0 oy
1,121 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
Benim 5 yas ve 15 gunluk iki oglum var şükür:) baska cocuk istemiyoruz kesin kaza olmazsa allahim sağlıklı uzun ömür versin evlatlarıma inşalalh  çocuk bakmak zor ya anne yipraniyor :)

61 Cevaplar

0 oy
(122 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında ekimde doğum var, 4 yaş 3 ay var aralarında birdaha düşünmüyorum zaten ikisinde kaza bu sefer tüpleri bağlatmayı düşünüyorum :)) 
-Reklam-
0 oy
(5,334 puan) tarafından
Bir tane masalim var masaldan once 3tane isterdik esimle suands ben istiyorum esim istemiyor 
0 oy
(20,475 puan) tarafından
Benim 3 oğlum var kota doldu :)
0 oy
tarafından
7 aylık bir oğlum var şuan değilde ileriki zamanlarda birde kız istiyoruz Allah'ın izniyle oda olur inşallah 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
5 yaşında bir oğlum 1 yaşında da bir kızım var başka da düşünmüyoruz 
0 oy
(509 puan) tarafından
Üç tane kızım var canım 
0 oy
(17,250 puan) tarafından

3 tane var biri 5 yaşında biri 4 yaşında en küçükleri 10 aylık. Niyetim en küçükleri okula gitmeden başka çocuk getirmemek. 1 tane daha isterim ilerde :)

0 oy
(87 puan) tarafından
Kızım 5 yaş oğlum 2 yaş ve 7 aylık hamileyim tövbe ettim artık getirmem çünkü oğlum beni yedi bitirdi :-))
0 oy
(4,249 puan) tarafından
21 aylık oğlum 13 günlükte kızım var 
0 oy
(69 puan) tarafından
2 tane oğlum War biri 4 biri 2 yaşında eşim 3 istiyor kızımız olur diye ama ben cesaret edemiyorum daha bide nereden duymuş bilmiyorum bu sene kız senesiymis deneyelim diyor ve çok ısrar ediyor 
0 oy
(17,775 puan) tarafından
Bir oğlum var ve 9 haftalıkda hamileyim başka düşünmüyorum Rabbım olmayanlara versin insaallah 
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Ben her zaman 3 çocuğum olsun istiyordum. 

Ama hiç 3 çocuğum olmadı 

4 çocuğum var :-)
0 oy
(5,749 puan) tarafından

4. Çocuğum var 5. Yolda bu son Allah izin verirse :D

(217 puan) tarafından
Nasil bakiyosun ya psikolojik olarak
0 oy
(2,266 puan) tarafından
bir tanecik kızım var❤️ 4 5 sene sonra beelki ikinciyi düşünürüz 
0 oy
(239 puan) tarafından
Henüz çocuğumuz yok canım 2 çocuk istiyoruz inşallah hayırla sağlıkla nasip olur. Şu an 5+2haftalık hamileyim hepinizden hayır ve sağlıkla dogması için dua bekliyorum :) 
(217 puan) tarafından
Insalalh sag salim saglikla kucağına alirsin
0 oy
(2,668 puan) tarafından

1 kız 1 oğlan kızım 4,5 yaşında oğlum 5 aylık :) kaza olmassa şimdilik düşünmüyorum bidaha Allah hak edene nasip etsin :)

0 oy
(110 puan) tarafından
1 buçuk yaşında bir kızım var. Şuan 25 haftalıkta hamileyim Allah nasip ederse ve durumumuz iyi olursa 4 çocuk istiyorum . Kalabalık aile güzeldir 
(217 puan) tarafından
Bakmak zor olmucak mi ya ben simdiden yoruldum lohusaliktan mi bilmiyorum ama 2 cocuk kesinlikle yeter bana allahim acilarini göstermesin uzun ömürleri olsun sağlıkla  inşalalh
0 oy
(3,174 puan) tarafından
Kızım 14 yaşinda oğlum 15 aylık oldu yeter bize Rabbim iyi anne baba olacak herkesin gönlüne göre versin
0 oy
(2,733 puan) tarafından
1 tane 2 yaşında kızım var. Daha da istemem. Allah kızıma sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Ben hariç herkes 2. 3. İstiyor ama bakan benim diye istemiyorum. Eşimde hep Allah gönlüne çocuk konusunda ferahlık versin ikinci çocuk isteği nasip etsin dua eder hep. Kızım bu kadar yaramaz olmasaydı ikinciyi isteyebilirdim ama ilk çocuk ikinci çocuk düşüncesini büyük etkiliyor bende.
0 oy
tarafından
Iki cocuk istiyorduk esimle ilk gebeligimde ikiz oldu bir erkek bir kız olmasını cok isterdik ikisi bir aradan çıkmıs olurdu ama tabiki bir önemı yok kızlarım gelecek insallah 3. Yüde belki ilerleyen zamanlarda bebekler toparlanınca biraz buyuduklerinde olabilir 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 423 göst.
3 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 793 göst.
0 oy
39 cevap 617 göst.
0 oy
17 cevap 454 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,572 soru