Canım bu aralar bende öyleyim oğlum 5 aylik olacak evde durmak istemiyor ağlıyor siteye iniyorum 15 20 dk sonra tekrar çıkıyorum.oglum diş çıkarmaya başladı gibi sürekli huzursuz ,demir ilacı verdim uyutmadı 2 3 gundur gece de uyumuyor, sürekli kucak istiyor, kucağımda uyuyor benim evimde tv yok kullanmıyorum,Eşim 7.20 evden çıkıyor aksam 8 30 gibi geliyor.Onun işleri çok yoğun her gün çalışıyor bayramda dahi çalıştı.Bende ailemden uzaktayım burada kimsem yok bayramda bile evdeydik .Market falan uzak bebek arabasi alacağım 5 6 gün sonra anca oyke giderim heralde.Park falan da yok yakınlarda.Tek gideceğim kimsem yok her gün aynı şeyleri yapıyorum çok sıkıldım, eşimle doğru dürüst bir vakit dahi geçiremiyorum oğlum uyuyunca uyuyorum aksam gündüz de hep kucağımda.En son geçen kurbanda memlekete gitmiştik o gündür eşim hep çalışıyor yıllık izni var ama kullandirmazlar işler çok yoğun.Bende bazen ağlıyorum çok yoruluyorum kendime hic vakit ayiramaz oldum,sürekli canımı sıkılıyor ama biliyorum hepsi geçecek inşallah çünkü biz güçlüyüz