3 peçete kadar ancak geldi. Bir burun kanaması.

Yani güzelim erkekler evet böyle saçma ***** şeyler düşünüp birbirleriyle konuşarak bilgi sahibi olduklarını sanabiliyorlar. Benim eşim üniversiteye gitmiş adam kaç sene okumuş yani, afedersin kadınların rahim ağzından işemediklerini bilmiyormuş. Erkekler işte. En bilgiliyim diyeni bile cahil ve daha da kötüsü her şeyin en iyisini kendileri bildikleri sanıyorlar ve BİR KONU HAKKINDA KARAR VERMEYİ SADECE KENDİLERİNE HAK GÖRÜYORLAR. Pardon da siz kimsiniz yani?

Barışma derim ama yine de sen bilirsin. Eğer barışacaksan da bas bas bağır ağlat zırlat süründür öyle aylar geçir ancak barış. Geçmiş olsun şimdiden.
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Sakin barışayım deme. 2 gün sonra kavga edince neler neler der daha. Ben seni kız almadım der, namusunu temizledim der. Der de der. Genceciksin daha önüne bak onuda arkanda bırak. Kendi pisliginde bogulsun mikrop. Millet ne der diye de düşünme. Herkes dönsün kendine kendi çocuğuna baksın. Ve unutma bundan sonra da sadece bacak arasına odaklanan bir erkekle sakin birlikte olma. Namus oradan ibaret değil. Hayatının her alanında sadece kaliteli insanları al hayatına. 
0 oy
(19 puan) tarafından
Sakın barışma. Sadece bu konuyu geçtim böyle zihniyeti olan biri evlenince de kavga edecek sorun hep bulur. Hayatını zehir eder. Tertemiz Bi sayfa aç hayatında. Benm çevremdede var evlendiği aylarda boşanan şimdi çok muştu evlilikleri var. Düzgün ağır baslı birini buluncaya kadar bekle. Allah a dua et. Güzellikler seninle olsun. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 213 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek90 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,235 göst.
+14 oy
48 cevap 1,879 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nzlfatihkayabasi (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ezgibbb (530 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,534 cevap

40,923 kullanıcı

Kategoriler

...