+2 oy
1,266 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İlk defa bugün anlattı kızlar çok üzüldüm. 29 yaşındalar öğretmenlik okuyorlar aynı sınıftalar. bir an o yönde konuşmak istemiş bizimkide olur gibi demiş  ve yaşlarıda biraz olunca hemen o yönde ailesi de istedi durumları da iyi olunca bir anda  1 ay için tanışma isteme nişan oldu. Bu süre içinde arkadaş olarak az çok tanısalarda, bir sevgili gibi hissetmediğini giderek soğuduğunu bikaç hareketinin çocukça geldiğini bir ortama girince kendini onun yanında kız gibi hissetmediğini yaşından daha çocukça olduğunu hemen neden bu aşamaya bu kadar hızlı gelindiğini sorguluyor ama geri dönerse annemlerin üzüleceğini doğal olarak o tarafda üzülücek çünkü oğlan seviyo herşey istediğin gibi olsun diyen biri. Öte yandan evi mobilyaları almaya başladılar. Anlattığına göre içinden sarılmak bile istemediğini söylüyor kızlar çok zor Bi durum. Daha önce sevdiği oldu tabi ama kısmet olmadı annemin istemediği oldu falan ama bu başka bir şey sonuçta nişanlı sevmeye çalışıyorum diyo nasıl olacak. Evi hemen hemen tamam 2 ay sonra düğünü var tarih alındı. Eğer geri dönersem annemle aynı evin içinde nasıl olacak diye düşünüyor annem biraz dert eden moral bozan bir kadın bide bir anne babanın isteyeceği herşeye sahip memur ama yine de okuyor evi arabası var aile olarak iyiler bütün eşyaları aldılar. Ama burda önemli olan bir parça sevgi çünkü gülmesine bile sinir oluyor

41 Cevaplar

+1 oy
(4,589 puan) tarafından
Yüzüğü çıkartmalı kesinlikle oglanada yazık ama ömür öyle gecmez
-Reklam-
+1 oy
(3,416 puan) tarafından
Valla o esyayla parayla pulla yeri gelince mutluluk olmuyor kimse kusura bakmasın bizimde çok şükür herseyimiz var ama mutlumuyum yeterli sevgiyi goruyormuyum hayır 

Evlenip bosanmakmi nisanliyken ayrilmak mi bence hala bi sansi var hicte evlenmesin o ne der bu ne der demesin çünkü evlendikten sonra daha fazla mutsuz olacak emin ol onu yerinde olsam bırakır yoluma bakarım 

Goz göre göre ateşe gitmenin anlamı yok
+1 oy
(1,720 puan) tarafından
Lütfen çocuğun hayaliyle oynamasın kardeşin.annenize çocuk ayrıldı aldattı vs deyin o zaman.  Belki bunu anlayışla karşılar. Kardeşinin de üzerine  gitmez 
+1 oy
tarafından
Yorumlara aldırış etmeyin ve beni dinleyin . Kardeşin sevmediği için değil herşey aceleye geldiği için içi soğudu ve yaşı da biraz büyük olduğu için evlilikten korkuyor . Düğünü biraz erteleyin 

