0 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar gubetteyim ailemle aramda 3000 km var. Geçen sene hamileydim ve 7 8 gün gidebildim daha fazla da gidebilirdim ama eşimin izni o kadardı ve hamile olduğum için tek de göndermedi sanki nolacaksa ailemin yanında anlamıyorum. Bu senede gitmek istiyoruz daha gitmeden problemler başladı. 2 hafta gitmek istiyor ama ben daha fazla istiyorum en fazla 3 hafta olur diyor. Ama kendi her hafta beni alıp alıp annesine gidiyor bizimkine gelince hep kısıyor gerçekten anlamıyorum bi de kızım var 7 aylık daha ailem hiç görmedi bile. Siz de durumlar ne bu konularda hep sıkıntı çıkar mı 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 hafta yetmez mi ya ne blim bana mı çok geldi 3 hafta falan.. 

Çocukla zaten çok rahat edemezsn ki kuzum 
(145,492 puan) tarafından
mervisim avrupadaysan 2 hafta 2 saat gibi gelir gidince bak 20 gunu gecti valizlerim hazir gitsem diye saatleri gunleri sayiyorum burda gecen 1 gun 1aya bedel ama turkiyeye gidince o 2 hafta 2 saatmis gibi birden geciyo
(29 puan) tarafından
Aynen öyle insan bırakıp gelemiyor memleketini ailesini biliyor çünkü bir daha ki sefer taa önümdeki sene olacak
ben 11 ay gun sayiyom gidiyim diye o 1 ay 1 gun gibi geliyo cumartesi gidiyom ben turkiyeye bak 1 ay 1 gun gecup gider hic bisi anlamaz insan donuste buyuk bi bosluga dusuyosun benim belcokada hic kimsem yok 11 ay 1 insanin yanina gidip 1 kahce icmeden bi basima yasiyorum turkuyeye gidince gec yatip erken kalkarim yanlizlik cok zor hele yabamci ulkedeysen cok cook zor
tarafından
Kuzum hsk veriyorum inan huzurun kacmssin diye diyorum vallahi evde huzur 1 kere kaçınca bidaha hicbisi eskisi gibi olmuyo :'(
mervisim inanki 2 turlude huzur kacar gidemezse az kalirsada bu bacimiz huzursuzluk cikartir kendimden biliyorum
-Reklam-
0 oy
(3,524 puan) tarafından
Sende onun ailesine gitme bundan sonra, bazı erkekleri anlamıyorum kendi ailesine koşa koşa gider ama eşinin ailesine izin vermez sanki onlarınki ana baba bizimki değil 
(29 puan) tarafından
Zaten çoğu zaman öyle oluyor. Aynen sanki bizim anne babamız yok
tarafından
Ondan değil canım koçanı dolduran birileri vardır o olabilir ailene karşı yada seni pek gorusturmesin de ailesi sana karşı doldurur diyenler de olabilir nazende eşin ailenle bir sorun yasadiysa bu da sebep olabilir yada ailen eşine soğuktur eşin bunu hissetmiştir senide soguturlar diye korkuyor olabilir sana değer veriyor ondan olabilir kaybetme korkusu da olabilir yada kimsesiz olup ona muhtaç olmanı isteyede bilir erkekerin mantığı böyle calisiyor bazıları tabi ama sana tavsiyem sende onun ailesine karşı soğuk ol gitme geldiklerinde güler yüzle karşıla ama gitme ailes de dolduruyor olabilir sende gitme kavga da etme eşinle 3 hafta de kal deki iki hafta dayanirsam kalırım 3. Haftayı da ama dayanamazsam gelirm de sen yeterki iste gel beraber gidelim böyle erkekler kandirilmayla çocuk kandırır gibi yaparsan huyuna gidersen çabuk yumusarlar biraz onu öv nasıl o da seni övüyor nasıl senin güzel huylarini söylüyor sonra kandırırsin canım birazda bu takdigi dene
0 oy
(1,280 puan) tarafından
Sen neredesin onlar nerede 3000 km bayağı var canım çocukla yol sıkıntısı var zaten kalmışken kal 3 hafta ya allah bilir bi daha ne zaman gideceksin 
(29 puan) tarafından
Aynen ben de öyle diyorum Allah bilir bir daha ne zaman görüşülür
0 oy
tarafından
Niye birlikte gidiyorsunuz? Sen ayrı gitsen daha rahat etmezmisim yapışık ikiz gibi gezmeye gerek var mı 
(29 puan) tarafından
Bebekle tek göndermez maalesef ayrılmaz kızından
tarafından
Tamam bırakıp dönsün sizi bütün tatili birlikte geçirmek zorunda değilsiniz. Erkekler bizim gibi rahat edemiyor genelde başkasının evinde o yüzden dedim
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Yılda bır 2yıkdq bır gıdıyorum 3gun kalırım annemlerde
(29 puan) tarafından
Yetiyor mu peki özlemiyor musunuz
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Bende gurbetteyim yılda bir kez geliyorum 3 ay kalıyorum. Doya doya hasret gideriyorum en son evimi özlüyorum gitmek için can atıyorum öyle gidince hem zorlanmiyorum da giderken çünkü artık sıkılmış oluyorum. Ama ben tek geliyorum eşimle birlikte gitsem benim eşim 2 hafta bile durmaz rahat edemez 1 hafta zor durur. O yüzden ben oğlumla tek geliyorum böyle daha rahat oluyor 
tarafından
Bunu ben yazdım sandım
(1,218 puan) tarafından
Yılın 3 ayını ailenizdeni geciiryorsunuz gerçekten .çok fazla degilmi normal bir evlilik için
(1,991 puan) tarafından
Emine3507 eşim polis memuru doğu görevini yapıyoruz şuan ve urfadayiz buralar yazları aşırı sıcak oluyor bu ssene 52 dereceyi görmüş yaz olunca bütün asker polis eşleri memleketine kaçıyor resmen yazllari memlekette geçiriyoruz o yüzden alıştık bu duruma artık son 1 senemiz kaldı zaten. Hem insan senede bir defa gidince 1-2 haftada gerçekten hasret gideremiyor.

