0 oy
398 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Götürmek istiyorum ama yeni evli çift çocuk olduğu için ev ona göre düzenli değil haliyle. Biliyorum ki çocuğuma ona dokunma buna dokunma derken çok stres olcam çünkü tam öğrenme çağında. Çalıştığım içinde hafta sonu hep çocuğumla takılıyorum. Şuan 2 yaşında ama 2 senedir daha hiç akşam uykusuna bensiz geçmedi hiçbir akşam daha tek bırakmadım çünkü. Gündüzleri kayınvalidem bakıyor gece uykusunada rahat geçirir akşam kayınvalideme bırakıp öyle geçelim diyoruz ama onsuz da daha bu zamana kadar bir yere gitmediğim için içim içimi yiyor yanlış bir düşünce mi diye çocuksuz bir yere gitmek. Of bilmiyorum ya hata mı sizce çocuksuz biraz rahat oturmayı düşünmek

13 Cevaplar

+1 oy
(1,986 puan) tarafından
Hiçte hata değil. Bizimde kendimize vakit ayırmamız gerekir... Hiç sıkıntı stres yapma kendine. 2 saat oturur kalkarsın .. en azından orda da dinlenmiş sohbet etmiş olursun. Daha yeni de evlilermiş hem 
(88 puan) tarafından
Gittikten sonra çocuğum uyur zaten uyuduktan sonra zaten göremeyeceği için sıkıntı olmaz ama asıl dert ettiğim o bırakma anı
(1,986 puan) tarafından
Dert etme bacım .  Allah başka dert vermesin :)
-Reklam-
+1 oy
(3,800 puan) tarafından
Karşıdaki insanı da anlamak gerekir bence hep tek kişilik dusunmememiz gerekir bence çocuğunu bırak öyle git canim 

Orda bisey söyler ederler canın sıkılır moralin bozulur
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Kendisine zarar vereceği şeyleri ev sahibinden müsade isteyip yukarı kaldırabilirsin bebek bu canım tam merak etme keşif döneminde 
(88 puan) tarafından
Evet bu da bir seçenek kesinlikle ama süreç bir süre sonra dur yapmadan telefon izlemeye geçecek onuda yapmak istemiyorum
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Her yere kızımla gidiyorum. Bir ablamın cenazesine götürmedim onda da farklı şehirlerdeydi o yüzden hem kalabalık, hem beni ağlarken görsün istemedim, hem de cenaze ortamı için çok erkendi
(88 puan) tarafından
Başın sağolsun canım bende bu zamana kadar öyle yaptım
0 oy
(1,357 puan) tarafından
 tabi yanlız zaman geçirmek sizinde hakkınız ama bende bilemedim 
(88 puan) tarafından
Evet bir yandan öyle düşünürken bende bilemiyorum diyorum sonradan
0 oy
(2,406 puan) tarafından
Hata değil senin de nefes almaya ihtiyacın var 
0 oy
(13,917 puan) tarafından

Düşünmeden giderim. 

İki uç hafta tatıl düşünüyoruz uç dört günlük,2 yaşında kızım altı aylık oğlum var kaynanama bırakacam 

Anca iki uç saat oturursunuz zaten çocuk gece uykusuna yatacakmiş endişe edilecek durum yok ama hiç ayrı kalmadığınız için ikilemde kalmanız normal:)

0 oy
(3,544 puan) tarafından
Evet eşimin kuzeni Yeni evlenmişti şimdi ev full beyaz krem açık renkler.  İçim rahat etmedi bir şey döker veya bir objeye zarar verir diye gittiğin zaman anneme bırakıyorum ya da kaynanama Çünkü 2 yaşında ister istemez kırar döker kendim Mahçup olurum
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Çocuksuz adım atamayan ben doğum da bile yanımda yattı oğlum 
0 oy
(9,753 puan) tarafından
Bu kadar takılma ana baba olarak cocuksuz gezmekte arada hakkınız. Bizde öyle gittik bi misafirliğe yeni evlenmişler kızım bes yasına gelmek üzere cok hareketli sorun olmasa dedim olmadı da. Hic bişeyi sorun etmedi evı sade duzendeydı zaten ilk kez gidiyosan goturme bı ortamı yokla 
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Kendini huzursuz hissedeceksin belli ki çünkü ay birşeyi mi dökecek birşey mi kıracak diye sürekli stres halinde olacaksın onyuzden babaanneye bırakabilirsiniz bunun için vicdan azabı çekme anne ne kadar mutlu çocuk o kadar mutlu
0 oy
(7,460 puan) tarafından
Vllh cnm bende 3 çocuk olduğu için bir yere gitmiyorum 
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Benim annem ya da kardeşlerim olsaydı hiç düşünmeden verirdim canım hem bana da iyi gelirdi..

Eskiden kaynanamla aynı yerde yaşardım hayata bakmazdı...eğer baksaydı ona da bırakırdım 

Eğer senin böyle bir imkanım varsa canım sen ver çocuğunu..

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 1,092 göst.
0 oy
34 cevap 1,339 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 770 göst.
8 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,513 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde İstanbullu (47 puan) tarafından soruldu