+1 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (2,200 puan) tarafından
Benim kafam bazen calismiyo gercekten kendi kafama sıkıyorum cenemi tutmuyorum esime kiyamiyorum sonra ben cekiyorum zerresini. Napacan sen misafir cagiriyon uyut bebegini otur kanepene uzat ayagini al cekirdegini kumandani keyfine bak ne diye millete hizmet edecem diye yirtiyon ki bi taraflarini. Delimisin divanemisin kaynananin ne halt oldugunu bilmiyon mu cagiriyon. Bebegini yalasin diye mi cok mu hosuna gidiyo salakkk melteeem. Senin bebegin var dogru duzgun yemek yapamiyon temizlik yapamiyon bide milleti cagiriyon basina iyice sicsinlar ortaya diye. Ben hepsini hakediyom hepsini elleme iyi oldu bana. Bi bardagi alip yerine koymayan insanlara hizmetcilik yap yapta aklin basina gelsin. Ama yoook sen akillanman sen aptalsinnn sen salakksinn. Cocugun disi cikiyo sende nerde merakli pis insan var topla basina toplada cocugun agzina elini sokmaya calissinlar. Insallah susarsinda gorurum. Sen boyle bebegini salla uyut onlar yemek yesin supersin valla alkis sana. Kendi kendime gömdüm ohh linc ettim kendimi rahatladim. Tesekkurler... 

19 Cevaplar

0 oy
(2,200 puan) tarafından

En İyi Cevap

Tesekkur ediyorum kizlar :D Sizi yormadim kendimede tesekkur ederim :D 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla iyi gömdün ha üzüldüm giz sana;)bu kdar yüklenme kendine beşer sasar :)
0 oy
tarafından

Muhteşemdin :silly: haklısın da ama

0 oy
tarafından
bize diyecek bisey Birakmamssin canim :)
tarafından
Ahahahah ne guldum yorumuna
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Kendi kendine iyi yardırdın  ama heeee   kimseye söz kalmadı   e bunları  yapıosan  haksız sayılmazsın   bacım
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Cok guzel sohpet ediyorsun kendinle:))
0 oy
(1,373 puan) tarafından

Sen kendine naptın Melteeeemm :D

0 oy
(10,044 puan) tarafından
Linç ettin kendimi resmen:D
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Ya kiyamam sana kuzummm iste millete hizmet ediyoruz cocugumuz rezillik cekiyo
0 oy
(5,399 puan) tarafından

ilk evlendiğim zamanki herşeye he he diyen halim :D

şimdi ise :D

0 oy
tarafından

Baska biri bunlari sana yazsa kesin doverdin he :D ne gömdün be

0 oy
tarafından
Kız maşallah nasıl gömdüm kendini insan hatalarıyla ders alır birdahakine böyle yapmazssin olur biter boşuna stres yapma
0 oy
(217 puan) tarafından
Harbi iyi gomdun ama baya dolmusun kendine biraz rahatlama yasamisindir umarm tkrarini yapma kafa dnle artk :)
0 oy
tarafından
Kiz nasil linc ettin kendini oyle. Üzme kendini boşver esin mutlu olmus 1 günlük idare ediver artik
0 oy
(25,196 puan) tarafından

Ayyy çatladımmm :D ne diyon kız sen bizim arkadaşımıza doğru konuş :D

0 oy
(1,312 puan) tarafından

Ne çektin be meltem :Diyilik yapalım diyoruz ama olan bize oluyor bn de çağırdım kaynanamları annemleri ama çaya gelecekler tatlı yaptım bnde yemekle hiç uğraşamam 

0 oy
(533 puan) tarafından
Bidaha yapmazsın o zaman :) 
0 oy
tarafından
bize soyliyecek soz birakmadin ne diyim ki
0 oy
(2,692 puan) tarafından

Ya harikaydı, oku oku doyamadım :)

Bunun arkasinda bir ağız burun dağıtma var gibi geldi bana, doğru söyle naptin Melteme :D

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 835 göst.
5 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
+5 oy
19 cevap 639 göst.
31 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde honki ponki toninok (13,772 puan) tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 349 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Tirrek_12 (553 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 457 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu

411,924 soru

12,400,451 cevap

44,402 kullanıcı

Kategoriler

...