Benim kafam bazen calismiyo gercekten kendi kafama sıkıyorum cenemi tutmuyorum esime kiyamiyorum sonra ben cekiyorum zerresini. Napacan sen misafir cagiriyon uyut bebegini otur kanepene uzat ayagini al cekirdegini kumandani keyfine bak ne diye millete hizmet edecem diye yirtiyon ki bi taraflarini. Delimisin divanemisin kaynananin ne halt oldugunu bilmiyon mu cagiriyon. Bebegini yalasin diye mi cok mu hosuna gidiyo salakkk melteeem. Senin bebegin var dogru duzgun yemek yapamiyon temizlik yapamiyon bide milleti cagiriyon basina iyice sicsinlar ortaya diye. Ben hepsini hakediyom hepsini elleme iyi oldu bana. Bi bardagi alip yerine koymayan insanlara hizmetcilik yap yapta aklin basina gelsin. Ama yoook sen akillanman sen aptalsinnn sen salakksinn. Cocugun disi cikiyo sende nerde merakli pis insan var topla basina toplada cocugun agzina elini sokmaya calissinlar. Insallah susarsinda gorurum. Sen boyle bebegini salla uyut onlar yemek yesin supersin valla alkis sana. Kendi kendime gömdüm ohh linc ettim kendimi rahatladim. Tesekkurler...