Ben eşimle 10 yıl sevgili kaldık Nişan düğün 3 ay içinde olmuştu ve benimde içim soğumuştu o aralar sonra çok şükür toparlandı ve bunaldığımı anlamışım koşuşturmacadan
+1 oy
(4,308 puan) tarafından
Bu hayat birilerinin uzulup uzulmeyecegine gore YASANMAZ.  O uzulmesin bu uzulmesin ama kiz kardesin bi omur mu uzulsun. Olmuyosa olmuyo. Biraz acele edilmis ama is sona gelmeden eger ki eminse bitirsin. Belki aceleye geldi diye paniklemis olabilir.
+1 oy
tarafından
Maddi durum düşkünü biri daha kesinlikle birşeyler ters gidiyorsa baştan olmasın milletin oğlunun başını da agritmayin çocuk oyuncağı değil 
+1 oy
(5,235 puan) tarafından
evlenip mutsuz olacağına  bir ömür  boyu bir kere ailen üzülse  Hicbirsey olmaz
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Gulmesine sinir olduğu adamın donlarini kokulu çoraplarına nasıl dokunacak.ywdigi kaptan yemek yemez su içmez.koynuna nasıl girecek onunla uyuycak onla gözünü açacak.simdiden böyleyse çocuğun başını yakmasın kardeşin.seven insanların gururuyla oynamasın yol yakınken bitirsin en doğrusu bu
0 oy
(242 puan) tarafından
İlerde boşanmak zorunda kalacağına nişanı atsın bitsin boşanmak dahada zor olur Hele birde çocuk falan olursa oooo okuyan insanlar nasıl cesur olamıyor şaşırıyorum çevre baskılarını bir kenara bırakın annesi üzülmesin çocuk üzülmesin diye bu kız bir ömür mü üzülsün yani sevmeye çalışmakla sevgi olmaz 
0 oy
tarafından
Resmen beni anlattın aynı şeyi yasadım aynı şekilde 1 ay içinde ne olduğunu anlamadım evet dedim nişan atamadm ama evlendik sevgi evliliği değil ama bir şekilde yürüyor işte eşimle ben çok farklıyız
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Kesinlikle ayrılmalı. Çok sevsen bile aynı evin içine girince tahammülün azalırken kardeşin sevmiyor bile. Yol yakınken dönsün. Evlense daha kötü ömür boyu sürmez bu evlilik
0 oy
(343 puan) tarafından
5 yıl sonrasını düşünelim ablan evli 2 çocuğu var sevmiyor eşini eşi hala çocuk gibi bırakıp gelse 2 çocuk ortada böyle bir hayattan da şimdi iki medeni insan gibi bırakmalı bence dediğin gibi ise eğer çok hızlı gelişmiş herşey 1 ay içersinde tanışma bile olmamış yani bilemiyorum 
0 oy
(417 puan) tarafından
Ay cok zor bi durum ayrilsa bibcesit iki tarafta cok zorluk cekicek ayrilmazsa surekli sorgulucak binsure sonra karsi tarafta bu durumu farkedicek neden hemen evet demis birbirinintam anlamiyla tanimamis biraz tanimaya calissin oldu gibi kabullenmeye calissin olmazmi el ele yuruyup basbaba vakit gecirsinler sinema falan aktivite yapsinlar bence beli kani isinir
0 oy
(373 puan) tarafından
Tatlım bence hiçbir şeyden çekinmesin insanların düşüncelerinden falan ya da karşı taraftan kendi ailesi dahil olmak üzere  hemen bu yoldan hemen geri dönmeli çünkü yani ömür boyu aynı evi paylaşacak hani şimdiden soğumaya başladıysa evlilikte zaten daha farklı oluyor her şey evlilikte tamamen sogur ve hemen böyle bir ilişki bitsin ya da yarın öbür gün çocukları olsun o şekilde mi boşansınlar yani bence böyle daha iyi şu anda bunu fark etmesi bile bence güzel bir şey hemen bitirmeli diye düşünüyorum
0 oy
(310 puan) tarafından
Eger şimdi cesaret edemezse en fazla birkaç yıl içinde daha büyük şeylere cesaret etmek zorunda kalacak.

Nişanlısı seviyor diyorsunuz ama kardeşinizren ilgi göremedikçe körelip aksi birine dönüşecek zamanla. Bu arad belki çocuk da olacak ki istemediği bir evlilikten sevmediği bir adamdan travmalar yaşayarak doğuracak çocuğunu da. 

Belki gün gelip şimdi yapması gerekeni yapacak ama artık ikisi de evlenmiş, hayatının bir kısmını beyhude acı çekerek geçirip ayrılmış iki genç insan olarak kalacaklar. Emin olun anneniz o zaman çok daha fazla üzülecek. Ayrıca elin oğluna da yazık...
0 oy
tarafından
Ozaman başta istemeyecek ti çocuk oyuncağı mi bu yazık su xamanda insanları döküp saçmak 

Para sudan ki süpürüyor ki böyle yapıyor duygularından net emin değilken neden yani neden 

Çin üzüldüm nişanlısına 

Allah gonullerine göre versin inşallah düzelir herşey 
0 oy
tarafından
Bende görücü usulü evlendim sevgi nedir bilmedim aşk nedir bilmedim hiç bişey zamanla alıştım sarılmayı bilmezdim utanirdim  çekinirdim. 
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Kim üzülürse üzülsün evlilik yaşanmadan vazgeçsin bence.. sevmediğin biriyle ömür geçiremiyorsun
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Hem sevdiğinden emin olmayi bırak istemiyor hemde adamın haylleriyle oynuyor parasını boşa harcatiyor ayrılacaksa yazık günah bir şüphen varsa diyeceksin başında aaa herseyi var deyip göz yumup ciddiye binince işler istemiyorum olmaz büyük saygısızlık 
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Bu iş baştan yanlış da hadi diyelim kardeşin 20 21 yaşında olsa ve üniversite okuyor olsa derimki o yaşlarda tam bilemez insan ama 29 yaş çocuk değil artık ne hissettiğini bilmesi lazimdi bu işlere girmeden once .karşı tarafa umut verip insanları heveslendirmenin anlamı yok .Biraz maddiyata ve imkanlara heves etmiş gibi kardeşin ama şimdiden çocuktan rahatsız oluyorsa o iş yürümez canım 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 974 göst.
24 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,128 göst.
0 oy
29 cevap 1,092 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,609 göst.
27 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Rozelin9 (258 puan) tarafından soruldu

408,987 soru

12,292,324 cevap

38,245 kullanıcı

Kategoriler