0 oy
412 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Lütfen bakar mısınız dün akşam 10 11 gibi kızıma corba yapmıştım daha oturmadigi için uzanarak  içiyor. Birden sesi çıkmadı ağlıyor aldım sırtına vurdum bir iki dakika sesi geldi öksürüyor eşimi çağırdım oda sırtına falan vurdu sakinleşti. Gece 2de uyudum ben bebeğin biseyi  yoktu 3 te uyandım çocuk yanıyor ateşi 38 hemen eşimi uyandırdım ilaç verdim pamuk ıslattım 37 oldu ara ara ağlayarak uyanıyor corba ne yapmış olabilir ki kızlar akcigere mi kaçtı acaba öğlen 2de geliyor doktoru öğlen gidicez o yüzden 

7 Cevaplar

0 oy
(1,208 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğiniz neden acile götürmüyorsunuz
tarafından
8 aylık düzeltilmiş 5 aylık gece düştü ateşi buradaki acil hem çok kalabalık hem ilgilenmiyolar kendi doktoruna gidicez araştırma hastanesine oda 2 de geliyor
(1,208 puan) tarafından
Oturtmadan yemek yedirmek sıkıntı çocuklara inşallah cigerlerine kacmamistir. Sizin gibi bir durumda acilde önceliğiniz olur aslında araştırma Hastanesi'ne acile gitseniz daha iyi olur .doktorunuzun olduğu hastaneye
tarafından
Doğru canım eşim arabayı sökmüştü şimdi takıyor ateşi dusmeseydi gece gidecektik 37ye düşmüştü
-Reklam-
0 oy
(820 puan) tarafından
Ciğerine kaçmış olabilir mi doktora goturun
tarafından
Öğleden sonra geliyor doktoru 2de gidicez inşallah kacmamıştır ciğerine mamada icmiyor kac saattir
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Çocuk kaç aylık ki yatirarak yediriyorsunuz. Altıncısı aydan sonra mama sandalyesinde otura otura alışıyor dik tutuyor kendini. Ateş ondan olur mu bilmiyorum belki denk gelmistir. Nefes almasinda falan bir sıkıntı var mi. Doktoru bekleme git acile bi ciğer filmi çektir şimdiye kadar beklemen hata 
tarafından
Çocuk 8 aylık olucak ama prematüre normalde 5 aylık oturamıyor düşüyor doktorumuz corba falan verebilirsiniz dedi kilo almıyor diye gece iyiydi aslında buradaki acil iyi bakmıyor kendi doktoruna gidicez öğleden sonra geliyor hep
(3,454 puan) tarafından
Mama sandalyesi yoksa banyo oturaklari var ondan alabilirsin oda yoksa yastikla destekle oturt mutlaka. Yatirarak yedirme allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi
tarafından
Haklısın canım öyle yaparım.
0 oy
(1,874 puan) tarafından
Alerji yapmış olabilir mi içinde yumurta süt vb varmiydi ? 
tarafından
Yoktu canım
0 oy
(398 puan) tarafından
Ne tur corbadan bahsediliyor acaba icinde neler vardi daha önce vermismiydin üzüldüm ya geçmiş olsun inşallah bi şeyi yoktur 
tarafından
Daha önce vermiştim çok sevmişti mercimek çorbası havuç patates vardı içinde ama blendirdan geçirdim çok suluydu
(398 puan) tarafından
Anladim cnm tekrar geçmiş olsun inşallah bi şeyi yoktur yavrucugun tiksinmis olabilir  mi ama atesi yükseldi bi ara demişsin tiksinmeden ateş oluyormu acaba
tarafından
Kustu canım sadece
0 oy
(3,261 puan) tarafından
Bence ciğerlere kaçmamıştır içinizi rahat tutun hırıltılı nefes alıp veriyorsa  hırıltı duyarsanız ciğerine kaçmıştır ama ses yoksa korkma birşey olamaz normal ateştir bundan sonra kafasını biraz daha dikleştirin kafasını biraz daha dik tutun öyle birşeyler verin 
tarafından
Sağol canım öyle yaparım bilerek yapmadım hiç bir anne bebeğine zarar vermez oturamadigi için öyle veriyordum kafasının altında yastık vardı ama ilk defa oldu
0 oy
(4,569 puan) tarafından
Bebeğin prematüreymiş, bu nedenle ay olarak neler yapman gerektiğine değil çocuğunun gelişimine bakman gerekiyor öncelikle. Bebeğin daha oturamıyorsa başını dik tutmuyorsa ek gıda için henüz uygun değil demektir. Doktorunuz da böyle söylemiş olmalı. Geçmiş olsun, gidince tekrar danış doktoruna bence.
tarafından
Kusura bakma canım stres yaptım bebeğim böyle olunca kac saattir biseyde icmiyor
(4,569 puan) tarafından
Önemli değil, anlıyorum çocuk hepimizin hassas noktası. Sen başka doktordan da fikir al derim.
tarafından
Olur canım teşekkür ederim
(146 puan) tarafından
Defnee geçmiş olsun canım yani rlm ye katılıyorum benim ikizlerimde erken doğdu ve benim doktorumda düzeltilmiş ay a göre ek gıdaya başlattı bu yorumu görmesem aynısını bende yazacaktım acele etme canım sağlıcakla büyüsün
tarafından
Doğru canım ama kilosu çok az kilo almıyor diye doktoru erken başladı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 159 göst.
14 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 253 göst.
0 oy
30 cevap 1,163 göst.
13 Ekim 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasrett (851 puan) tarafından soruldu

413,525 soru

12,448,968 cevap

46,237 kullanıcı

Kategoriler

...