0 oy
1,075 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
Benim 5 yas ve 15 gunluk iki oglum var şükür:) baska cocuk istemiyoruz kesin kaza olmazsa allahim sağlıklı uzun ömür versin evlatlarıma inşalalh  çocuk bakmak zor ya anne yipraniyor :)

61 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 tane var kizim 5 oglum 2 bucuk yasinda toplam 4 tane olsn isterim nasip olursa:)
(14,763 puan) tarafından
abooo kiz ne 4 u
-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından
14 aylık bebeğim var ve 2 gün sonra doğuma gideceğim inşallah :) yani 1 yaş ara ile 2 çocuk olacak inşallah. Bu yüzden 3.ye cesaret edebileceğimi sanmıyorum. 
(145 puan) tarafından
Araları çok yakın çok zor oluyo Allah yardım etsin şimdiden:)
(603 puan) tarafından
Aminn aminn inşallah canim . Ay bi de gurbette buyutecegim. Dinlendiren yardimci olan da yok .
(141 puan) tarafından
Bende öyle bebeğim 14 aylık diğer kızımda 2 aylık
(603 puan) tarafından
Oyy senin tam 1 yaş varmış arada . Zor oldu mu yeni doğduğu sıralar senin için? Tek mi baktın ikisine yoksa yanında yardımcın var mıydı
(141 puan) tarafından
Tam 11 ay 28 gün var ilk kızım 19 mayıs 2023 diğeride 17 mayıs 2024. :))
Evet annemlerde kaldım ben 40 gün şümdi kendi evimdeyim başta biraz zor oldu ama oturdu düzen eşimde çok yardım ediyor zaman hızlı geçti diyebilirim :)
0 oy
(10,206 puan) tarafından

2 tane var eylül de 5 yaş olacak kızm, 6 aylık oğlum 

Bana bi tane yetermiş ya :'( oğlum iyi kii olmuşş tabi kii ama başka çocuk asla istemiyoruz :)

(6,826 puan) tarafından
Banada 1 tane yeter özge baskılara rağmen yeter ☺☺☺
(10,206 puan) tarafından
Yeterrr kesinliklee yeter esra :)) pişman değilim Allahım sağlık versin evlatlarımıza ama kızım büyumuştu artık bana pek bi zorluğu yoktu ufak tefek sendromlar dışında, şimdi oğlan doğunca hooop sil baştan :D onu 4 yaşına getirene kadar benim ömrüm geçecek :/ 4 yaşında bi tık rahatlıyor insan :)
(6,826 puan) tarafından
Aminnn Aminm hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıkla büyüt ❤
Vallahi daha bugün annemle konuştuk ikinci olsun falan dedi dedim meloş büyüdü rahata alıştım baştan gözüm almıyor bana diyoki aklın yok ahahah ☺
(10,206 puan) tarafından
:D yalnız bak şunu da düşun, eğer kesinlikle istemiyorum yeter diyorsan o zman ayrı ama belki olur kararsızm fln diyorsan daha fazla rahata ermeden yapmak en iyisi :D benim kız 3buçuk yaşındayken hamile kaldım ama belki şimdi olsa hiç yapmazdım :D
(6,826 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Allah gönlümü biliyor bir kızım daha olsun çok istiyordum dediğin gibi mehlika 3 yaşındayken olsa iyi olur dedim ama hesapla nasip bir olmadı şuan çok çok zor olur benim için biz ancak sığıyoruz birde bebek gelirse iyice işler karışır kuzum eşim hiç istemiyor zaten
0 oy
(199 puan) tarafından
6 aylık bir oğlum var gurbetteyiz baya bir zor oluyor o yüzden başka istemiyorum allah hepsini korusun ☺️❤️
0 oy
(6,596 puan) tarafından
3 ve 5 yaş çocuklarım var 36 haftalıkta hamileyim karnımdaki sürpriz oldu yani bana sadece bana :D ben hep 2 iatedim Rabb im bağışlasın sağlıklı olsunlar istemiyordum derken günaha girmiş gibi hissediyorum üzülüyorum
0 oy
(6,826 puan) tarafından
4 yaşında kızım var yeter diyoruz ☺
0 oy
(145 puan) tarafından

3 yaşında kızım, 1 yaşında da oğlum var başka da düşünmüyorum Allah isteyenlere nasıp etsin (ben düşünmüyorum eşime kalsa kalabalık aile olsun ister,sever:D)

