0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
23 aylık oğlum üç aydır yemesi durdu 10 kilo önceleri yumurta yoğurt sulu yemek çorba pilav yerken şuan hicbirini ağzına sürmüyor . Çorba içmez  yemek turu şeyler yemez yumurta ağzına almaz yoğurt yemez zeytin yerdi onu da yemiyor sadece bir domates yiyor birde ketçap bu ikisini tek bunaldım artık gelişimi için gerekli olan besinleri almıyor argivit  veriyorum iştah açsın diye ama yok balık yağı aldım jelibonlu olandan o da sanırım ishal yapti . Kafayı yiyeceğim öneriniz var mı anneler 

1 cevap

0 oy
(4,708 puan) tarafından
Çocuklar arada oluyor her şeyden tiksiniyor bı doktora götür istersen kuzum iştah açıcı şurup verir kan değerine falan baktır bı 
(139 puan) tarafından
Kan değerlerine de baktirdim sorun yoktu. Dr diyo iştah açıcı şurup diye birşey yoktur diyo ben yinede eczaneden aldım onları da ama yok bunalıma girdim
(4,708 puan) tarafından
Nasıl yok olmaz mı hiç vitamin var iştah açıcı biz şu anda kullanıyoruz enfeksiyondan yattı ondan sonra iştahı kesildi doktor kendi eliyle yazdi bize çok da ise yarıyor onu içti mi deli gibi ne yiyeceğini bilmiyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Batmaz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 476 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.

Kategoriler

1,434,759 soru

23,596,755 cevap

305,820 kullanıcı

...