Merhaba hanimlar ailece yıllardır gorustugumuz arkadaslarimizla haftasonu gezmeye ciktik kahvalti icin pogaca borek sen al sonra hesaplasirirz dedi tmm dedim kalanlarida marketten bulusunca birlikte aliriz dedik biz esimle pogaca vs.aldik sonra onlarla gidecegimiz yerde bulustuk alisveris yaptik abur cubur vs.kadinla ikimiz yaptik yari yariya verelim dedi tmm dedim verdik.gelelim soruma bana sabah aldiklarimin parasini sormadi yetmiyomus gbi marketten aldiklarimizdan kalanlarin hepsini evine goturdu cok az sey yedik cogu kaldi zaten siz olsaniz ne yapardiniz.dipnot ikimizinde cocuklari kucuk eslerimiz arkadas onlarin kendi arabasi ve esim ihtiyac olunca nadirde olsa ufak defek isleri icin alabiliyor ama bunun olmasi bunu yapmasini da gerektirmez tabi benim gozum yiyecek icecekte degil saf yerine konulmak cok zoruma gitti donus yolu uzundu benim kucuk kizim 2 yasinda al sunlarda senin yaninda dursun demedi ben cocugu giydirirken hoop herseyi toplamis almis durum bu arkadaslar siz olsaniz tepki verirmiydiniz ne yapardiniz.