0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Geçen post attım ev köyde inemiyorum şehire diye hala da inemedim eşim maaşını alamadı ki alsanda bizim patron ayın 5 inde asgari ücret veriyor 15 inde mesai parasını bu ay zaten eve geçince avans aldık bize asgari de 6000 kalıyor 5000 i kiraya gidecek 15 ine kadar ayın 1000 TL ile idare etmeye çalışacağım oldu ki maddi olarak sorun olmasa bile eşimin izinli olduğu günler gidebilicem normalde bebek arabası annemde şuan onu alacağım zaman tek başıma duraklara kadar yavaş yavaş giderdim ama eşim diyor burası tersane bölgesi sapık çok olur bensiz çıkma gündüz de olsa sapık ******** kişiler yüzünden ben yıkılıp kalıyorum bebeğim durmuyor evde artık bahçe var ama tavuk pisliği vs yüzünden çok sinek var çıkar çıkmaz ısırık içinde kalıp eve geri giriyoruz TV hala yok internetim az kaldı kendi kendime ağlamaya başladım bebeğimin yaramazlilpati daha da çok batıyor aniden sinir geliyor birşeyleri kırıp dökmek istiyorum deli olacam artık normalde balık etliyim yemek yemeyi de severim ama son bir kaç gündür bir öğün hariç yemiyorum oda yarım yamalak sabah 7 den akşam 10 kadar tekim evdeyim 20 yaşındayım bende insan gibi yaşamak istiyorum eşime de suç bulduğum yok ama iyi değilim artık depresyon başlangıcı gibi birşey yaşıyorum evde oyalanacak birşeyim yok temizlik yemek bitiyor intentet bir yere kadar oda bitecek zaten kitap vs yok okuyayım olsa da bizim bebek beni rahat bırakır mı muamma o uyuduğu zaman ancak işleri yapabiliyorum zaten kafayı yiycem artık bunları yaşarken bile ağlıyorum eşimle çok zorluk çektik içime attım attım bu da patlama noktası oldu bende sosyal hayat bitişi eve geçtim ama bu durumlar yüzünden evimi sevmiyorum benimseyemiyorum kendi erzagimi bile kendim alamıyorum sanki cezaevinde yaşıyorum gibi geliyor bana hücre de gibi duvarlar üstüme geliyor 

