Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar akıl verin ne yapmalıyım sizce
0
oy
295
göst.
14 Temmuz 2024
Aile
kategorisinde
YiğitAli'm
(
35
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar şimdi şöyle söyliyim size eşim memurdu mahkemelik bi durumdan dolayı çalışmıyo şimdi yani sigortalı değil o yüzden ben annemlere geldim 2 çocukla eşimde bizden uzakta bizi yanına almak istiyo ama maaşı düzgün bir iş ve ucuz kiralık ev bulmak için arayışa geçtik neyse bende bi diyorum ki ev eski de olsa gidip eşimle kalayım oğlumda babamı özledim diyip duruyor az maaş alsa bile çok savurgan değilim idare edeyim ama eşim ve çocuklarımla bi evim düzenim olsun diyorum evet 2 çocukla zorlanacam ama.. bi yanımda kal çocuklara bakmakta destek oluyolar diyorum annemler için kendi kendime ama ev ev üstüne olmuyo gerçekten Allah var annem bişe demiyo ama ne bileyim yaz geldi banyo yapmak çamaşırı makineye atmak öyle rahat olmuyo annem sesini çıkarmaz bişe demez hatta kendisi der çocukları yıka ben saçımı yıkayacam derim gir banyo yap der falan ama kendi evin kendi düzenin gibi olmuyomuş evlenince bunu anladım, ben küçükle uğraşırken büyük oğlum yaramazlık yapıyo ortalığı dağıtıyo annem yoruluyor ama kendi evim olsa dağınık olsa da olsun diyorum bu şekilde dağıtınca oğluma da kızıyorum onları rahatsız ediyor diye kendi evim olsa kalsın böyle derim ya da tek olduğumuz için oğlum sözümü daha çok dinler biliyorum.. Benim durumum da böyle sizce kıt kanaatte olsa eşimle düzen mi kurmalıyım yoksa bir süre daha annemlerle mi kalmalıyım? Bizim kararımız beraber yaşamak sadece sizden de fikir öneri almak istedim.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
13
Cevaplar
+1
oy
14 Temmuz 2024
Kukuli
(
15,383
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence ne olursa olsun eşinin yanına dönmelisin. Belkide eşin eski işine dönemeyecek . Konforlu hayatınız olmayacaksa bile çocukların babalarının yanında daha rahat ederler. Gerekirse sende çalışırsın ama ailenin yanında sürekli kalamazsin. Gidip kocanın yanında hayatınızı kurun.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
14 Temmuz 2024
Eylem1907
(
21
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence eşinle birlikte durman daha iyi olur, hem araya soğukluk da girmemiş olur, önemli olan zor günde yanyana el ele durabilmek, Allah bir kapıyı kaparsa ötekini açar, inşallah herşey yoluna girer
14 Temmuz 2024
YiğitAli'm
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok aramız iyi maşallah hatta birbirimizi çok özlüyoruz
14 Temmuz 2024
Eylem1907
(
21
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu sebep bile yeterli bence biraraya gelmeniz için;)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Temmuz 2024
Birtosunannesi
(
480
puan)
tarafından
cevaplandı
Kıt kanaat da olsa eşinle düzen kurmalısın iyi gün kötü gün diye bıia söz vermedik evlenirken. Ve dediğin gibi kendi annen babam da olsa insan çekiniyor rahat olursun evinde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Temmuz 2024
Merve1112
(
10,827
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani maddiyat neden eşinle ayrı kalmana neden olsun ki ben olsam soğan ekmek yerim eşimin yanında olurum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Temmuz 2024
turuncununsesi
(
1,059
puan)
tarafından
cevaplandı
İyi günde kötü günde diye başlıyoruz sonuçta bu yolculuğa. En başında ayrılmanız bile pek doğru gelmedi bana aileniz dışardan da destek olabilir sonuçta
14 Temmuz 2024
YiğitAli'm
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Evimiz yoktu arkadaşım mecburen geldim gidersem yine yardım ederler şu anda da elimi cebime attırmıyolar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Temmuz 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım evlenirken iyi günde kotu gunde zenginlikte fakirlikte demiyormuyuz zaten belki siz yanına gidince psikolojik olarak daha cok guclenip buda cebine yansıyacak adamın ne olursa olsun esinin yanına gitmelisin bence iyi kotu bir ev bulursunuz el ele verip yuvanızı güclendirirsiniz onemli olan huzur sevgi saygı degilmi zaten her halukarda geçinirsiniz allah yardımciniz olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Temmuz 2024
Eslemmm
(
2,546
puan)
tarafından
cevaplandı
Tabiki evlendikten sonra ailen nekadar iyi olsa da sahip çıksa da ben de alistigim düzenden vazgeçemem.esimle giderdim beraber üstesinden gelirdik.bence eşinin yanına git destek ol o da kendini ise yaramaz sanmasın ev idare edemio gibi gözükür uzaktan.ayri gayri olmaz bı an önce ev bulun yanına git
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Temmuz 2024
Aycaninannesi
(
3,888
puan)
tarafından
cevaplandı
Biraz daha idare edebilirsiniz bence.Is ve ev tutabilcek durumları rayına oturtarak.Suan eşinin aklı ne sende ne cocuklarda kalmıyor sagliklilar yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarinda diye düşünerek.Bir düzen olmadan giderseniz işte o zaman stres ve huzursuzluk başlar bana göre. Evet iyi günde kötü günde dedik,zaten sende kötü günde ona destek olmak için bu sekilde ilerlemelisin bence.
İmkan varken şartları zorlaştırıp kendini keyfini daha fazla kaçırma.Evet misafirliğe kısası makbul ama şuan şartlar farkli ve ailenden zaten kucak açmış sana ,onlarda biliyor şuan imkanlar kısıtlı bir sürede daha idare etmelisin bana göre.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Temmuz 2024
Linkin
(
18,858
puan)
tarafından
cevaplandı
Tabi ki eşinin yanına gitmelisin. Sen artık evlisin. Çocuklarının babası var orda. Hem sizin hem onun birbirinize ihtiyacı var. Çocuklar babasıyla buyumeli.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Temmuz 2024
fatos18
(
1,587
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım imkanın varken eşinden ayrı durma hayat kime ne getireceği belli değil sevip özlüyorken ayrı durmayın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Temmuz 2024
Minigimm
(
2,178
puan)
tarafından
cevaplandı
Tabiki de kocanın yanı başka bir seçenek olamaz bile çocukların var aile birliğimizi zedeler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Temmuz 2024
Yaprak.k
(
13,364
puan)
tarafından
cevaplandı
Iyi günde kötü günde diye evleniyoruz benim huzurum olsun da 1 göz odam olsun eski evim olsun ne fark eder
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Temmuz 2024
Bidahanne
(
4,798
puan)
tarafından
cevaplandı
Git tabı kııız. Her durumu kötü olan ayrılsn o zaman öyle sey olur mu. Az cok girer vı yoluna
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
56
cevap
1,214
göst.