Beni babannem ve dedem büyüttü, her istediği olan bir çocuktum ama bence anne babanın yerini kimse tutamıyor. Annem babamda 4 çocuktan sonra boşandı, annem 3 kardeşimle yaşamaya devam etti. Evlenirken babam 1 lira harcamadı, hâlâ da evime 1 tabak almışlığı yok. Çevreme bakıyorum herkesin kız kardeşleri, ailesi hep yanında ama benim telefonum 10 gün kapalı olsa ailemin haberi olmaz. Geçen sene görümcem evlendi, kız kardeşimi yalvar yakar 1 gün zor getirdim kızıma ben kuafördeyken baksın diye. Kına çıkışı hemen eve gitti, çünkü sabahına arkadaşlarımla buluşmam lazım diyerek. Babam ilçede çalışıyor ama her haftasonu gelir, ama bir kere evime gelmez. 1 senedir evim ayrı toplam 5 kere geldi, bunların ikisi bayramdı zaten. Annem çalışıyor, çalışmadığı zaman da pek ben umrunda olmam zaten. Eşimde bunları bildiği için, benim ailemi devamlı arayıp merak etmeme kızıyor. Onlar seni umursamıyor sen neden umursuyorsun diye. Kızım tek çocuk bazen benim gibi yalnız kalmasın diye kardeşi olmasını çok istiyorum. O kadar yalnızım ki, güya 2 tane kız kardeşim var ama ben aramadan onlar aramazlar. İnstagramdan reels atarım ona bile günler sonra dönerler. Bunları sadece yazmak istedim, yoksa kafayı yiyecektim