5 Cevaplar

0 oy
(142 puan) tarafından
Canım güven kendine, ben seni çok iyi anlıyorum. Ara biraz arkadaşlarınla muhabbet et. En kötüsü bu muhabbet eksikliğinden oluyor aslında. Ben de onu yaşıyorum. Görüşecek kimse yok etrafimda evim merkeze araçsız gidebileceğim bir yerde değil, otobüsle bile çok uzak hatta etrafımda aktüel market onu geçtim küçük bi büfe bile yok. Bazen ben de böyle hissediyorum. Hatta bazen eşime bile suç buluyorum kendi kafamda ama bunların aslında ne çocuğumuzla ne esimizle ilgisi yok, her şey kendi kafamizda. Önce kendine bı güven ve gücünü hatırla, seneler sonra vay be neler yaşandı ama geçti diyeceğini unutma
(1,121 puan) tarafından
Arkadaşım hiç yokki konuşabilecegim
(142 puan) tarafından
Kız gel benle konuş sermin.mucahit Instagram hesabım çok ciddiyim bu arada
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım diyosun ki sıkılıyorum ev işi yemek bitiyo yacak bişey yok diyosun sonra çocuk rahat bırakmiyo diyosun kendinle celisiyosun anlıyorum seni çok zor bi durum bende yassdim benzer şeyler ama ev işi bitmez illaki bi iş çıkar yani çocuğun küçük al oyun oynat aktiviteler yap yaratıcı ol biraz çocuk da sıkılıyor ki sana sariyo birlikte vakit geçirin elinde olmayan şeyler için üzülmek yerine elinde olanların kıymetini bil evet senin bsrdaginin yarısı boş ama diğer yarısı dolu hangi tarafa bakmak senin tercihin sabret dua et namaza basla mesela günde 5 vakit aktivite çıktı sana abdest alcaksin giyineceksin namaz kilcaksin kuran yok mu evde aç onu oku 
(1,121 puan) tarafından
Namaz kılıyordum ama bıraktım bir hafta önce kendimi veremiyorum içimden gelerek yapmıyorum daha da günaha girmek istemiyorum
(1,121 puan) tarafından
Ne aktive yapabailcegimi bilmiyorum ki oyuncak bile az var maddi sikinti yüzünden birşeyler alamıyorum çocuğua adam akıllı mamasını bezini bile idareli kullanıyorum hep üzülüyorum
tarafından
Şeytan seni boşluğa cekiyo tuzağına düşmüş dün kurtar kendini bu içindeki sıkıntıları artıran hep o pislik iblisin oyunu hemen geri başla ve kilmadiklarini kaza yap namazlardan sonra Ayetel Kürsi oku ve tesbihini mutaka çek bunlari yaparsan namaz seni zorlamayacaktir dualarinda da içten samimiyetle Allah'a yalvar kimsenin gücü yetmez seni bu durumdan kurtarmaya kimseden bişey bekleme şuan imtihandasin ve bu derdi sana veren Allah dermanını da verecektir şuan seni imtihan ediyo Allah bizleri niye imtihan eder kulun her zorluğa ramen beni unutacak mi anacak mi benden kopacak mı herseyin benim emrinde olduğundan emin mi diye bizleri siniyo sen kalk bi namaz kıl ellerini aç dua et Allahım derdi verende sensin dermanı verende sensin senden ne geldiyse başım gözüm ustune çekmeye razıyım ve hamd ederim beni bu sıkıntıdan kurtar ferahs çıkar diye dua et bak nasıl işler yoluna giriyo o zaman gör ben en ufak biseyde böyle yaparım baktım basım agriyo ya ağrı kesici içtim geçmedi böyle dua ederim yarım saate kalmaz geçer önemli olan teslimiyet ha bi de sakın bu halimize de şükür deme şükretmek teşekkür etmektir neye sukredersen allah onu artırır belaya sukredersen belayi artırır
tarafından
Kız dert ettiğin şeye bak evinde eşya mi yok al tencere tava ters çevir vur kaşıkla şarkılar söyle kırmızı balığı şöyle mesela ona da gerek yok çocuk şarkısı seç onu sen söyle hareketlerle güldür çocuğu bak şey var
Sümüklü böcek
Duvarda gezecek
Annesi onu yanağından öpecek
Babası dişçi tıkır tıkır tıkır
Annesi aşçı fokur fokur fokur
Ablası manken şıkır şıkır şıkır
Abisi boksör gün güm güm hareketerle yap bunu olmadı şey var ördek ailesi var
Sağ elin baş parmağını göster bu anne ordak
Sol elin baş parmağını göster bu baba ördek diğer parmakari göster bunlarda yavrulari
Vak vak diyorlar
Derslerde yuzuyolaf
Bir balım gördükleri zamansa hop diye yakalıyorlar bunu yap olmadı çekiç şarkısı var
Eline bişey al bir cekicim varrrrrr kaça 5e vermem 3e vururum taşa gidi gidi gidi
0 oy
tarafından
Şu yazdıklarından seni o kadar iyi anladım ki.. bizde şehir merkezinden köye ev yapıp taşındık . Ama ilk baslarda bana cok zor geldi. Alışamadım kendimi eve hapsedilmis gibi hissettim. Hep eşimi suçladım. Tasindiktan 2 ay sonra doğum yaptım. Hem lohusalik hemde işten çıkıp köye gelmek bunalima soktu beni. Merkezde yaşarken en azindan markete falan çıkıyordum evde bi eksik olsa gidip kimseye muhtaç olmadan alıyordum. Köye gidince market yok bakkal var ama esim ilk basta burasi köy yeri diyip yollamiyordu. Sadece sana göre durumum bi tık daha iyidi. Ulaşım açısından daha kolay. Sokak başından otobüse binip 45 dkya merkeze gidebiliyorum. Kendi arabamizda var. Ama esim ilk baslarda cocuk küçük diyip beni otobüsle hic bi yere yollamıyordu. Aslında yaptığı doğruydu korona zamaniydi ama ben o psikolojiyle onu öyle anlamıyordum. Eski günlerime göre simdi daha iyiyim bi yere gitmek istedigimde otobüse binip gidiyorum. Hala yaşadığım yeri sevmiyorum ama mecburen katlanıyorum. Etrafinda hic komsu falan yok mu vakit gecirebilcegin. Ben çareyi öyle buldum artık komsularla vakit geçiriyorum.
(1,121 puan) tarafından
Yok sadece bizim bina var
0 oy
tarafından
Canım bu aralar bende öyleyim oğlum 5 aylik olacak evde durmak istemiyor ağlıyor siteye iniyorum 15 20 dk sonra tekrar çıkıyorum.oglum diş çıkarmaya başladı gibi sürekli huzursuz ,demir ilacı verdim uyutmadı 2 3 gundur gece de uyumuyor, sürekli kucak istiyor, kucağımda uyuyor benim evimde tv yok kullanmıyorum,Eşim 7.20 evden çıkıyor aksam 8 30 gibi geliyor.Onun işleri çok yoğun her gün çalışıyor bayramda dahi çalıştı.Bende ailemden uzaktayım burada kimsem yok bayramda bile evdeydik .Market falan uzak bebek arabasi alacağım 5 6 gün sonra anca oyke giderim heralde.Park falan da yok yakınlarda.Tek gideceğim kimsem yok her gün aynı şeyleri yapıyorum çok sıkıldım, eşimle doğru dürüst bir vakit dahi geçiremiyorum oğlum uyuyunca uyuyorum aksam gündüz de hep kucağımda.En son geçen kurbanda memlekete gitmiştik o gündür eşim hep çalışıyor yıllık izni var ama kullandirmazlar işler çok yoğun.Bende bazen ağlıyorum çok yoruluyorum kendime hic vakit ayiramaz oldum,sürekli canımı sıkılıyor ama biliyorum hepsi geçecek inşallah çünkü biz güçlüyüz 
0 oy
tarafından
Kitap yollarlar emin ol burdan post açsana kitap yollar mısınız evde sıkılıyorum diye.
(1,121 puan) tarafından
Talepnedijce birşey hemen şikayet oluyor post kapanıyor ben temiz hava alamk istiyorum hepsi bu
tarafından
Oda doğru o zaman hafta sonları eşin çıkarsın yada tavuklara çit yapın öyle her yer de gezip pisletmesinler

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 428 göst.
0 oy
11 cevap 407 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 710 göst.
20 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nurane (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,298 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Senavbjfgj (18 puan) tarafından soruldu