Eşimin bana karşı konuşması ve davranış biçiminden dolayı onunla görüşmeme kararı aldım ayreten her bayram eşimin soruyla oraya gidip haftalarca kalkıyor katlanmak zorunda bırakılıyordum bunun için en son tartışma çıktı çok ağır konuştuk İlk kez birbirimize çok kalbimiz kırıldı ama önce o başlattı ben oğlumu alıp terk ettim evi ağladı yalvardı nasıl istersen öyle olsun ikiniz olmadan yaşayamam filan dedi döndüm ama düşman gibi davranıyor oğlum için bu evliliği surdurcem tek o var benim için artık dedi ben kendisine annenle ve annenle torunuyla ilişkinize karışmam ama ben bı bireyim ve kanunen de karşı taraf aileyle görüşmek istemiyorsa zorla gorusturmen suç evlilik ihlali dedim oda bunu biliyor ama annesi için bana haksızlık etmiyor mu. Bu arada benim ailem yok gidecek bı yerim de yok kadın sığınma evi dışında yoksa ben oğlumu alıp tekrar gider boşanma davası açardım şuan kendimi bı sığıntı gibi hissediyorum bu evde bana böyle davranan eşim yüzünden muhtaçmişim gibi hissediyorum yoksa ben çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir insandım elimi kolumu çocuğum bağlamış durumda bana fikir verirmisiniz çok gururum kırıldı nasıl bir yol izlemem lazım