0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (321 puan) tarafından
Sizce sebebi ne ya bir anne çocuğu hasta olsun ister mi neden böyle yapıyor sizce

5 Cevaplar

0 oy
(2,102 puan) tarafından
Çok biliyorsa gelsin kendisi baksın  kendi çocuk büyütürken  hasta olmadan mi büyümüş cocuklari acaba 
(321 puan) tarafından
7 çocuğu tek başına büyütmüş güya kaynatam destek olmamış kimim ambarından baktiysa artik
(2,102 puan) tarafından
Lafta buyutmustur
(321 puan) tarafından
Evet canım o çok güzel baktı büyüttü hep peşlerinden gezmiş koruyup kollamis öyle der hep
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sustugun içindir ooooo 

Onaaa neeee  ?
(321 puan) tarafından
En sonunda patladım ben annesiyim ister miyim hasta olsun çocuğum yeter dedim
tarafından
Zaten oyle demezsen tepene çıkıyolar tecrübeyle sabit
(321 puan) tarafından
Evet artık cevap veriyorum öbür türlü içime atınca sinir sıkıntı stres oluyor ben dertleneceğime o dertlensin
tarafından
Hehhh bu benim mantığım ben üzüleceğime o üzülsün onun annesi sensin en iyi karari sen verirsin
0 oy
(4,161 puan) tarafından
Ayy benim kayınbaba öyleydi bir gün çocuk hasta gittim hastaneye akşam birde açık eczane buldum tam oraya gidiyordum aramış bır bırr konuşuyor en son bağırdım ne yani isteyerek mi hasta ediyorum sonra da akılsız gibi hastanelerde sürünüyorum çünkü ******** manyağım dedim daha o oldu bir şey demez 

Böyle şeyler de cevabı yapıştıracaksın çok bilmişler 
(321 puan) tarafından
Bende patladım canım artık dün arı yuvasına yanlışlıkla dokundu oğlum arılar saldırdı 8 tane arı soktu onu bu gene başladı sen o taraftaydin sana geliyordu çocuk diye dedim he ben arılara yolladım çocuğu
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Nefret ediyorum böyle insanlardan nefret
(321 puan) tarafından
Bende canım
0 oy
(14,634 puan) tarafından
Aklı olsa seni suçlamaz 

Kim çocuğunu hasta etmek ister çocuk hasta olunca anne de daha fazla hastalık oluyor 
(321 puan) tarafından
Evet canım endişeleniyorum bugün arı sürüsü oğluma saldırdı bana kızdı o tarafta niye duruyordun çocuk sana geliyordu böyle oldu dedi

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 225 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,187 göst.
13 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Arwen95 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 407 göst.
0 oy
7 cevap 290 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu