0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Selam kızlar, evlendikten sonra kapanan kızlar hayatınızda neler nasıl değişti ? Merak ettim bir sorayım dedim. Ben de eşimle önceden konuşup anlaşmıştık o şekilde kapandım.

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Öncesinde kapalıydım ama pantolon giyiyordum eşim pantolon haram olduğunu söylediği zaman pantolon da bıraktım ve şu an kapalıyım ve çok mutluyum pantolon dahi giymiyorum 
(603 puan) tarafından
Maşallah canım
-Reklam-
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Eşim hiç baskı yapmamisti çevre hep kapalı olduğu için kendimi tuhaf hissediyordum kapanmistim ama yapamadım geri açıldım o anlar hayatımda çok şey deosti insan içine cikamiyordm pasiflesmistim yüz yüze gelemiyordum evden dışarı çıkamıyordum toplu ortama gittiğimde ise koca kadınlar kapalilik böylemi oluyor die kiziyorlardi daha yeni yeni öğrenip alışmaya başlamıştım ama beni iyce uzaklastirdilar yorumlarıyla ve açıldım :(
(2,681 puan) tarafından
O depresiflik hali bende de olmuştu üniversiteye başlarken kapanmıştım 4 sene sonra tekrar açıldım ama şimdi çok pişmanım kesk3 acilmasaydim diyorum değmezdi hiçbir şeye. Ama şimdi tekrar kapanmak çok zor geliyor eger gic kapanmasaydim ilk olsaydı bu kadar korkmazdim herhalde
(8,357 puan) tarafından
Aynen aynen ben gene düşünüyorum ama isde en çok korkum çevre ilk nasıl isdersen öyle giyinmek isdiorum yavaş yavaş da tam teseddur için çaba göstermek isdiordum
0 oy
(603 puan) tarafından
Evlenmeden kapandım eşimin sayesinde Allah razı olsun . Eksik bilgilerimi tamamladı. Bi gün pat kapandım ona da sürpriz oldu . Tabi öncesinde ufak çaplı bi alışveriş yapmıştım . Duygulanıp ağlamıştı hiç unutmam o günü . Dışarıya çıktığımda kimsenin uzun uzun rahatsız edici bakışlarına maruz kalmadığımda kendimi daha özgür ve mutlu hissetmiştim . Hep hafif bb cream rimel ve hafif ruj kullanırdım. Makyajı  disari hayatımdan çıkardığım ilk zamanlar biraz garip hissettim . Çünkü renkli yüze alışınca diğer türlü çok boz geliyor ilk zamanlar. Bi süre sonra gözüm ona da alıştı ve elhamdülillah iyi gidiyor :) 
0 oy
(1,811 puan) tarafından
Ben isteğimle kapandım ama söylersen din değil modaydı herkes kapanıyordu benm de saçım azdı hep dökülüyordu seyrekleştogi için kapandım 17 yaşindaydim evlendikten 2 ay sonra yapamadım eşime soyledim acilacahimi izin vermedi öyle böyle devam etti şuan 4 yıldır kapaliyim 

Ben çok zorlandım başta evde rahattım ama dışarı çıkarken uzun kolu şeyler giymek boynu kapatmak sıcak havada bunaliyorfum öyle alıştım şuan şükür kapanmişim diyorum ama azda olsa pismnaligim var keşke o zmn cidden din için kapansaydim moda ve keyfime göre kapanmasayfim diyorum 
0 oy
(237 puan) tarafından
Ben kndimle anlasip kapandim esime soylemistim pek ciddiye almadi hayatimda pek bisi degismedi sadece dha rahatbettim ama örtülü kadinlara sanki daha bilgsiiz yada cahil baktiklarini tecrube ettim 
0 oy
(683 puan) tarafından
Ben evlenmeden kapandım, hayatım kapanma öncesi ve sonrası 2 uç nokta resmen. Ben ful makyaz yapan saçını kısa kestiren değişik boyatan kızlı erkekli gezip Tozan biriydim. Eşimle tanıştım sonra , Allah razı olsun onun sayesinde bu tarafa meyilim arttı ve kapandım , kendisi destek oldu bana baya iyi ki de kapanmışım çok seviyorum , mahrum kalınıyor gibi gözükse de aslında büyük bi özgürlük. Keşke daha önce kapansaymışım diyorum. Doğru düzgün tesettürlü olmaktan bahsediyorum ama. Feraceniz bol büyük eşarbınızla özgürsünüz :) 
0 oy
(5,688 puan) tarafından
Evlenmeden önce acıktım Evlenince kapandım. Açık olduğum her saniye için çok üzgünüm Rabb'im affetsin inşallah. Şimdi ferace giyiyorum çarşafa girmek istiyorum lakin eşimin ailesinde maalesef gelen gidenin önüne çıkmak zorunda kalıyorum. Carsafinda belirli kuralları var. Şimdilik bekliyorum inşallah Rabbim nasip eder banada.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 827 göst.
25 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 411 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Semizotu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 280 göst.
16 Eylül 2022 Aile kategorisinde Azraselimm (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 610 göst.