0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

Kizlar 7 aylik oglum var 2.hamileyim insanlar diyoki yakin cevrem çocuğu emzirme sutun haram diyo oteki cocugun hakki gwciyomus bi tarafi eksik dogar diyolar oyle sacma geldiki bna bn cocugumu emziriyorum emzirmekte istiyorum cocugumu bu insanlar nekadar bilincsiz ve düşüncesiz gercekten var mi boyle bisey

8 Cevaplar

+1 oy
(12,777 puan) tarafından
Haram değil ama bebeğin beslenmez karnındaki 3 ay sonrası sakıncalı rahim de çünkü kasilir erken doğum tetikler ve sütun tsdi değişir 7 aylık olan kusar ve zayıflar insan 3 ay gene olana kadar sütten kesmen laizm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle bir şey yok canım. İslamda bu tür bir haramlık durumu yok. Tıbbi olarak zararlı değilse sıkıntı değil. Tıbbi olarak zararlı ise sıkıntı 
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Böyle  bisi  yok ama tıbbi acıdan beli bi süre  emzirmek uygun diyolar o yüzden  doktorunla konuş istersen 
0 oy
(126,275 puan) tarafından
Dr sormalisin tibbi acidan icindeki bebege zarari yoksa emzir
0 oy
tarafından
Doktora danışmalısın , bazı doktorlar emzirmeye izin veriyor bazıları vermiyor. Emzirmekten dolayı salgılanan hormonlar gebeliğini riske atabilir . Daha cok duyduğum düşük riski olanlara emzirme diyormuş doktor.
0 oy
(7 puan) tarafından
Nasil kesicem ben sutten ek gidaya gectik ama napabilirim biraktirmak icin istahli bi cocuk aslinda onune ne koysan yiyo o derce
0 oy
(6,397 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım kemiklerine girer zararlı diyolar kafayı yedirtecekler az kaldı
(7 puan) tarafından
Valla ya ben cocugumu emzirmek istiyorum en itisi doktora gitmek sormak daha yeni hamileligim
0 oy
tarafından
Hayır haram falan deil canim belli bir aya kdr emzireblrsn sen şuan yeni hamilesin yemeni arttır dikkat et

Erken doğum riski olusturuyo sadece ama Dr sana kes dediği zaman kesersin bişi olmaz Allah'ın izniyle 

Öyle diyenlere aldırış etme sen 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 596 göst.
7 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila65 (752 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 489 göst.
14 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 434 göst.
0 oy
6 cevap 132 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Asminebru (24 puan) tarafından soruldu

407,676 soru

12,237,368 cevap

36,940 kullanıcı

...