0 oy
500 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (884 puan) tarafından

4bebisimide yatırdım eşim işte bende bugün diyete ara verip balkonda keyif yapım dedim

image

23 Cevaplar

0 oy
(17,343 puan) tarafından

3 cocuguku da uyuttum eşim işte bende balkonda keyif yapsam mı diye düşünüyorum :D

(884 puan) tarafından
Yap kız mis gibi havada iyi gider
-Reklam-
0 oy
(1,665 puan) tarafından
Büyük uyudu küçük uyumamak için öğlenden Beri direniyor kollarım bitik
(884 puan) tarafından
Benim oglanda öyle bugün gündüz uykusunu kısa kestim erken uyudu ablalariyla
0 oy
(4,036 puan) tarafından

Maşaallah 4 çocuk :'( neden bende 2 çocuk cesareti yok. 3 yaşındaki kardeş istiyor şu an bunu düşünüyordum ben de olsa mı acaba diye :wassat: afiyet olsun 

(884 puan) tarafından
Benim durum farklı ilk esimden iki çocuğum var ikinci evliligimdede oğlum oldu 1yasina basmadan bı sürpriz daha yaşadık küçük prensesle sonlandirdik artk
(2,494 puan) tarafından
Bir sürprizin yaşanmaması da sizin elinizdeydi ama neyse olan olmuş maşallah 4 çocuga iyi bakıyorsun benim şuan ikincide gözüm korkuyor
(884 puan) tarafından
İkinciden sonra insan pratiğini öğreniyor sen açıkça siz zorlanmadım ikinciden sonra şu an 5 de olsa fark etmez bir de eş desteği çok önemli ben olmadığım zaman da eşim her türlü desteği gösteriyor
0 oy
(8,348 puan) tarafından
2 Side uyudu biraz parka götürdüm bugün yoruldlar yemeklerini yediler duslarini yaptılar.Kucugu yerine yatırıp bende bı duşa girip yorgunluk kahvesi yapcam insallah
0 oy
(2,154 puan) tarafından

image

çok şükür  uyudu zor zar olsada  içtik kahvemi  oğlanı yerine yatircam   afiyet olsun  bende eşimi gönderdimdi ise çocuklar ile evdeyiz
(884 puan) tarafından
Saol cnm sanada afiyet olsun
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Mutfagı yeri silmem lazım kızım ayakta aksam bir yemedi ona birseylwr verip yıkayıp yatıracam. Afiyet olsun sana da ❤
(884 puan) tarafından
Saol cnm kolay gelsin sana
0 oy
(393 puan) tarafından
Bebişim uyudu, cibinlik icinde uzandım kitabımı okudum simdi telefonu kurcalıyom
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Abi 4 çocuk uyuyor, 3 çocuk uyuyor benim bir tane enik uyumuyor. Çıldırcam :D
(884 puan) tarafından
Bende uykuyu sevmem gece 12de yatarım sabah 7de ayaktayım ama çocuklarım sever uykuyu
(6,609 puan) tarafından
Aboow yeni doğmuş bebek gibi gece uyanacak enerjiyi nerden buluyon
(884 puan) tarafından
Uykuyu sevmedigimden çok rahat kalkıyorum 2saat yatsam yetiyo bana
(6,609 puan) tarafından
Ayy darısı bana artık 3 çocukla sabah uyanmak zor geliyor gece 2-3 kez tek uyanmama rağmen
tarafından
Benim de uyumuyor üzülme ama şimdi yatıracağım :D
0 oy
(14,845 puan) tarafından
masAllah 4 cocuk hepsi uyumus dinlenmeyi hak etmissin vallaha 

benim birisi gunun banyosunu yapiyor sonra uyuyacak digeri cikmaya calisiyor ( hamileyim agrilarim var ) 
(884 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum benimkiler gündüz uyumuyo akşam erkenden yatiyorlar bende arkalarndan temizliği halledip dinlenmeye geciyorum
(14,845 puan) tarafından
amin Allah razi olsun canim
nirmalde benim kiz da uyuyor da banyo yaptirmazsam pis gibi hissediyorum iyi oluyor gunun yorgunlugunu atiyor
(884 puan) tarafından
Aynn ben bugün bahçeye havuzu kurdum iyice bı eglendiler degistrdm hepsini o yorgunlukla hemen uykuya daldilar
0 oy
(3,367 puan) tarafından
Afiyet olsun kac yasinda çocuklar 

