0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından
Kızlar eşim çalışyordu bend dükkanda duruyordm bayan giyim üzerine dükkan iki katlı ama aşağı kat depo olarak kullanıyorduk biz neyse eşim vardiya da çalışyor ben çok yoruluyorm çocuğu anneme bırak al eve gel gece eşim çalışırken ben 1 hafta annemde kalıyordum neyse eşim çıkış istedi bugün biz başka dükkan açıp erkek giyim de açacaktik kiralara aşırı yüksek diyince aşağı katı açacağız ama şimdi borç felan da var bilmiyorum rızık Allah'tan ama bir çok insan şey diyor sen bask ayerde çalışanda rizkin neyse o diyorlar. Böyle sıkışıp borca girip de toparlayan oldu mi aranizda 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(721 puan) tarafından
Ay kız nelaka rizkin neyse o olsaydı Ozman evde oturak riskiniz neyse elbet biri getirir diyelim. Sen cabalayacaksin ki Allah'ta versin. Okadar şubesi olan insan niye açıyor ozaman tek birden gelenle bir kaç yerden gelen para bir olabilir mi. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
0 cevap 233 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Belinay esila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sima7 (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 532 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seymeryem (188 puan) tarafından soruldu

412,512 soru

12,419,492 cevap

45,156 kullanıcı

Kategoriler

...