Kızlar gerçekten çok alındım hiç bu kadar alınmamıştım 5 aylik kızım 1 ay dır doğru düzgün mama yemiyor uyku düzeni yok ama gece çok güzel uyuyor bu gün sallarken sen bakamıyorsun ki dedi gerçek ciddi bi şekilde daha öncede dedi umursamadım ama bu sefer çok kırılsın ya yemiyorsa benim suçum mu allah aşkına sinirimden ağlıyorum başıma ağrılar girdi bugün zaten tartıştık lafımı söyledim ama yinede geçmedi içimdeki yalvara yalvara kızıma kaşık mama yediriyorum neler diyorum yesin diye kendimi parcaliyorum gece uyumadan mamasını yesin uyanmasın uyusun diye 2 de uyuyorum 8 de kalkıyorum bütün işimi bırakın kızımla ilgileniyorum bazen taman insan piskolojikmen iyi hissetmiyor ozaman oyun oynayamiyorum ozamanda televizyon izliyor kızım ya bende bi sıkıntımı var diyorum artık
Tabi canım ona göre karşıda oturup sen bakamıyorsun demek kolay. Hangi çocuk kolay büyütülüyor ki. Eminim ki sen mükemmel bakıyorsudur. O zaman eşine söyle o baksın o emzirsin o altını değiştirsin ağladığında o sustursun hastalandığında o başında beklesin. Nerdeeee. Anca uzaktan oturup sen bakamıyorsun derler. Sıkma canını ya. Sen iyi baktığını biliyorsun ya gerisi boş.
Kızım 8 yaşında ve hiç yemiyor çorba Dışında o kadar zayıfki canımdan can gidiyor onu görünce ne yapsak yemiyor bebekkende öyleydi anne kadar bir evladı kim düşünebilir sizde kendinize haksızlık etmeyin eşiniz mağdem öyle diyor kendisi yedirsin
Sende değil bişey bılmeden etmeden seni eleştiren eşinde sıkıntı.bir annenin yaşadıgı zorlugu kımse bilemez.Herşey bebegın yemesi de değildir ayrıca.bakmak bundan ibaretse eğer.onun diğer ihtiyaclarını karsılamak da bakmaktır.mesela eşinin bebegının annesine de güzel davranması bakıma dahildir.Allah ıslah etsin eşini ne diyim.böyle şeyleri duydukça çıldırıyorum.sen ne bılıyosan devam et canım ama kasık mama için erkenmi ki. Aptamıl tarzı mama içmesi gerekmiyo mu?
O lafı söylediği an tek yapacağınız bir şey vardı mamayi her neyle yedirosan bibron kaşık vb vereceksin kocanın kucağına hadi bakalım sıra sende bundan sonra sen yedir diceksin adamlar size hakaret küfür tokat vb yaptığında bir köşeye geçip sinir krizi geçirip ağlayıp sizlamicaksiniz karşılığını verip yolunuza devam edeceksiniz artık rica ediyorum kadınlar susmayin ya ya karakterli adamlar alın hayatiniza yada ezdirmeyin kendinizi
Evde neden sadece siz bakio sunuz çocuğu neden bu çocuğu sen tek başına mi yaptın kardeşim neden hep sen baslio sun ver kocana altını degistr sin yemeğini yedirsin banyosunu eşinin tatil günlerinde yaptır hayat paylaşmaktan ibaret
1,492,261 soru
24,382,953 cevap
348,865 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın