+1 oy
410 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (320 puan) tarafından

Kizlar havalar çoook sıcak vallahi tam takır yapamıyorum herkesi klima da yok soğutucu ile idare ediyorum sizde durumlar nasıl :)

14 Cevaplar

+1 oy
(4,071 puan) tarafından

Temizlik yapmazsan o günü hasta gibi dolanırım, evim temiz olduğu sürece enerjik biriyim :D

(320 puan) tarafından
Ay bende ölü gibiyim bir sürü iş var sıcaktan elim kalkmiyor:)
-Reklam-
0 oy
(1,542 puan) tarafından
33 haftalık hamileyim 3 yaşında kızım var bı kaç gün önce camları sildim tülleri yıkadım astım o günden beri çok kötüyüm sürekli tansiyonum düşüyor heryerim.agriyor  ayaklarım sisti tek yapabildiğim ev süpürmek  hiç bişe yapamioyrum toz alincak yapmaya gücüm yok 
(320 puan) tarafından
Kıyamam ya Allah kolaylık versin canim artık gitgide ağirlaşıyorsun havalarda sicak
0 oy
(20,634 puan) tarafından
Hayır valla hiç sevmem normalde erkenden biterdi işim bu son bi haftadır çok geç yapıyorum 
(320 puan) tarafından
Hiç dışarı çıkasım yok evimdeki işler de tam olsa yemede yanında yat:))
(20,634 puan) tarafından
Ay sorma çocuklar parka gidelim diyo sıcak sıcak oturalm diyorum ;:))))))
(320 puan) tarafından
Akşamdan sonra cikabiliyoz dışarı o da eserse yoksa yok herkes otursun oturduğu yerde
(20,634 puan) tarafından
Valla öyle bu yaz bitebilirmi artııık :)
(320 puan) tarafından
Hiç sorma ya
0 oy
(311 puan) tarafından
Spor yapıyorum sonra temizlik aslın esim 4 12 olunca evi temizliyorum büyük temizlik yapiyorum
(320 puan) tarafından
Bu sıcakta mi kiz
(311 puan) tarafından
Evet zayiflicam o gobus gidecek
(320 puan) tarafından
Helal olsun ben 90 kiloyla ıstakoz gibi yatıyom buralarda:)
(311 puan) tarafından
56 kiloyum boyum 150 ama vucut berbat
0 oy
tarafından
Evin tüm vantilatorlerini acıyorum serin serin yapıyorum yapamazsam psikolojim bozulur hasta olurum
(320 puan) tarafından
Ciddi misin kız ev işini yapamazsan neden psikolojin bozulsun kız Allah başka dert vermesin
tarafından
Dağınıklık pasaklilik bana göre değil aşırı titizim çünkü
(320 puan) tarafından
Başak burcu musun:)
tarafından
Çok belli oluyor aanirim :))))
0 oy
tarafından

5-10 dakika ev işi yapıyorum tekrar klimalı odaya koşuyorum. Öyle yavaş yavaş akşama doğru bitiyoruz artık:D

(320 puan) tarafından
Bendensin canim sıcağa hiç dayanamiyorum:)
0 oy
(553 puan) tarafından
Buralar serın bazen akşam çocuklar uyuyunca yapıyorum süpürme kalıyor onuda sabah halledıyorum 
(320 puan) tarafından
Buralar 37 derece Karadeniz şimdi serin çikacam köye oh mis:)
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Bu sıcaklarda hafta 5 gün mesai çalışıp aynı anda da dört dörtlük ev işini yetiştiren ben böyle postları görünce kendime helal olsun diyorum:)
(320 puan) tarafından
Aferin kız tombul yanak :)))
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Öyle düşünürsen hiç iş yapmazsın zaten canım ben her gün yapabildiğim sil süpür yıka temizliklerimi yaparım hem daha enerjik Olurum hem sinirden daha da terlerim o terle de bi duş bahanesine kızımı da sokuyorum birlikte mis gibi oluyoruz sonucunda biz temiz ev temiz oluyor her halükarda yanıyoruz zaten bi işe yarasın dimi ama
(320 puan) tarafından
Haklısın canım zaten 2 hafta sonra memlekete gidecem evi temiz bırakmam lazım memleket serin
(1,077 puan) tarafından
Nerelisin canim
0 oy
(1,289 puan) tarafından
28 haftalık hamileyim akşamdan akşama temizliyorum gündüz evi derli toplu bırakıyorum tezgahimin üstünü temizliyorum yemeğimi yapıyorum akşam serinliginde süpürüyorum 
(320 puan) tarafından
İlk gebelik sanırım :)
(1,289 puan) tarafından
Yok ikinci
0 oy
(5,512 puan) tarafından
Sabahtan yapiyorum ogleden sonra serin yer kovaliyorum evde vantilator karsisinda oglumla oyun oynuyoruz
(320 puan) tarafından
Kız iyi kalkabiliyorsun vantilatör e dikkat et oğlunun parmağı sokar falan
(5,512 puan) tarafından
Mecbur kalkiyorum 7 de uyaniyoruz oglene kadar da uyumaz 12 ye kadar da islerimi hallediyorum beraber yapiyoruz
0 oy
tarafından
Yemek yapması zor geliyor sıcakta Ocak başında olması zor
(320 puan) tarafından
Evet bende birazdan patlıcan kizartacam
0 oy
(2,246 puan) tarafından

Yapıyorum valla sıcak beni durduramaz asla :D

(320 puan) tarafından
Maşallah sana ya ben yağ gibi eriyorum sicaktan:)
0 oy
tarafından
Bizim evde klima var . Ben temizlik hastasıyım halılar kilim şeklinde on beş günde bir yıkarım çarşafları yastıkları haftada bir yıkarım evi her gün siler süpürür toz alırım yaz kış değişmez 
(320 puan) tarafından
Kız sen deli misin:) sadece bu saydiklarinla geçer ömür kendine vakit ayırabilir musun
tarafından
Evet valla bir kızım var 22 aylık onu parka götürurum her gün kocamın iş yeri yakın arada onu almaya gideriz kızımla oyun oynarız her gün yemek  yaparım kızımla oyun oynaga oynaya iki haftada bir kuaföre giderim telefonla çok uğraşmam iki haftada bir üst baş alışverişi AVM yaparım haftada bir sebze alışverişi haftada bir aileme giderim ve bunlara eşimde evde oldukça katılır yetişiyor valla hepsi  evlenmeden önce çalışıyordum ondan kalma huy
(320 puan) tarafından
Çok güzel yapıyorsun ailen yakın sanirim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 531 göst.
2 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 334 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu