Ne yasiyorum ben ya bu ne??? Uzun oldu kusura bakmayin bana bi akil verin Bir kac gun once annemlere geldim burada kalacaktim. Esim once tamam dedi sonra beni sabah olmadan gece alip namaz icin zikir yapilanbir yerlere goturdu sevineyim diye Allah var sevindim. Sonra eve donduk uyuduk cocugum annemde kaldi bir kaç saat aksam beni bırak anneme kalayim dedim tek kalmaktan korktugu icin bahaneler sundu. Cocugu ben alirim falan dedi ama bizim de ortak tahliller vardi yarin cikacakdi bende kalayim yarin tahlillerle geri doneriz dedim kabul etmedi. Yarin kalirsin bugun benimle kal dedi, cocugum da annemdekaliyor rahatti yani zaten surasi diye dert etmedik Sonra yarin sabah olunca beni bıraktı ve ise gitti. Ikindin aradi da alayim mi sizi diyor. Ben sasirdim diye bir kac saniye duraksadim o da istemedigimi dusundu ama hayır dun boyle diyordu simdi boyle diyor diye afalladim. Yalniz kalmaktan korktugu icin almak istedi Tamam dedim gel al ama reddetti bu sefer. Ben istirahat edeyim diye tabi. Sonra mesajlara bi bakiom bu bana 1 hafta orada kal, x kisisi artık hayatinda degilmis gibi yasa, seni almicam eve gelirsende ben giderim gibi dusmana soylenmicek laflar yazmış sok oldum Ben de ona çok kirilarak mesaj attim yetmedi aradim verdim veristirdim. 1saate hatasini anladi ama ben coktan kirilmistim mesaj atmis seni seviyorum ozur dilerim die... afetmedim Alayim mi seni mevzusu dondu bir saatte ben dusubdum gel al dedim arayip rahatini bozma bitanembu gece orda kal dedi uzun suresessiz kaldim sonra tamam dedim yuzune kapattim Seytan dio 1hafta gitme aklı basina gelsin ama eve gidip evde kusucem Allahin cezasi birde hamileyim 3 aylık yuksek riskli gebelik geciriyorum dusuk tehlikem var ve cocugum cok agir kucak istiyor.insanlar 10 15 gun annelerinde kaliyo ben 1gun bilene kalamiyom Ne yapim
1,492,665 soru
24,389,733 cevap
349,232 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın