0 oy
1,024 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Kizlar 27yasinda gorumcem var bekar annesinin yanına gitmiyo burda 2 gorumcem daha var evli orda kalıyordu arada bize geliyordu şimdi kendi ablaları istemiyor yalandan eşlerini bahane ediyorlar istemiyor diye ama bana hep diyorlardi çok pis dağınık yoruldum diye 5yildir da bütün çeyizleri eşyaları vs hepsi benim evimde duruyor 2tane balkonum var sırf eşyalariyla dolu balkonumu kullanamıyorum her ikisi de dolu havalandiramiyorum bile tıklım tıklım ordan böcek mi gelir ne gelir hiç belli olmaz şimdi büyük gorumcelerim de kendi kardeşinin eşyalarını da bana göndermek istiyorlar kıyafet dolabi kiyafetleri ayakkablari vs zaten 2 balkonumu kapatmisim ben onları nereye koyucam 2+1 evim var çocuk odası ayrı hamileyim bitane daha geliyo ikisinin odası yapicam orayı bide yatak odam var başka da yok eşimle sürekli tartışıyoruz bana şeytan muamelesi yapıyor istemiyorum diye ben diyorum ki esitlik olsun ceyizleri bendeyse Bi zahmet kıyafetleri de kalsın orda 1ay bende kalıyorsa 1ay orda kalsın ama onlar öyle istemiyor bende gencimyeni evli sayılırım evlendiğimden beri Bi düzenim yok yoruldum 2aydir burda kalıyor zaten ekstra 2cuval kiyafetleri de burda kızımın 3 kapaklı dolabında kiyafwtleri duruyor oraya bebek kiyafwtleri de gelecek koyacağım ama duzenleyemwdim Bi türlü dolap ağzı kapanmiyor kıyafetler taşmış dağınık bide içinde kızımın kiyafetleri de kokmus hep parfüm vs ten koukusu felan ben kızımın kıyafetlerini bile ayrı yikarim moralim bozuluyor böyle düşünmekten sıkıldım bide hep geziyor sabaha kadar gelmiyo evi otel gibi kullanıyor eşimde bisey demiyor anca bana söyleniyor sokağa mı atayim napiyim kardeşim diyor başka bisey demiyor kizlar akıl verin valla ben yoruldum 5aylik olmak üzereyim henüz hiç Bi duzen yapamadim bide banyo her yer saç makyaj pislikleri dolaplarim makyaj izi vs zaten hamileyim ben yeri geliyo 3yasindaki kızıma diyorum ki annecim dağıtmışsin bak bunu topla dağınık bırakma en sonunda ben kötü olucam :( 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

Başlığa nazaran cevap veriyorum, içeriği de okudum :D

Bırak evimde istemeyi aynı yaşadığım şehirde istemem. Okurken cinlerim tepeme çıktı :angel:

(227 puan) tarafından
Ay hiç sorma bende istemiyorum ama bunu eşime söyleyince kötü oluyorum bana kötü insan muamelesi yapıyor açıkçası biraz da sakin Bi yapım var kimseye hayır diyemiyorum onların yüzüne karşı da istemiyorum diyemiyorum ama yerim yok felan dedim herkes de biliyo bunu :(
tarafından
Yüzlerine karşı söyleyemiyorsan tavırlarınla belli et . Villada yaşamıyorsun hoş sonuçta . Valla eşler anlayışlı olacak bacım . Benim eşim müsade etmez bu duruma
(227 puan) tarafından
Tavirlarimla belli ettiğimi düşünüyorum ama bunlar çok yüzsüz daha önce de buna benzer olay yaşadık kavga ettik öyle gitti evden en sonunda yine ben kötü olucsm
-Reklam-
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Eşine söz geçiremiyorsun onu anladım. Seninde kardeşin varsa bekar onuda davet et evine bakalım. Esin görsün Bi nasıl oluyormuş.  Bir diğer seçenek de. Kıza kotu davranacaksın.  Esin olmayınca.surekli kiza.soylen. iş yaptır. Yemek yaptır.. laf sok. Mesela sanki burası 5 yıldızlı otel diye söylen. Surat yap. Kızına söyler gibi yap ama lafı ona sok. Mesela herkesin hizmetçisi oldum ya bıktım artık de. Gibi gibi... Sen onu evden kaçırmanın yolunu bul.  Mesela bebek kıyafetleri gelecek nereye koycam de. Oooooooffff de onun yanında vs....
0 oy
(4,575 puan) tarafından
O ne ya okurken saçını başını yolasim geldi asla sevmem dağınık insanı bide bizlerle yaşıt gitsin kendine ev tutsun essek kadar kadın ne işi var orda burda enisteleri hakli yani istememekte . Ne o öyle pis şey . Evlencek yaşı geçmiş arkasını toplamayı bilmiyor mu ??
0 oy
(104 puan) tarafından
Annesinde niye kalmıyor madem otel gibi kullanıyor 1+1ev tutsun kndine orda kalsın kimseye yük olmasın esine de madem bizimle kalmaya devam edecek büyük eve cıkalım oda kiraya yardım etsin ev işlerine yardım etsin ben onun pisligini temizleyemm hep diye bebegine de dolapda ayırdıgın yeri bosalt kıyafetlrini yerlestir k. Bakma dolap alacak gücüm yok malum orada bebegin olacak de pis bıraktıgı zamn esyaları ile birlikte at sordugunda da bilmiyorum toplasaydın esyalrını pis durunca topladım attım ben cöp sandım dersin 
0 oy
(9,720 puan) tarafından
Ikı gunluk misafirde bıle bunalıyorum ben. Ikı ay ıyı dayanmıssın canım 
(227 puan) tarafından
Ve sadece 2ayla da bitmiyor ki ömür boyu diyorlar evlenmeye de niyeti yok zaten

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 431 göst.
0 oy
2 cevap 195 göst.
0 oy
0 cevap 139 göst.