İdilt aileden uzakta olmak böyle gerektiriyor maalesef:( keşke bizde ailemizle aynı şehirde olsak da haftada bir gün 5 dk kahveye uğrayıp onnlari görüp kalksak o bile yeter
(1,218 puan) tarafından
Sizin durumunuzda haklısınız tabiki eş gorevi nedeniyle uzak yerlere gidince mecburen onlarda size anlayış göstermek zorunda .
Bizde 8 saat uzaktayiz aileme ama pek duramiyorum gidince zaten dursam da eşimde çok istemez kalmamı  .yılda bir kere gidip bir hafta kalıyoruz biz o kadar .tabi ben İzmir'de yasiyorum öğretmenim burada sosyal bir ortamim var onunda etkisi var yaşamak istediğim yerde yaşıyorum sizin duurmda olsam farklı olurdu belki .yanlis anlamayın durumunuzu bilmeden yorum yaptım bı an 3 ay fazla geldi :)
tarafından
Bende ailemden 14 saat uzaklıkta yaşıyorum . Sadece hazıran ağustos arası görebiliyorum keşke yakın olsak ya da daha az mesafe olsa hayat şartları öyle oluyor
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Tek gitseniz olmuyor mu
(29 puan) tarafından
Kızına çok düşkün hayatta tek göndermez
(2,414 puan) tarafından
Ya çok düşkün olabilir de hiç mi ayrı kalmayacak büyüdüğünde felan yani bunda hakkınız var sizin
0 oy
(1,535 puan) tarafından
3 ay mı 3 ay insan Evinden uzak kalsa evini unutur evini Özler ya bence 3 ay çok fazla bu uzun süre bir evli bayan için iki üç hafta ideal Bence canım sıkıntı etme çocukla yeter bence
0 oy
(2,166 puan) tarafından
Sende onun ailesine gitme hatta gittimi sende karış hep gitme benm ailem gibi gidip 2 hafta kalıp geliriz sende bir de biraz anlasın 
0 oy
bende gurbetteyim 3600kusur mesafe var bende gidemiyorum
yakinmisiz bende belcika
(29 puan) tarafından
Gurbet her yerde gurbet ve çok zor nasıl geldim ben buralara diye düşünüyorum hep
ben aşık oldum geldim sen nasi geldin kac senedir almanyadasin
(29 puan) tarafından
Görücü usulu oldu uzaktan akrabamız 3 bitti canım 4 olcak
sanada bayagi olmus

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
10 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
7 Ocak 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Elisaa d (1,710 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 775 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Begonvilllllll (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,734 soru

23,669,767 cevap

309,484 kullanıcı

...