+1 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (1,584 puan) tarafından
Valla biri üç yaş biri üç aylık üç yaş yine neysede küçük olan beni bitirdi ya ne doktor kaldı ne bişey ya ne uyuyor ne koyduğum yerde duruyor hep ağlıyor artık sinirlerim bozuldu ya büyüğe yemek bile hazırlayamiyorum bazen

10 Cevaplar

+2 oy
(2,271 puan) tarafından
Geçen yine birisi paylaşmıştı bıktım bunlardan diye. Arkadaşım size kimse zorla çocuk yaptırmıyor. Korunma diye birşey var. İstemeyerek oldu diyenler de samimi gelmiyor çünkü onlara denecek tek şey uçkuruna sahip çıksaydın oluyor. Yapmaya gelince yapılıyor. Bakmaya gelince bıktım ettim. Şiddet ve bağıran bile var. O çocuğa herşeyi siz borçlusunuz çünkü o çocuk gökten karnınıza girmedi. Siz yaptınız. Annelik kimi zaman zor olsa da çocuğu psikolojik olarak etkileyip ağlatmaya hakkınız yok. Ağızları olsa onlar da size benden sizden bıktım der. 
(1,584 puan) tarafından
Ne alaka ben çocuğu ağlatıyorum diye bişey demedim
(1,410 puan) tarafından
Biraz abartmadiniz mi o kadında insan sonuçta bunalmaya hakkı yokmu isyanı büyük olana yetisememek küçük hiç durmadigi icin
(1,584 puan) tarafından
Evet canım çok güzel yorum yapmışsın anlayışın için teşekkür ederim:))
(2,271 puan) tarafından
Arkadaşım bunalıp çocuğuna bunu yansıtan doğurmasın.  Çocuk istemiyor doğur beni diye. Herkes bunalabilir ama kaçtır burada yok bıktım yok istemiyorum yok bunaldım diyenler.. yapmayın o zaman korunma diye bir gerçek var
-Reklam-
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Kendi düşen ağlamaz canım daha senin ilkin çok çok küçükmüş bir de hemen ikinciyi yapmışsın. Allah sabır versin iki küçük çocukla çok çok zor oluyordur 
(8,271 puan) tarafından
3 yaş çokda küçük değil
(2,178 puan) tarafından
Küçük nasıl değil?
(8,271 puan) tarafından
Küçük ama senin abarttığın kadar çok çok küçükde değil ideal çocuk yaşı.
(2,178 puan) tarafından
Benim düşüncem bu şekilde kızım 3 yaş olmuş olsa ben yapmazdım şahsen herkesin kendi bileceği iş tabi
0 oy
tarafından
Hepimiz aynıyız merak etmee bende  4 yaş ve 1.5 aylik mevcut bizimde ayni huysuz mızmız uyursa ne ala onuda sevmiyo sanırım onun harici asla durmuyor
(1,584 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım
0 oy
(12,589 puan) tarafından
Bıktım deme Allah sınar. Biraz hastalandı canımdan can gitti söz duadır bacı. Muhakkak büyüyecek böyle kalmayacak evladın.
(1,584 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım doğru diyorsun
0 oy
(14,636 puan) tarafından
bazen insan bunalabiliyor her annede oldugu gibi 
(1,584 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim anlayışın için
0 oy
(979 puan) tarafından
Millet ne abartıyor ya sinirli bunalmış haliyle yazmış bir anne siz hiç mi bunalmiyorsunuz olabilir yani kadın 2 çocuk yaptı kendi istedi diye yorulmaya hakkı yok mu
(1,584 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim bizim hiçbir şeye hakkımız yok insanlara göre
0 oy
tarafından

3 aylık ilan bebeğine elektrikli ana kucağı al çok rahat edersin 10 kilo olana kadar kullanılıyor hem müzikli bebeginde çok sever benimki bundan 

image

(1,584 puan) tarafından
Kız bende geç kaldım daha alsam kullanamaz diye vazgeçtim doğduğunda almamıştım
tarafından
10 kiloya kadar hakkı var canım merak etme ben 10 aylik olama kadar kullandim
(1,584 puan) tarafından
Allah razı olsun ya hemen alayım çünkü hiç susmuyor
tarafından
Hiç merak etme cnm rahat edeceksin ;)
(1,584 puan) tarafından
İnşaallah ya:)
0 oy
(2,490 puan) tarafından
Üç aylık olanı günlük duşa sok bebek yağıyla masaj yap sıcaklardan xuramiyor bebekler biz bile bunaliyiruz atlet ile yatır rabbim kolaylık versin. 
(1,584 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Sabir sadece rabbbim yardimcin olsun ama 1 sene sabre sonra ikiside arkadar olarak cok iyi olacak benimkilerin arasindada 3 yas var tam
(1,584 puan) tarafından
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun valla herkes linclemis çocukları dovuyorum dedim
(2,711 puan) tarafından
Dovme doversen ozguvenli olmazlar korkak olurlar ve arkasdas arasinda hep ezilirler yarin okula gittiler mi ordada dovulurler
(1,584 puan) tarafından
Hayır asla öyle bişey yapmadım yapmıyorum da sadece bunaldım dedim burdakiler sanki dövüyor gibi lincledi diyorum
(2,711 puan) tarafından
Anladim canim sabret genelde 4 5 aydan sonra duzeliyorlar  havalar acayip sicak buyukler bile duramiyo bebek napsin
0 oy
(2,297 puan) tarafından
3 yaşındaki bebekle iyi cesaret ikiyi yapıyorsunuz. Kızım 2 yaşında herhalde 7-8 yaşına kadar cesaret etmem imkansız. 3 aylık henüz dünyaya adapte olamamıştır. 2 çocuklu düzenin oturması ne yazık ki daha uzun zaman alıyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 329 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 194 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ruken kara (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 411 göst.