+1 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Selam ben bu uygulamaya çok nadir giriyorum bazı postlara yorum yapıyorum.Soru soranlara başımdan geçtiyse veya ki genelde olumlu yorum yapıyorum ama sonra bakıyorum ki yoruma cevap dahi yazma lütfunda bulunmuyorlar.yada gebelik yada hamilelik postunda soru soruyorlar kendimce yorum yapıyorum cevap yok .Bu kaçtır dikkatimi cekiyor kimseyi umursamam ama nezaket gereği bir tm yazsalar bari.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evet ben de şikayetçiyim. Bazen insanlık olsun diye yardımcı olmaya çalışıyoruz yorum yapıyoruz. Ama bir adam seçerek cevap veriyorlar, ya da hiç kimseye bir teşekkür bile etmiyorlar . Geçen gün biri bir soru sormuş sağlık ile ilgili kaç saat geçmiş kimseye yazmamış. Ben de bilgim yok post yukarı falan dedim. Teşekkür bile edilmedi. Küçük ama gerekli olan şeyler bunlar. 
tarafından
Evet kesinlikle özellikle çocukla ilgili olanları postlari merak ediyoruz
tarafından
Birde deli gibi haldir huldur detaylı yazıyoruz :D
tarafından
Ahahah bak çok doğru bu
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Kız seni arıyorum yana yakıla :D benim de postuma yorum yapmışsın da dışarıdan geldim eve o kadar güzel yazmışsın ki kısa kesip yazmak istemedim öylesine yorumunu arıyorum iki saattir hatta ben post açacaktım beni bul diye haha :D 

tarafından
İnşallah senin postlarini okuyorum genelde uygulamaya girince hep diyorum inşallah esin atanır diye.
tarafından
Amin canım çok teşekkür ederiz Allah senden razı olsun
tarafından
Rabbım cümlemizden razı olsun inşallah.Esim atandı diye post açarsın insallah
tarafından
Amin canım amiiin ❤️❤️❤️
tarafından
Amin ❤️❤️
0 oy
(496 puan) tarafından
Bu durumdan bende şikayetçiyim hiç hoş değil 
tarafından
Kesinlikle katılıyorum
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Haklısın canım burda sorulara insanın ilgisini çekince cevap geliyor saçma sapan sorulara 50 70 cevap geliyor ama bir soru sor normal ona cevap gelmez 
tarafından
İnsanlar değişik gerçekten
(2,922 puan) tarafından
Şu yazdığına bile 4 yorum gelmiş burdan anla insanların değişik olduğunu işlerine gelmemiş :)
tarafından
Fitne fesat şeyler yazsam kaç yorum gelirdi acaba merak ediyorum .post açıyorsan insanlar okuyup bir fikir veriyor saygı duy cevap yaz kısa da olsa yaz yani
(2,922 puan) tarafından
Yazmazlar aşkooo :)) nerede saçma sapan soru var oraya hücum ederler
tarafından
Aynen öyle canım valla,gerçekten insanlar tuhaf
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Ayyy bı ben gıcık olmuyormuşum buna.
tarafından
Ben çok sinir oluyorum valla yorum yazıyoruz cevap yok.Bazen önemli bir şey oluyor insan merak ediyor cevap yazmiyor
0 oy
(10,405 puan) tarafından
En sevmediğim şey madem tenezzül edip cvp vermiyorsunuz o zmn ne diye o postları açıyorsunuz keşke öyle postları admin kapatsa bazen bakıyorum cvp yok yorumumu siliyorum :)
tarafından
İnsanları umursamiyorlar ya madem cevap vermeyeceksin açma post yada bazı seçili kişilere cevap veriyor yada işine gelenlere

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 739 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elif2512 (3,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 997 göst.