0 oy
387 göst.
Aile kategorisinde (139 puan) tarafından
Eşimin bana karşı konuşması ve davranış biçiminden dolayı onunla görüşmeme kararı aldım ayreten her bayram eşimin soruyla oraya gidip haftalarca kalkıyor katlanmak zorunda bırakılıyordum bunun için en son tartışma çıktı çok ağır konuştuk İlk kez birbirimize çok kalbimiz kırıldı ama önce o başlattı ben oğlumu alıp terk ettim evi ağladı yalvardı nasıl istersen öyle olsun ikiniz olmadan yaşayamam filan dedi döndüm ama düşman gibi davranıyor oğlum için bu evliliği surdurcem tek o var benim için artık dedi ben kendisine annenle ve annenle torunuyla ilişkinize karışmam ama ben bı bireyim ve kanunen de karşı taraf aileyle görüşmek istemiyorsa zorla gorusturmen suç evlilik ihlali dedim oda bunu biliyor ama annesi için bana haksızlık etmiyor mu. Bu arada benim ailem yok gidecek bı yerim de yok kadın sığınma evi dışında yoksa ben oğlumu alıp tekrar gider boşanma davası açardım şuan kendimi bı sığıntı gibi hissediyorum bu evde bana böyle davranan eşim yüzünden muhtaçmişim gibi hissediyorum yoksa ben çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir insandım elimi kolumu çocuğum bağlamış durumda bana fikir verirmisiniz çok gururum kırıldı nasıl bir yol izlemem lazım 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,936 puan) tarafından
Ölmeyi bayılmak sanıyorsun bide arkanda çocuk bırakıyorsun öbür dünyani yakmayı düşünüyorsun buna gücün var 

( Bunu yaşamış biri olarak söylüyorum çocuğuna bunu yapma ) 

ama oğlunu alıp o evden cikamiyorsun bitek ona gücün yok 

Kendin için bunu yap ...
-Reklam-
0 oy
(19,002 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah dostum. Neden intiharı düşünüyosun. Allah korusun. Durumun o kadar da vahim değil hem bu lafları edecek kadar. Kocan yalvarmis yakarmis eve getirmiş seni. Kendini neden sığıntı gibi hissediyorsun ki. Çocuğuna senden iyi kimse bakamaz. Böyle ufak bir sebeple intihar mintihar deme Allah aşkına. .
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Çocuk kaç yaşında 
0 oy
(2,667 puan) tarafından
Canına kıymak ne demek sonra evladına kim bakacak sana değer vermediğini söylediğin eşin ve ailesimi inan senin gibi bakamaz sen neden aciz ve sığıntı olacaksın kendin  yeni bir hayat kurabiliyorsan kur ve çocuğunu böyle bir ortamda büyütme eşinin düzelme ihtimali var ise aile terapisi alın 
0 oy
tarafından
Sizinkinin tamamen kültür farklılığından kaynaklandığını düşünüyorum. Eski postlarina istinaden.
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Çocuğun çok mu küçük bırak kaynana baksın çalış sende para biriktir Boşan 
(139 puan) tarafından
2 aylık oğlum. Kaynanam çok uzak bir yerde 2 günlük mesafede. Ayrıca eşim çalışmama zaten izin vermez

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,225 göst.
3 Ocak 2020 Aile kategorisinde Hariban (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,902 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Saltanat (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 719 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sultantprk (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 735 göst.