Bende bir tane var daha az önce uyudu sabahın 6 buçuğundan beridir uyumuyor yine de direndi 2 bucuk yasinda 

Bazen bebek için heves ediyorum kalabalık aile istiyorum bu bebemle zor uğraşıyorum otur oturduğun yerde diyorum 
(884 puan) tarafından
Ben tek büyüdüm hep kalabalık aile hasreti çektim cocuklarida çok seviyorum biri 5 biri 3biri 1bucuk biride 3aylik
0 oy
(13,781 puan) tarafından
Helal olsun canım hak etmişsin❤️

Benimki canavar da ayakta daha oğlan neden korktu bilmiyorum korkmuş içten öp içlenip ağlayıp duruyor normalde uyuması lazımdı bu saatte de
(884 puan) tarafından
Kıyamam ya neyden ürktüyse
(13,781 puan) tarafından
Bilemedim hala uğraşıyorum uyutsam da ağlıyor uyutmasam da bu sefer uyut beni diye ağlıyor diş sancıları vardı iki aydır dişimi patlıyor bir şeyden mi korktum bilemedim
0 oy
tarafından

image

bayıldı yerine yerlestircem arkadaşım gelmişti 

Gitmeden elinj bir eve vurdu sagolsun:P

Tekrar bir el vurup oturcqmm keyif yapcam

(884 puan) tarafından
Oy maşallah paşaya elini vurduysa otur keyfini yap sabah yaparsin
tarafından
İş yokki sadece çamaşırım var asicam bir kaç parça birsey var onları yaparım 10 dakika yani:)
0 oy
tarafından
1 adet bebek anneannesi ve dedesine simariyor keyfi yerinde o yüzden uyutmadim
0 oy
(6,609 puan) tarafından
3 çocuğum uyudu da büyük oğlum durup dururken kustu yemek yemedi yemek ne istersin dedim midem bulanıyor dedi hicbisey yemedi kardeşi de o yemiyor diye bende yemiyorum dedi ikiside uyudu içim dertli bugün sana afiyet olsun cnm 
(884 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm yediği bişi dokunmuştur belki sıkma canını
0 oy
(13,709 puan) tarafından

Yeni yemek yedim adamı düğüne yolladım yastık içini dokmustum durum bu :D

image

(884 puan) tarafından
Kizcen yardım ediyo şimdi toplar maşallah
(13,709 puan) tarafından
Daha çok saçıyor sanki  :D
Olsun canım topladım bitti tiftiklemem lazımdı ama izin vermedi topladım bende  :)
0 oy
tarafından
Bir bebeyi de uyutamadim helal kız sana daha fır donuyo sıpa babasi da benim bekliyo hangisine yetiseyim Allah'ım 
(884 puan) tarafından
Gündüz uyuyorsa geç yatar benmkiler havuzda çok yoruldular bahceli ev çok yoruyor cocuklari
tarafından
Gündüz 1 saat zor uyudu sıcaktan o da yatamiyoki sabahtan komşum geldi aynı yaşta oğlu var onunla iyi oynadılar akşam üzeri tekrar kapının önüne çıktık orda da kosturdular aslında yoruldu da ama babası geç geldi yemek yememiş 9 u geçti cips almış onu da yemeden yatmadi bi de bi kaç yeni kıyafeti vardı yıkadım da deneyecektim derken bu saat oldu bi kaç dkdir ses yok bayıldı heralde :)
0 oy
tarafından
Çoktan uyuttum şimdi kişisel bakimlarimi tamamlayıp duşa girip keyif yapacam 
(884 puan) tarafından
Ooo miss saatler olsun şimdiden
0 oy
(71 puan) tarafından
2 bebegımı de uyuttum keyif zamanı :)) 
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Yeni uyudu kızım evi toplayp bende yaticam inşallah..
0 oy
tarafından
Uyudu çok şükür bende ne yapacağımı bilmiyorum uyusam mı telefonla mu oynasım kalkıp birşeyler mi yesem düşünmekteyim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 579 göst.
2 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 164 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 280 göst.
0 oy
16 cevap 328 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,469 puan) tarafından soruldu

409,974 soru

12,326,425 cevap

39,104 kullanıcı

Kategoriler

...