0 oy
(2,649 puan) tarafından
Dört istiyorduk,3 tane var dahada istemiyoruz yeter 
0 oy
(71 puan) tarafından
İki kızım var biri 3 biri 1 yaşında 16 haftalık da ikizlere hamileyim deyip susuyorum :D
(71 puan) tarafından
Evet biogaiayı duydum kesinlikle ilk onu alırım muhtemelen ve çok teşekkür güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok tatlısınız :) bugün randevum var bakalım öğrenebilecek miyiz cinsiyetlerini
(498 puan) tarafından
Öğrendin mi cinsiyetinj
(71 puan) tarafından
Maalesef ikiside göstermedi ya
(498 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
(71 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(994 puan) tarafından
1 tane var kıymetlim göz bebeğim, yeter. Allah sağlıkla sıhhatle imanla büyütmek nasip etsin. 
0 oy
tarafından
1 tane var elhamdüllilah 1 tanesi yeter Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin oğluma 
0 oy
(3,538 puan) tarafından
Bir tane var bir tane daha istiyoruz ama nasip bir yıldır olmuyor 
0 oy
(98 puan) tarafından
Bnm iki çocuğum var 3 yolda bu doğmadan eşim 4 u düşünüyor bn yeter diyrm kısmet diyelim :)
(498 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım  
Hayırdır eşin çok istiyor.
Cinsiyrkeri nedir cnm
(98 puan) tarafından
İlki erkek ikinci kız bu da göstermedi daha kndini cnm kıza benziyo dedi doktor ama değişebilir de dedi net göremedi
(498 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah  benimde üç kızım var. Üçüncü kızım doğumda gösterdi doktor dedi göstermeyenler genelde kızdır
(98 puan) tarafından
Aynn olabilir canm 6 ay bitti her gittiğimde doktor net demiyo ya özelde de aynı göstermedi doktorlar ne inatçı bu falan dedi çok hareketli bide masallh bakalım sağlıkla gelsin bebeklerimiz hiç onmli değil kız erkek
(498 puan) tarafından
Haklısın canım. İnsan iki meyveyide istiyorum. Çok şükür senin ikisi de var fark etmez sağlıklı olsun yeter.
Benimde iki kızımdan sonra hamile olduğumu öğrendim hep erkek olsun istedim dedim Rabb'im hayırlı bir erkek evlatta nasip et. Kızım oldu şimdi ölüyorum onun için. Doğumda kız olduğunu öğrendim.
Çocukların yaşları kac
(98 puan) tarafından
Biri 4 yaşında kızımda 2 yaşında
(498 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım
(98 puan) tarafından
Sağol canm cümlemizin inşallah
0 oy
(11,130 puan) tarafından
2 çocuğum var

5 yaşında kızım 

4 yaşında oğlum başka istemiyorum 

Rabbim nasip ederse baş.ustune ama sorunlar varken ben düşünmüyorum 

Eşim istiyor ama 
0 oy
(14,491 puan) tarafından
2 tane var 1 kız 1 oğlan...

Allah onları bagislasin başka istemiyorum da düşünmüyorum da 
0 oy
(14,763 puan) tarafından
bi kizim 4 yasinda bir oglum daha dogmadi 36+3 deyiz az kaldi aramiza gelmesine baska rabbim olmayana versin 
0 oy
tarafından
Gönül istiyor 3 elde var 1 ama hayat diyor nau nau..
0 oy
(2,416 puan) tarafından

Benimde 5 yaşında ve 5 aylık iki tane kızım var :) daha düşünmüyorum ama eşim 3. İstiyor benim hiç cesaretim yok 

(498 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim de 3 tane kızım var
0 oy
(9,733 puan) tarafından
Kızım 8 yaşında oğlum 5 yaşındq yani 2 çocuğum var. İnsaAllah Rabbim bir kız bir oğlan daha nasip eder. 2 oğlan 2 kızjm olur 
0 oy
(2,311 puan) tarafından
1 kızım var şimdi aslında bir tane daha olsun bir yandan çok istiyorum bir yandan zorluklar gözümün önüne geliyor istemiyorum kararsızlık var. Zaten yakın zamanda düşündüğüm bişey değil kızım daha çok küçük 16 aylık olacak 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 414 göst.
3 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 788 göst.
0 oy
39 cevap 614 göst.
0 oy
17 cevap 447 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,228 soru