Kizlar 27yasinda gorumcem var bekar annesinin yanına gitmiyo burda 2 gorumcem daha var evli orda kalıyordu arada bize geliyordu şimdi kendi ablaları istemiyor yalandan eşlerini bahane ediyorlar istemiyor diye ama bana hep diyorlardi çok pis dağınık yoruldum diye 5yildir da bütün çeyizleri eşyaları vs hepsi benim evimde duruyor 2tane balkonum var sırf eşyalariyla dolu balkonumu kullanamıyorum her ikisi de dolu havalandiramiyorum bile tıklım tıklım ordan böcek mi gelir ne gelir hiç belli olmaz şimdi büyük gorumcelerim de kendi kardeşinin eşyalarını da bana göndermek istiyorlar kıyafet dolabi kiyafetleri ayakkablari vs zaten 2 balkonumu kapatmisim ben onları nereye koyucam 2+1 evim var çocuk odası ayrı hamileyim bitane daha geliyo ikisinin odası yapicam orayı bide yatak odam var başka da yok eşimle sürekli tartışıyoruz bana şeytan muamelesi yapıyor istemiyorum diye ben diyorum ki esitlik olsun ceyizleri bendeyse Bi zahmet kıyafetleri de kalsın orda 1ay bende kalıyorsa 1ay orda kalsın ama onlar öyle istemiyor bende gencimyeni evli sayılırım evlendiğimden beri Bi düzenim yok yoruldum 2aydir burda kalıyor zaten ekstra 2cuval kiyafetleri de burda kızımın 3 kapaklı dolabında kiyafwtleri duruyor oraya bebek kiyafwtleri de gelecek koyacağım ama duzenleyemwdim Bi türlü dolap ağzı kapanmiyor kıyafetler taşmış dağınık bide içinde kızımın kiyafetleri de kokmus hep parfüm vs ten koukusu felan ben kızımın kıyafetlerini bile ayrı yikarim moralim bozuluyor böyle düşünmekten sıkıldım bide hep geziyor sabaha kadar gelmiyo evi otel gibi kullanıyor eşimde bisey demiyor anca bana söyleniyor sokağa mı atayim napiyim kardeşim diyor başka bisey demiyor kizlar akıl verin valla ben yoruldum 5aylik olmak üzereyim henüz hiç Bi duzen yapamadim bide banyo her yer saç makyaj pislikleri dolaplarim makyaj izi vs zaten hamileyim ben yeri geliyo 3yasindaki kızıma diyorum ki annecim dağıtmışsin bak bunu topla dağınık bırakma en sonunda ben kötü olucam :(